.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Има огромна разлика ......АМА ОГРОООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООМНА!

Първо:
    "Обичкам те" е адски лигав израз и го казват само лиглите на по 15-16 години с гаджета не по-големи от тях с две три години.

"Обичам те" е друго нещо.....Нещо силно и истинско .....Най - прекрасната дума на света
    "Обичам те" са две думи... Иначе по темата съм съгласна с тебе.. само дето обичкам те понякога ддз изразяра по нежни чувства, със значението на ОБИЧАМ ТЕ ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от kael
    обичкам те е по сладко ^_^
    + 1

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    Цитирай Първоначално написано от kael
    обичкам те е по сладко ^_^
    съгласна сам ,но "обичам те" е много по искрено и за мен поне по ценно
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен
    Има голяма разлика ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    СофиЯ
    Има огромна разлика ......АМА ОГРОООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООМНА!

Първо:
    "Обичкам те" е адски лигав израз и го казват само лиглите на по 15-16 години с гаджета не по-големи от тях с две три години.

"Обичам те" е друго нещо.....Нещо силно и истинско .....Най - прекрасната дума на света
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Град
    София
    Винаги много се засягам като ми кажат "обичкам те"... Изглежда като някаква шега, като нещо несериозно...
    "Обичам те" е много по-истинско...
    Вие на хероин ли сте бе?

Ми просто "Обичкам те" е много по-лигаво

Град
    столична...:)))
    Цитирай Първоначално написано от Summer_23
    Ми просто "Обичкам те" е много по-лигаво
    е мн ясно.6то пък тряаа си4ко да е сериозно?!о6те пове4е,4е има разлика не само между 'оби4ам те' и 'оби4кам те',ами и между 'лигаво' и 'нежно'...съгласна съм,4е когато си неуверен в 4увствата си,казва6 'оби4кам те'.а и от друга страна 'оби4ам те' май зву4и доста задължава6то и сериозно иии май за пубер4етата не е мн подходя6то.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Град
    ibIzAaAa
    Има наистина огромна разлика...

"Обичкам те" - След всяка втора дума мога да го казвам,но знам,че на човека отсреща не му прави такова впечатление,за разлика от момента в който казвам "Обичам те"... Обичам те звучи по-сериозно,по искренно...

Град
    София
    Ах, това "обичКам те" го мразя! Толкова е лигаво и дразнещо, направо ме побърква като ми го каже някой... Обичам те е много по значим и чувствен израз, но и с него не прекалявайте, че като ми каже на 2рия ден Обичааам теее! и направо ми иде да се метна от някъде...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    "обичкам те" звучи по миличко.. но значението на двата израза е един и същ ...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Away away..from more and everybody
    Определено за мен има разлика.."Обичам те" е по силно..Обичам те казваш само ако изпитваш много силни чувства..докато Обичкам те..това можеш да го кажеш на почти всеки..

---Маската прикрива лицето ти...---
    ---Но не и сърцето ти---

обичкам те е по сладко и звучи все едно казваш на плюшката си че е бонбон \/ а обичам те си е истинско и мисля много по силно!

emi ima razlika-ednoto se pi6e:"obi4am te",a dr "obi4kam te"

pone spored men kogato ti kajat "obi4kam te" e naistina 6tot "obi4am te" nqkoi pyt se kaa i bez da go ima tva 4uvstvo
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    в днешно време хората(особено малдото поколение)си казва "обичам те" или ""обичкам те" на всяка дума... и което и да кажеш е лъжа,мн малко хора го изпитват наистина и го казват.. другите просто да си запълнят речника е така повтарят "обичам те" няма абсолютно никаква разлика между думите... човек може да те обича истински и да ти каже "обичкам те"Тфа да не значи че не е искрен..както и обратния случай,както казах повечето си повтарят ту едното ту другото без да разбират смисъла на думата...такаче няма абсолютно никакво значение какво ше ти каже гаджето стига наистина да го чувства...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от BaRвie
    Определено за мен има разлика.."Обичам те" е по силно..Обичам те казваш само ако изпитваш много силни чувства..докато Обичкам те..това можеш да го кажеш на почти всеки..
    Можеш ли??
    Значението и на двете думи е абсолютно едно и също. Заявява любов. Тъпо е да кажеш на някой, че го обичаш (по който и да е от двата начина) без да го имаш в предвид. Не е ли лъжа това??

"Обичкам те" наистина звучи по-миличко, малко по-лигаво, но все пак много сладко. Нито съм 15-16 годишна лигла, нито приятелят ми е с няколко години по-голям от мен (Тук изразявам несъгласие с Jeuelle), но използвам израза. За по-разнежените моменти си пасва точно на място.

"Обичам те" си крие малко повече сериозност (основно заради липсата на "к"-то. Внушението идва от фонетиката).
    When I love, I love.

kazva6 : MilYyY BiChKaM te !!

Добре, при положение, че съм на 15 години кфо обичам те да кажа. ОК, на приятели на родителите ми, ма на момче....за да обичаш се иска поне малко зрялост, на 15 години за кфа любов говорим. Като не мисля, че мога да кажа обичам те, ше кажа обичкам те мноо ясно. Има разлика, да! И кфо като е лигаво. Като го мислиш, звучи естествено.

Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    po prinicp nqma razlika , no obichkam te na men mi zvuchi dosta po milo inache ... tova sa xubavi dumi

+1

obi4kam te e da zamaje6 situaciqta kogato mai ne go obi4a6
    na teb ne ti se pie no ne i nie

Има огромна разлика, както и когато казваш "Много те обичам" и "Обичам те".. смисъл.. или обичаш едно момче (мъж) или не, кви са тия измишльотнии обичам та много, обичам тъ малку, обичкам тъ, обичкам си те тва може на котката си да го кажа ама на приятеля си - определено не ся ако тряя да замазвам положение предпочитам да не казвам "обичам те" а в случай че другия го каже да кажа "и аз" хаха двусмислица
    Бившия ми : "Обичам те"
    Аз : "И аз (се обичам, балък такъв)"

Според мен имат коренно различни значения...,защото винаги мога да кажа на някой,който ми е свършил услуга "ОбичКам те" или "Мноу те обичам"...примерно...
    А когато казваш "Обичам те" трябва да има чувство..."ОбичКам те" е поредната лиготия и се казва просто ей така-за нищо...Казваш ли "Обичам те" трябва да бъдеш искрен...поне аз смятам така...
    Let the beats control your soul...

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Има.Както и между "Обичам те" и "Обичам те" .
    Защото този израз се превърна в клише и го изричат безразборно напосоки без да има чувство
    напълно вярно!!! Вече мн малко хора наистина мислят, като казват Обичам те но според мен си има ОГРОМНА разлика и тя е между дълбочината на чувствата..

Цитирай Първоначално написано от sexydupe
    obi4kam te e da zamaje6 situaciqta kogato mai ne go obi4a6
    +1 абсолютно си е вярно

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby

Първо:

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Sweet__baby , защо в профила ти пише : "Обичкам... "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си