.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111
    Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами едното звучи по-детински, другото по-сериозно... Аз лично като се лигавя казвам "Бичкаааам та!", а когато съм сериозна си го казвам цялото "Обичам те!"...
    Абе едното е по-лигаво от другото според мен...
    The reasons of love... <3

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от I`m-Just-A-Kid
    За мен има разлика."Обичкам те" ми звучи адски лигаво.Сякаш този който го казва не те обича истински..
    "Обичам те" за мен значи много повече,защото това не са думи които всеки може да изрече
    Ти явно си фенка на One Tree Hill... Много ме кефи аватара и подписа ти... Абе Пейтън рисува мноу яко... И аз мога така само че...
    The reasons of love... <3

Обичкам те звучи ужасно несериозно и лигаво. Някак си не мога да си представя, че както си седим с приятеля ми ще ми изстреля... обичкам те 0.о И не мога да си представя, че и аз някога ще го кажа. По-скоро като обида бих го приела...
    Но обичам те вече е друго нещо... много по-искрено и истинско звучи.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    v k16ti
    zavisi-ako o4akva6 da kaje obi4am te a kaje obi4kam te zna4i ne te obi4a.no pri normalni obstoqtelstva moje6 da go prieme6 kato haresvamte.opredeleno ima razlika mejdu dvete
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Е,обичкам те можеш да кажеш на приятелка,но не и на гадже.Момче/иче
    което ти каже обичкам те , явно или е гей ( в случай че е момче) или няма сериозни намерения към теб .
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

обичам те ми звучи някак по силно и искрено

А според мен много се разлигавихте в тая дискусия кое било сериозно и кое не....няма значение как го казва човека важното е да го чувства...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Mdam, ima!
    Testis unus,testis nullus...

minz az mogo se obigdam kato mi kajat "obi4kam te" zvu4i mi neseriozno i neiskrenno vse edno me lujat dokato kato mi kajat "obi4am te " se raztapqm

abe az i dvete dumi si gi upotrebqvam,no kato kaja-obi4kam te ne zna4i 4e ne sum seriozna i 4e ne go mislq...proto mi zvu4i po sladko
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Няма особена разлика
    И двете като ги чуеш ти става ясно че откачването ще е тегаво (и също така че трябва да стане ASAP)
    И лично за мене и двете звучат като дращене по стъкло
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си