.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 101
    Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Всички подаръци, които са направени просто за да отбият номера са и ужасни и нелепи и откровено тъпи.

Може да е метално кръгче с дупка, намерено на улицата (подарявали са ми такова) и да е 100% пъти по-добро супер скъпата гривна, която ни най-малко не се съчетава с мен самата (и такова са ми подарявали.) Въпроса не е в стойността на подаръка, а в идеята, че някой десетки часове е избирал нещо специално за теб или че е видял нещо и се е сетил за теб, когато не си бил до него. Това е смисълът на подаръците - да отделиш внимание на някого, а не да му услениш живота със супер практичния подарък.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Чета тази тема и се чудя кой твърдеше, че жените не са материалистки...

аз си го казвам - материалистка съм
    много е гадно, защото не можеш да се радваш на разни дреболии
    но истината е, че няма как да бъда различна.. това е до характер

е, реших, че ще ми е по-лесно, ако просто си угаждам вместо да се тормозя да се променям
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    И на мен са ми подарявали нокторезачка и пиличка. Тогава бяхе малки.

А на една приятелка й подариха черна мъжка вълнена шапка. Бяхме трети клас и тя се разплака.
    То аз съм изпуснала най-важното за въпросната нокторезачка. Имах имен ден, при което една позната реши да дойде с майка си без покана, както е обичаят, и явно в последния момент са се сетили за подарък. Та до ден днешен имам съмнения, че тази нокторезачка е била ползвана преди да ми я подарят... Хах, не съм я ползвала, още стои някъде в нас.

И на мен са ми подарявали нокторезачка и пиличка. Тогава бяхе малки.

А на една приятелка й подариха черна мъжка вълнена шапка. Бяхме трети клас и тя се разплака.
    То аз съм изпуснала най-важното за въпросната нокторезачка. Имах имен ден, при което една позната реши да дойде с майка си без покана, както е обичаят, и явно в последния момент са се сетили за подарък. Та до ден днешен имам съмнения, че тази нокторезачка е била ползвана преди да ми я подарят... Хах, не съм я ползвала, още стои някъде в нас.

хаха
    определено нокторезачката ти конкурира розовите чаршафи с прегръщащи се мечки и зайци

Голям фен Аватара на 50cent
    мъжки прашки с вид на слонче просто ме задъниха в земята с тоя подарък

cumshot in teh eye

ми веднъж гаджето ми подари смукалка....мн тъпа ситуация.....

най-смотан подарък?
    неблагодарници!
    всеки подарък е нещо! важен е жеста! кво коли и къщи ли да ви подаряват????

подаръците си ме кефят като цяло половината от изброените неща са ми ги подарявали и кво?!Иначе един от любимите ми подаръци беше като един авер ми подари рулетка,защото бях казала ,че съм висока колкото него ,но нямам с кво да се измеря.Друг готин подарък беше чорапи с чифт връзки за обувки

Град
    Away away..from more and everybody
    една приятелка ми подари дъждобран..

---Маската прикрива лицето ти...---
    ---Но не и сърцето ти---

Град
    Kill the kifla co.
    А, да...костюм на дядо Коледа...
    Е, аз на дядо Коледа ли приличам, джийзъс?
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    най-смотан подарък?
    неблагодарници!

о, я не говори глупости
    чак пък неблагодарници.. айде, айде...

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    най-смотан подарък?
    неблагодарници!
    Не съм съгласна.аз не съм неблагодарница но какво давам пример с мен подариха ми варени яйца какво да направя да разцелувам този който ми ги подарил защото толкова много се е"постарал" да ми направи жест такали не не бих го направила.Подаръци от тоя тип или използвани(и такива съм получавала давам пример с 2 клас когато ми подариха една разнебитена и разшита чанта от тия малките за по 5-6 лева).Е то бива бива ама да не се постараеш да отделиш поне 3 лева за некое дездоранце поне по бива.Не държа толкова на цената на подърака колкота но самия него и това дали е от сърце важен е жеста.Хората който подаряват тъпи или използвани подъраци колкото да отбият номера са страшно повърхностни .Ииии това за грамотата която ми подариха я изхвърлеих оня ден в контеинера хич не ми пука че е подърак не съм цскарка и подобни грамоти не желая в нас.А теб да те питам щом сме неблагодарници ти как би се почуствала ако ти подарят яйца баницка или салфетки зле нали.?

Супер фен Аватара на rakiQ
    гадна дреха, сребро....

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Потник от втора употреба
    Просто беше върховно xD
    В 5ти клас ми го подариха..
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    гадна дреха, сребро....
    Що бе..аз сребро много харесвам
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае по-добре без подарък, отколкото смалоумен такъв

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Аз много обичам хенд-мейд подаръци,пък ако този,който ми го подарява го е правил-тогава съвсем откачам.

А иначе веднъж много нелепо се получи - купихме туба за един приятел,ама бая пара дадохме за тая музика,а той човека предния ден си беше продал колата.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA
    Не съм съгласна.аз не съм неблагодарница но какво давам пример с мен подариха ми варени яйца какво да направя да разцелувам този който ми ги подарил защото толкова много се е"постарал" да ми направи жест такали не не бих го направила.
    Е, аз например не мога да варя яйца, така че ако успея, би било важно за мен, а вероятно и за човека, на когото подарявам.
    Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA
    А теб да те питам щом сме неблагодарници ти как би се почуствала ако ти подарят яйца баницка или салфетки зле нали.?
    Салфетки са ми подарявали. Красиви, цветни, колекционерски. Какво лошо?

Честно казано, за мен глупав подарък е или нещо, което вече имам (повторна книга например), или нещо, което не е избирано специално за мен и съобразено с вкусовете ми. Грозни керамични (и не само) сувенири, от които в момента имам цял кашон, стоящ над библиотеката ми. Някои си ги харесвам обаче. Веднъж в седми клас един съученик ми подари лосион за тяло, който беше ужасно мазен, стоя си 3-4 години в шкафа и после го изхвърлих. Изобщо ми е непонятно как се подарява бяла козметика, но разни хора - разни идеали.
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Супер фен Аватара на gabi_94
    В 4 клас ми подариха едно плюшено мече по-малко и от юмрука ми, при това беше мръсно.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ае по-добре без подарък, отколкото смалоумен такъв
    затва ми кажи кво искаш за рд-то!
    аз съм малоумна, нали тряя компенсирам с нещо яко
    сетих се за още един ебати тъпия подарък : сапун!!! ужасно е, а по едно време всички ги беше ударила манията да подаряват сапуни
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Затова ти казах че не искам нищо (от теб). Който "трябва" да ми взема нещо си знае, другите (зара бойс) постъпват като теб. Или спазват традицията да си подаряваме татуировки

Да не го обръщаме на лични простотии тука

Повече от фен
    Na edin rojden den 4 momi4eta bqha re6ili da mi podarqt ob6t podarak,koito predstavlqva6e porcelanovo ku4e-kasi4ka i o6te 3 mini porcelanovi suvenir4eta.6tqh da umra.Ne obi4am suveniri p1k i pove4e ot plovinata ti gosti saznatelno da ti kupqt be6e naprao...

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Затова ти казах че не искам нищо (от теб). Който "трябва" да ми взема нещо си знае, другите (зара бойс) постъпват като теб. Или спазват традицията да си подаряваме татуировки

Да не го обръщаме на лични простотии тука
    между другото офтопик: подарък татуировка е МЕГА ЯК...бих ти подарила, ако имаше вариант да избера татуса
    Boots and braces don't make racists!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си