- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли разлика между обичам те и обичкам те !?!
Обичкам те звучи ужасно несериозно и лигаво. Някак си не мога да си представя, че както си седим с приятеля ми ще ми изстреля... обичкам те 0.о И не мога да си представя, че и аз някога ще го кажа. По-скоро като обида бих го приела...
Но обичам те вече е друго нещо... много по-искрено и истинско звучи.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
zavisi-ako o4akva6 da kaje obi4am te a kaje obi4kam te zna4i ne te obi4a.no pri normalni obstoqtelstva moje6 da go prieme6 kato haresvamte.opredeleno ima razlika mejdu dvete
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Е,обичкам те можеш да кажеш на приятелка,но не и на гадже.Момче/иче
което ти каже обичкам те , явно или е гей ( в случай че е момче) или няма сериозни намерения към теб .![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
обичам те ми звучи някак по силно и искрено![]()
А според мен много се разлигавихте в тая дискусия кое било сериозно и кое не....няма значение как го казва човека важното е да го чувства...
Mdam, ima!
Testis unus,testis nullus...
abe az i dvete dumi si gi upotrebqvam,no kato kaja-obi4kam te ne zna4i 4e ne sum seriozna i 4e ne go mislq...proto mi zvu4i po sladko![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Няма особена разлика
И двете като ги чуеш ти става ясно че откачването ще е тегаво (и също така че трябва да стане ASAP)
И лично за мене и двете звучат като дращене по стъкло
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?