Цитирай Първоначално написано от alt_ctrl_del
Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
Ми пробвай да я възбудиш като я галиш, целуваш, докосваш.Не е задължително да е по тези места.На пример по врата и корема, също слез кум дупете.Но съвцем леки и нежни движения без да натискаш.Изненадай я, направи нещо ново, да не е все едно и също.Притисни я леко и сложи ръка на кръста и, или на дупето.Погали бедрата и,лекички целувки по врата и коремчето и.Мен лично тоа много ме възбужда, ако я изненадаш с нещо такова може и да стане.Надявам се ти помогнах, айде успех.
Ами така е ама и това не помага. аз нея много я обичам и сме от почти 2 год заедно и всеки път и донасям много ласки навсякъде даже понякога я възбууждам много и я оставям да си поиска сама ама после я боли щото изсъхва и може би се притеснява ама...нз от кво...говорили сме..вземах мерки ама.. иначе когато се възбуди пък става... супер секс играчка...мерси все пак
помогнете ако има някакви безобидни медикаменти по слаби от виагра или нз..не съм наясно с тези работи
Може би става така защото влагалището и не е много чувствително.Опитай докато правите секс да стимулираш клитора,така няма да изсъхва