Здравейте, не знам как да се изразя, но се надявам да ме разберете.Как мога да си накарам организма да ми дойде(цикъла) преждевременно.
P.S. Не ми идва за 2 или 3 път от 3 год си имам редовен цикъл![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Има разни хапченца дето могат да помогнат в случая![]()
можете ли да ми назовете имена на някой от тях ... моля![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
na men sa mi kazvali 4e protivoza4ata4nite v tozi slu4ai mn pomagat i vednaga ti idva probvai![]()
прощавайте за невежеството, но 1 хапче ще свърши ли работа?
Aми още си много малка за да пиеш такива хапчета-хич не е препоръчително-е на мен ми закъснява и искам да ми дойде, но не пия нищо!Най добре остави както си му е реда на цикъла ти така да си върви!![]()
трябва да ми дойде ... моля ви само ми назовете някое име на нещо хапче ли ще е няма значение, на нещо от което ще ми дойде до 2 дена...
Защо ти е толкова да ти идва-нима искаш да си в цикъл-или ти закъснява и затова искаш да ти дойде?Ако знаех хапче щях да ти каза, но нзПървоначално написано от pinki
до колкото знам те забавят ..Първоначално написано от goddes
не е важно защо искам, това си е моя работа... аз ви питам за съвет
pepito sladkata благодаря ти все пак![]()
Чакай-ще потърся информация, но нз дали ще намеря.Първоначално написано от pinki
Чакай-ще потърся информация, но нз дали ще намеря.Но наистина чесно ти казвам, че от такива хапчета може дори да си направиш цикъла нерегулиран!!!Първоначално написано от pinki
![]()
znamne me interesuva naistina,trqbva mi takova xap4e
![]()
Ами доста се порових, но не можах да намея информация-а ти сега си мислиш, че не те интересува, но на мен сега като ми закъснава с 15 дни(ма кар че не съм пила хапчета и не съм бременна)и ми е супер гадно, а после ако и на теб започне да ти закъснява-което не ти го пожелавам же съжеляваш че си пила някви тъпи хапчета-а да ти кажа с аспирин не можеш да предизвикаш цикъла-сестра ми пробва и не стана!Абе ако цикъла ти пречи бъди с тампон и се едно не си в цикълПървоначално написано от pinki
![]()
PEPITO SLADKATA skype mi e zahar4etomaq nameri me pls
Ами до скоро се въртеха такива теми потърси някоя от темите 'с цикъл на море' и ще ти излезнат много видове хапченца.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Примолут нор- по 1 талетка сутрин и вечер, 3 дни преди очакваната менструация.
P. S. От десетина таблетки нищо няма да ти стане!
или
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...++%EC%EE%F0%E5
ето ти 1 от многотооо теми
П.П.
pepito sladkata вместо да я въртиш 30 часа можеше просто да и дадеш линкче след като е решила,че иска това така да е.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
probvai s "geritamin neo" 2 puti dnevno(sutrin i ve4er) edna kutiika struva 4-5 leva(2 blister4eta sa vutre s po 10 hap4eta )
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
A ima li ne6to lo6o pri vseki cikal ili po to4no ve4e vtori podred da izpolzvam tamponi???![]()
![]()