- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли разлика между обичам те и обичкам те !?!
Ем да,прави сте-"обичкам те" звучи по-сладко,но според мен изразява привързаност и не са вложени много чувства ,докато "обичам те"...има някаква тежест в тия думи.
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Обичкам те е по-несериозно..Показва че има някакво привличане,но не е любов..или е за отбиване на номера или..говори за несигурност..незнам..лично мнение![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Ми да видим какво ще кажете за това - когато приятелката ми скъса със мен ми написа едно писмо и накрая пишеше "...обичам СИ те много".
обичам те звучи по сероизно!
Ми бяхме заедно 2 месеца. На 21 сме.В началото като и казах че я харесвам тя ми каза че и трябва време защото беше скъсала със друг.Въпреки това тръгнахме след два дена .Точно на втория месец се запознах със майка и като бях на гости у тях.Върнахме се - тя учи във П-в и аз съм от там.Та след 3 дена почна училището(университета) и спря да ми се обажда не ми дигаше телефона и все казваше че е заета та даже не може и да ми звънне.След 1 седмица от нейни приятелки разбрах че иска да скъсаме.После и написах един гаден СМС и тя ми написа бележка за какво точно не може да бъде със мен и т.н.Казваше че това са били най хубавите и месеци във живота но не можела да бъде със мен защото не могла да ми даде сърцето си и че си ме обичала много и и трябвало време и др. глупости.После се видяхме и аз и казах че сме скъсали защото мисля че тя обича още друг и тя ми каза че е така.Обичала едно момче с което са били заедно преди две години но не са ходели ами само са спали заедно.Но мисля че всичко това са само оправдания и ми го каза само защото това исках да чуя.После спрях да и се обаждам видяхме се два пъти. И ми е гадно защото все си мисля че все още незнам истината.Незнам защо се получи така всичко си беше наред и после тя започна да се държи странно и скъсахме.Но аз все още я обичам но не смятам да я търся повече и да се унижавам.Сега излизам със една нейна приятелка но само като приятели и мисля че тя се дразни поне от това което разбирам.
ми, не, виж, ще ти обясня (тва си е мнение, не казвам, че със сигурност е така). Тя знае, че другото момче не я заслужава, разбира го, но не може да го преодолее - все пак са прекарали хубави моменти заедно и това не се забравя лесно. Предполагам, че е имало нещо, което е преляло чашата и е спряла да го вижда. Но колкото повече е осъзнавала липсата му, толкова повече го е искала обратно. Влюбила се е , но е мислела, че може да го забрави. Тогава ти си се появил в точния момент и тя се е хванала с теб като удавник за сламка. Надценила е волята си. Разбрала е, че е сгрешила и не е трябвало да те въвлича в това. Като не ти е отговаряла, се е надявала да разбереш намека и да се отдръпнеш. Доста грешно, защото откъде-накъде ще стоиш със скръстени ръцеПървоначално написано от danio
Опитал си се да разбереш, но не си успял. Разочаровал си се и не си й повярвал. Правилно казваш, че не тряабва да я търсиш повече, то е ясно, че нищо няма да излезне, поне докато тя не преодолее напълно предишната си връзка, а не смятам че ще й е лесно, ако въобще реши да се захване с това. Другото момче я използва - някой ден ще му омръзне и ще си намери друга. Ако наистина се дразни заради приятелката, е защото вероятно е смятала, че я харесваш повече и че няма да се откажеш от нея - още една грешка
![]()
И да повторя, може да ти се сторят куп измислици, но от това, което прочетох, тва е единственото логично обяснениеПиши, за да кажеш дали съм права поне за нещо според теб
![]()
Ми значи - права си.Само че това е било преди две години.След него тя е имала друг със който е била 6 месеца и са скъсали 1 месец преди да тръгнем двамата.Само че този втория(сигурен съм че към него не изпитва нищо) се е държал гадно със нея и тя го скъсала.Как са били заедно толкова време без тя да осъзнае че не го обича както разбра със мен?Мисля че тя е разбрала че я обичам и затова е скъсала със мен преди да стане късно. Обаче ме дразни факта че тя го обича още(този първия за който става въпрос) и са във една компания уж само като приятели и той изобщо не подозира или пък се прави.Апък тя е глупава и продължава да се тътри след него като муха на мед .Само че това няма смисъл и тя не го осъзнава.Но не разбирам само защо се крие от мен и крие това което прави.Например онзи ден бях до общежитието и и тя ми каза че имала да учи за контролно.Каза ми че горе се прави купон но нямала до отиде защото за нея ученето било важно.Аз нещо я бъзикнах относно това колко е сериозна със ученето и тя ми се ядоса.А после разбирам че тя е чакала само да се махна за да може да се качи горе и да си прави кефа(на купона са били само момичета).Това не го разбирам няма никакъв смисъл да го крие-апък и тя може да прави каквото си иска.
Радвай се, че си се отървал навреме. Щом те лъже за толкова маловажни неща, значи е способна и на по-големи и сериозни лъжи. Ами явно е, че не иска да й се месиш. Мн сори, ама тва си е чисто отрязване. Край, да не ти пука вече. Не мисли за нея, старай се да не я виждаш и дано да потръгне с нейната фрПървоначално написано от danio
Ако имаш нужда от нещо, когато и да е, пиши ми едно лично съобщение и пак ще стана психолог
![]()
ima ogromna razlika obi4am te sa po silnite i tejki dumi,obi4kam te e ravno na haresva6 mi
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Мен обичкам те ме кефи повече![]()
+1Първоначално написано от Kras4eto_lp
За мен няма НИКВО значение!Дали "обичам те" дали "обичкам те" все едно и също освен че обичкам те ми звучи по-сладичко!![]()
няма разлика... но второто е по сладку :P
Spored men "Obi4am te" e nqkak si po iskreno,istinsko,a "Obi4kam te" e nqkak si po-milo,po-sladko i ligavko i nqma taq sila da te trogne!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Не знам за другите,не прочетох всички мнение,но за мен има голяма разлика.
"Обичкам те" за мен е към приятелите,към по-близките ми хора.
"Обичам те" е само за един човек. За моя радост все още не ми се е налагало да го казвам.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от Jeuelle
Ами мен са ми казвали... "Бичам те"...което също звучи сладко....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ViVa La Sex!!!!
обичкам те е някак си по - лигаво , по - сладко![]()
И двете ме кефят тей че според мен и двете са равностойни
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
точноПървоначално написано от Jeuelle
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
![]()
![]()
![]()
Да, разликата е в правописа и в изговора да думите... обаче значението е едно и също
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
За мен има разлика."Обичкам те" ми звучи адски лигаво.Сякаш този който го казва не те обича истински..
"Обичам те" за мен значи много повече,защото това не са думи които всеки може да изрече![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all