.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    sasha_90 ne se podigravam sys nikoi naistina mi pyka za tfa mom4e ama toi kato neznae kfo iska.Razpravq mi haresvam te mnogo i mi e mnogo zabavno s teb samo 4e ti nqma6 KONTROL i se zabyrkva6 samo f gluposti a az neiskam ve4e problemi !! e tf ami kaza sno6ti

emi reallove1 seki misli razli4no az prosto ne se zamislqm kato prava ne6to 6ot znam 4e ako se zamislq 6e razbera 4e gre6no i nqma da go naprava e az neiskam toi da se vyrne pri biv6ata my 6ot tq e typa kurva ama toi ne go vijda tfa 6ot tq sigyrno se e izebala sys si4kite my priqteli ama toi i vqrva a i kogato hodeh s nego i s o6te 1 mom4e tfa be6e 6ot mi be6e po zabavno i be6e interesno da se kriq samo 4e razbrah 4e naistina go haresvam i neiskam da preebvam ne6tata!!Imam 4yvstwa kym 3-ti no tfa e drygo Ta naistina iskam da my pokaja 4e mi pyka za nego i 4e nqma smisyl da se zanimava s biv6ata ama ninam kak !!
    I KnOW You FeEl Me !!

InTereSno Hmmhm.. NEmoGa Ti POmOgnA !!
    If i wAnt yOU I cAn tAke U!!

Той обича бившата и от това, което успях да разбера, ти също обичаш друго момче. Тогава защо въобще сте заедно?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

emi 6tot ni be6e hybavo i kato sym s nego ne mislq za drygi mom4eta i znam 4e dokato be6e i toi s men ne misle6e za biv6ata samo 4e az sgavih f na4aloto i toi pak se seti za neq i.. sega trqbva da my pokaja 4e 6te my e po lesno bez neq i 4e moje da raz4ita na men samo trqbva da go izmislq kak
    I KnOW You FeEl Me !!

TyPO TypO
    When i whisper in your ear, I know you feelin me
    If i want to, I can take you
    In the back of the cab, I know you feelin me
    And in the back of the club, I know you feelin me
    We can do it like that, I know you feelin me
    If I want to, I can take you

Град
    ESPANIA
    mi kvo da ti pisha i az nz no 6tom toi e reshil da ne e s teb ne go tarsi ve4e za6toto e unizitelno da tarsish 4ovek koito neiska da bade s teb ne povtarqi moite grashki za6toto nai-nakraq ti otnovo 6te si naranenata rosto prodalji napred i na puk si hvani nai gotiniq pi4 i prodaji
    ZABRAVI ME KOGATO AZ TE ZABRAVQ A TOVA ZNA4I NIKOGA

amor_1 az ne go obi4am ili ne6to takofa prosto neiskam toi da se preebva syper dobyr priqtel mi e i znam 4e me haresva kakto i az nego prosto .. trqbva da razbere 4e biv6ata my e ovca
    I KnOW You FeEl Me !!

Заслужила си си го Курвенски работи ,ще ходи с двама кухи сещества,казвам Ви направо ме отчаиват такива проооооостит .......пфффффффффффф

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Can you try to kill urself? Бившата му била к***а ? Хахаха :Р
    Wish I was as invisible as you make me feel

Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    TyPO TypO
    Не е като тебе,нали?С 10-ма...

Мега фен Аватара на koalka
    Това заслужаваш!Да не е с теб, да разбереш какво е да се чувстваш излъган...Той ти отвръща със същото отношение, както ти си се отнесла с него.Остави момчето на мира, ако имаш малко срам.

em kfo me obijdate be pff az ne sym napravila ne6to syper gadno e to koi ne e hodel s 2-ma ima daje i s pove4e i az s 2-ma kolko bqh 2 sedmici nekyde.. i osyznah 4e mi pyka pove4e za drygoto mom4e i ostanah samo s nego.. ta toi razbra sypre kysno a i toi kaza 4e nqma problem i ne mi se syrdi !! Prosto mi kaza 4e iskal da razbere kakfo 4yvstva kym men .. i kym biv6ata si i mi kaza 4e iska da my pokaja po nqkakyf na4in kakfo e toi za men am neznam kak
    I KnOW You FeEl Me !!

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    пича е много тъп а ти си курва...трябваше да те остави още кат е разбрал че ходиш и с друг щот тва ако се направи един път ше се повтори а ти вместо да си му благодарна го и лъжеш...
    6to i na nego mu e izgodno,spi s neq zabavlqva se...6to da q zarqzva kato moje o6te da q izpolzva

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

xaaxhhxa e gazarka hmm ne e to4no taka toi be6e detstven i vse oshte e de
    I KnOW You FeEl Me !!

Eми оТИваШ и Му вИКАШ ИСкаМ дА Съм С теБ АКо ТОлКО ти ПуКа За биВшАтаТА ТИ тоГаВа ЗаБрАвИ зА меН!!
    When i whisper in your ear, I know you feelin me
    If i want to, I can take you
    In the back of the cab, I know you feelin me
    And in the back of the club, I know you feelin me
    We can do it like that, I know you feelin me
    If I want to, I can take you

Emi kaji my 4e mnogo go haresva6 i iska6 da byde6 s nego i 4e syjalqva6 za tova koeto si napravila

абе,момиче,ти добре ли си ?! може ли да ходиш с 2-ма?! помисли ли как ще се чувстват ТЕ ?! НЕ! не си щом си постъпила така! мн мн ама мн лошо говори това за теб! но не съм аз човека , който ще те съди за действията ти! ти сега разбираш защо си сама, нали? ако ти не си се подиграла с него...може би още да сте заедно ! сега кам въпроса ти как да се съберете:ми ... няма да е лесно и 2-та сте наранени !... остави времето да ви излекува... сега просто бадете приятели... пък може да се съберете мн скоро...!

ДАНО СИ ВЗЕМЕШ ПОУКА !!! УСПЕХ!!!

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет

Не слушаи тая кака тя по принцип не е лоша... по темата: не спираи да опитваш да се съберете
    ха ! не ставай жалка или лесна в очите на тези същества- момчетата! знай си цената и ги остави, ако те ценят те да дойдат при теб!!!

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет

за това тази кака няма гадже... КАТО ИСКЛЮЧИМЕ МЕНЕ
    ох,ох... ..... не е лесно.... с него...

как така аз разбрах а вие не?еми кажи му какво чустваш....незнам...трудна работа

emi toi se vyrna pri biv6ata si taka 4e... si4ko be6e dotyk mersi na si4ki se pak !!
    I KnOW You FeEl Me !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си