.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

История за възрастни..

Темата ми ще ви се стори банална,мен ще ме изкарате мръсница,но за всичко съм подготвенаако има някой,който може да прецени ситуацията трезво,моля той да пише.Ако си ти,то,моля-чети и действай,защото съм много объркана.

Съвсем накратко - на 20 години съм.Имах едногодишна връзка,която приключи 1 месец след като заминах за Щатите на бригада(юни месец).Не ми е това проблемът,обаче.Там не си губих времето и още преди да ме зареже момчето в Бг(специално отбелязвам,че той поиска да се разделим,за да не изляза пълната к*рва),започнах да излизам с един мъж(25),българин,дошъл и той за лятото.Проблемът ми се състои на няколко нива:
    1во-преди аз да пристигна,се беше забил и спал с едно др момиче,но работите между тях приключиха с моето появяване на хоризонта ;
    2ро-цяло лято бяхме заедно,прекарвахме почти цялото си свободно време заедно,аз не спях в моята квартира,а при него..но нито веднъж не сме правили секс,което мен ме побъркваше в началото,защото това беше главната причина,поради която се навих да съм с него - ужасно много ме привличаше,а пък и си имах 'сериозен' приятел в Бг.Така де,тръшках се около 1 месец и след това се примирих,че поради някакви-негови-си-причини секс няма да видя и толкоз.Не си мислете,че съм някъв грозофил.Точно обратното е(мразя,когато някой говори така за себе си и направо не мога да повярвам,че си правя такава самореклама,ама нали сме анонимни,ще го преживея някак си) От общите ни познати знам(и най-вече от най-добрият му приятел,който беше и той там),че въпросното момче,да го наречем Е. много ме харесва.
    3ти проблем-има си приятелка в Бг от 4 години...4!!!По едно време взе да ми мънка как щял да се нанася при нея и че следващата година била 'неговата'(демек да се жени).Не разбрах дали се шегува,но тогава за първи път ми стана неприятно и се замислих какво по дяволите правя.Мислех да се отдръпна от него,защото усетих,че нещо в мен се променя,но просто не можах.И не,не беше отвращение от действията НИ,беше ревност(както установих на по-късен етап).
    4ти,най-голям проблем - започнах цялата работа с мисълта всичко да приключи,щом се кача в самолета,а ето,че направих най-голямата грешка - хлътнах ужаааасно много.В ужаааасно неподходящ човек.
    Само да кажа набързо какво стана след като се прибрахме в Бг
    Видяхме се същия ден,в който той си пристигна и цяла вечер бяхме заедно.В началото ми беше неудобно ('няма ли да се види с техните,приятелката му,френдовете и т.н.') и той ми отговори с 'Не си ли се замисляла,че искам да те видя'.Аз само това и чаках да каже На следващия ден пак се видяхме и прекарахме цялата сутрин заедно,защото аз пък пътувах същия ден за Германия,където уча..
    знам,че историята ми е тъпа,сложна,че се боря за нещо,което никога няма да имам..но..нз и аз,как да се откажа..?
    Защо не искаше да спи с мен?(въпреки,че ако бяхме,аз щях да се побъркам после,след като се върнем в Бг и се разделим)
    Как да си го избия от акъла?
    Какво да правя след 2 седмици,когато се прибирам вкъщи за 10 дни?Да го потърся ли?
    Оууу,забравих да спомена,че приятелката му замина за 3 месеца на обмен в Холандия,а той днес е заминал при нея за 1 седмица 'на гости'..
    много стана объркано,мерси,ако си го прочел(герой си) и цена няма да имаш,ако ми отговориш нещо различно от 'Е*и си майката' или 'Мноо си зле'.

emi az go pro4etoh i e mnogo gotino e nz kak da ti otogovora de axxa na 16 sym i pff takifa problemi ne sym imala a i nqmam akyl za tolko smisleni ne6ta ama ina4e e hubavo i interesno :P e YSpeh
    I KnOW You FeEl Me !!

Точно от такъв отговор се опасявах.

em pone go pro4etoh e sori am ninam kak da ti pomogna sori
    I KnOW You FeEl Me !!

Супер фен
    pro4etoh go no ne moga da dam syvet no 6te dam primer sys sebe si kogato edna vryzka nqma byde6te run away

Град
    Middle of nowhere
    амиии на пырвия выпрос ти сама си отговори според мен - сама каза че си щяла да се побъркаш ако беше спала с него, очевидно и той си е мислел сыщото и още не е бил решил какво да прави, мисля че той самият не е бил толкова сигурен за предложението към приятелката му

втори въпрос - съжалявам но не мисля че някои знае сигурна рецепта за забравяне, аз самия все още не мога да забравя някои хора

трети и последен въпрос - дали да го потърсиш... само ти можеш да решиш дали той си струва или не, дали искаш да се бориш за него, при положение че има толкова сериозна връзка... ще ти кажа само това - каквото и да избереш, ще бъде правилното!!! ако пожелаеш мисля че можеш да го спечелиш
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

А най-жалкото в случая съм аз.Защото като се замислих съм готова на невероятни глупости и компромиси.Не ми дреме дали ще си остане с приятелката,че сега най-верочтно правят секс и т.н.Стига като се прибера да се държи с мен както преди..и да вземе да ми пусне де
    ако не съм жалка,то нз каква съм..може би влюбена?но ме е страх да го изрека на глас,не съм от тея,дето си сменят името на Голямата любов през месец-2.Виж,ако стане дума за секс,не съм толкова придирчива
    ~~~млъквам

Град
    Middle of nowhere
    че ако за секса е цялата работа що не го помолиш да ти пусне с обещанието че после ще го оставиш намира?
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

ами щом си има приятелка от 4 години не е редно да го търсиш като се прибереш за 10 дни в БГ.Все пак,постави се на мястото на момичето ако разбере,че си била в неговата квартира-въпреки,че нищо не е имало,тя ще го разтълкува по мн различен начин..Защо не е искал да правите секс-явно е мъж на място и с риск да ти стане малко гадно,ще ти кажа,че първото нещо което ми мина през акъла,е че я обича...И с тва,че ще се женят,се е опитал да излезне от ситуация.Явно те има за приятел,отколкото нещо повече,знае ли се.Как да го забравиш..Мисля,че ако не го търсиш,не си интересуваш от него и като цяло не мислиш за него(знам,че е трудно),малко по малко ще ти излезне от главата..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

1во-аз цяло лято го ръчкам и какви ли не оправдания чух..от уморен съм до боли ме глава,корем,крак,гъз и прочие
    Пък и както споменах,май не ми е само за секса.Виж колко време го чакам,не е типично за мен да ме разиграват така,направо съм възмутена от себе си

_BoSSy_,пропусна факта,че(както споменах най-горе),той вече и беше кръшнал там,2 седмици след като е заминал.
    И освен това казах,че не сме правили секс.Не съм казала,че не сме правили абсолютно нищо.
    Теорията ти е отхвърлена.

Град
    Middle of nowhere
    горкия, съчувствам му, цяло лято с мацка в съседната стая дето още малко ще му се нахвърли, и все пак му се възхищавам, че ти е устоял , и че е успявал цяло лято да се извинява с нещо различно всеки ден
    ами аз ти казах как стоят нещата според мен - ако искаш можеш да го спечелиш, ако не - можеш да го забравош (....за това обаче не давам гаранции), така че - ти решаваш
    само между другото - аз ако бях на твое място щях да се откажа от евентуалната борба, но не искам това да влияе върху твоето решение, твое си е все пак

Град
    Burgas
    Zdravei, mila. Prochetoh razkaza ti i ot nego se razbira, che ti naistina si mnogo oburkana...Az sam malko po-goljama ot teb i vse pak v takava situacija ne sam izpadala..pone ne i sashtata. Shte ti kaja moeto mnenie po problema ti, puk ako ne otgovor, to pone shte prochetesh neshto shto-gode razumno...i ne zabravjai , che nai-dobre TI poznavash situacijata si
    1.Po-vaprosa za sexa....Imam njakolko varianta..hih kolko sam ideina Moje da ima problemi sas sexa...seshtash se..bolesti edno drugo..no tova e malko verojatno..Moje bi se chuvstva dostatuchno zle, che si ima prijatelka i se e vlubil v drugo momiche...ta sexa mu se vijda kato kraina faza na vrazkata vi...t.e. spi li s teb, 4te godini vrazka stavat zaguba na vreme za nego... A ima i takiva maje (poznavam takiva), koito sled sexa gubjat interes kum momicheto..Taka che ako naistina te haresva, vazmojno e da izbjagva sexa, za da ne te izgubi...stranno zvuchi no tazi cherta ja ima v majkata harakteristika...
    2.Izbivaneto ot akula e vapros na samokontrol. Nai-sigurnijat nachin e rabotata...Raboti mnogo...angajirai se s razni neshta...Izlizai mnogo...Obshto vzeto celta e da zapalnish cjaloto si svobodno vreme, za da mislish za nego vazmojno nai-malko..Znam che e mnogo trudno..daje ne vazmojno, no ako se staraesh shte se poluchi po njakoe vreme. A nai-dobrijat nachiin za zabrava si ostava...zamjanata..T.e. drug muj...tuka veche ti znaesh kak stava
    3.Tozi vapros e slojen..Ako iskash da go zabravish...(a ti ne iskash) nedei da go tarsish...No az si mislja che e neizbejno, shtom i prijatelkata mu ja njama ... I vse pak ako/kato go vidish zadai mu tezi sashtite vaprosi savsem direktno...i nastojavai za otgovor...kakavto i da e toi, shte e po-dobre ot nevidenieto...

P.S. Pone mojesh da badesh sigurno che ne e s teb samo zaradi sex-a..Koeto e neshto mnogo rjadko sreshtano.. Jelaja ti uspeh..i gore glavata! Goljamo momiche si!
    Sometimes Gravity Really Gets Me Down

Доста объркана ситуация ..
    Ако той нямаше тази сериозна приятелка .. бих те посъветвала малко да изчакаш за да разбереш дали това което те влече към него е временно или трайно ..
    но в този случай не знам как човек трябва да постъпи ..
    той търси ли те .. и това е важно .. ако те потърси пак значи има нещо наум, иначе си оставаш неговата добра компания или авантюра през лято 2007 ...

много объркана история .. наистина

Мацка не в съседната стая,а в собственото му легло.От изнасилване го спасяеаше само най-добрият му приятел,с когото деляха една стая.
    А относно това какво да правя - точно заради това се чудя.Бих го взела да живее при мен,защото(както сама се убедих),връзка от разстояние е временна заблуда.Или хората ше са заедно,или няма.
    Ама той няма да дойде,сигурна съм.

Град
    under the moonlight
    Аз също се боря за невъзможна връзка, ужасна работа значи...
    Защо не искаше да спи с мен?
    1.Може би защото те е харесал прекалено много и е искал да запази този момент, за друг път(най-вероятно когато е свободен без приятелка, за да може да не те ощети, понеже изпитва угризения спрямо гаджето си) .2.Може би обича приятелката си много, за да го направи!И понеже ти ми каза, че преди ти да се нанесеш при него е спал с някакво момиче.Според мен именно чрез секса с нея е разбрал, че иска само приятелката си и му е кофти да прави така зад гърба и поне докато е с нея.
    Как да си го избия от акъла? Всеки ще каже "намери си друг".Е ако можеш намери си, ако не ще го забравиш след известно време от само себе си и то ако не се виждате никога повече.
    Какво да правя след 2 седмици,когато се прибирам вкъщи за 10 дни?Да го потърся ли?
    Да потърси го.Живееш веднъж.Човек си.Хората много страдат в живота.С това момче си щастлива.Ако се уважаваш си подари мигове на щастие с него!Рискувай!Ако го потърсиш и изгубиш от цялата работа, ще изгубиш по-малко и ще ти е по-леко от колкото, ако не го потърсиш.Ако спечелиш, ще иам мир и щастие.Освен това момента е благоприятен, когато гаджето му го няма!Живота е пълен с обрати, за това като се прибереш в БГ се свържи с момчето,вижте се ако е възможно, може пък да сложите началото на любовна връзка!
    Ами това е от мен, дано поне малко да съм ти помогнала...УСПЕХ!
    Колкото повече човек мечтае и желае, толкова повече му липсва и не му достига!
    П.П.
    Искам да имам всичко, което си поискам!

Ем като се приберете ф Бг го потърси .. да се видите .. Кфото и да кажат хората трябва да гледаш и своето щастие в крайна сметка .. а и той не е безразличен към теб ако се съди по поведението му .. Историята ти наистина е объркана но пък ако опиташ може и да се получи хепи енда накрая Успех =))
    just a kid۵

сеа на първия въпрос защо не е спал с теб,еми замисли се е сигорно си го направила,но може би е било нещо повече от .... все пак това не е най важното нали,да без него не може но има и други по важни неща.на втория въпрос това времето ще заличи насила нищо не става.на третия въпрос незнам но според мен недей да го търсиш има си все пак жена както се казва не го забравяй никога.ако той иска да те види или чуе отново сам ще дойде при теб,но спред мене трябва да се откажеш от него все пак той си има приятелка.много кофи ще се получи когато тя разбере ако изобщо разбере или той и каже.помисли и за себе си как би се чуствала като си помислиш че има друга там някъде и че той я обича може би.много е объркано съчуствам ти щото е много кофти,но според мен е по добре да го забравиш и да си го избиеш от мислите.
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Guest
    ami mila spored men ima 2 variqnta na neshtata:
    1. da ne se vijdash poveche s nego.... i bez tova si hlatnala ako go vidish pak shte go zabravish po-trudno, zashtoto toi izglejda obicha priqtelkata si shtom e s neq 4 godini i shtom shte se jenqt
    2. ... shtom ne e spal s teb znachi ne si mu bezrazlichna i moje bi ne e iskal da te narani zashtoto e smqtal da se varne pri priqtelkata si ... no moje i da nqma koi znae kakvi chuvstva kam neq.... ta kato se varne mojete da se vidite i da si pogovorite kato mu priznaesh chuvstvata si i saotvetno go pitash za negovite, ako i toi e vluben v teb i e gotov da se bori ami saberete se i badete shtastlivi

Не искам да говоря с него.Не защото съм малка и не мога да засягам подобни теми,а защото знам,че ще е грешка.Цяло лято не съм отваряла дума за приятелката му,не сме обсъждали 'връзката ни'(абсолютно всички знаеха,че сме 'заедно',винаги говориха за нас в комплект).Знам,че с мен му беше удобно ,защото не задавах въпроси,не му поставях норми,не го ограничавах в нищо и въобще му беше добре,както и на мен.Всички си мислеха,че имаме нормална връзка(включително,че правим секс),виждаше се,че сме щастливи заедно,а така си и беше.Знам и че има нещо към мен,което е повече от приятелство.

Не мисля да го търся като се прибера.Той знае точната дата(попита ме няколко пъти кога се връщам) и съм убедена,че ще ме потърси.Въпросът е какво оттук нататък кво?

Още повече ме обърква факта,че нз как да се държа с него като го видя.Ще ми се иска да му се нахвърля и нацелувам,но не мисля,че е правилно. И все пак,когато се видяхме в Бг се държеше нормално,аз го целувах,но той пък отвръщаше. Даже на няколко пъти го избъзиках да внимава да не го види някой,а той само се усмихна и каза,че това не го притеснява

Абеее нз,сложно е.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Наистина е мн сложно,но какво ти пречи да се видите и намери начин да поговорите.Не се оставяй да те водят само чувствата

Re: История за възрастни..

Цитирай Първоначално написано от Manoa
    Темата ми ще ви се стори банална,мен ще ме изкарате мръсница,но за всичко съм подготвенаако има някой,който може да прецени ситуацията трезво,моля той да пише.Ако си ти,то,моля-чети и действай,защото съм много объркана.

Съвсем накратко - на 20 години съм.Имах едногодишна връзка,която приключи 1 месец след като заминах за Щатите на бригада(юни месец).Не ми е това проблемът,обаче.Там не си губих времето и още преди да ме зареже момчето в Бг(специално отбелязвам,че той поиска да се разделим,за да не изляза пълната к*рва),започнах да излизам с един мъж(25),българин,дошъл и той за лятото.Проблемът ми се състои на няколко нива:
    1во-преди аз да пристигна,се беше забил и спал с едно др момиче,но работите между тях приключиха с моето появяване на хоризонта ;
    2ро-цяло лято бяхме заедно,прекарвахме почти цялото си свободно време заедно,аз не спях в моята квартира,а при него..но нито веднъж не сме правили секс,което мен ме побъркваше в началото,защото това беше главната причина,поради която се навих да съм с него - ужасно много ме привличаше,а пък и си имах 'сериозен' приятел в Бг.Така де,тръшках се около 1 месец и след това се примирих,че поради някакви-негови-си-причини секс няма да видя и толкоз.Не си мислете,че съм някъв грозофил.Точно обратното е(мразя,когато някой говори така за себе си и направо не мога да повярвам,че си правя такава самореклама,ама нали сме анонимни,ще го преживея някак си) От общите ни познати знам(и най-вече от най-добрият му приятел,който беше и той там),че въпросното момче,да го наречем Е. много ме харесва.
    3ти проблем-има си приятелка в Бг от 4 години...4!!!По едно време взе да ми мънка как щял да се нанася при нея и че следващата година била 'неговата'(демек да се жени).Не разбрах дали се шегува,но тогава за първи път ми стана неприятно и се замислих какво по дяволите правя.Мислех да се отдръпна от него,защото усетих,че нещо в мен се променя,но просто не можах.И не,не беше отвращение от действията НИ,беше ревност(както установих на по-късен етап).
    4ти,най-голям проблем - започнах цялата работа с мисълта всичко да приключи,щом се кача в самолета,а ето,че направих най-голямата грешка - хлътнах ужаааасно много.В ужаааасно неподходящ човек.
    Само да кажа набързо какво стана след като се прибрахме в Бг
    Видяхме се същия ден,в който той си пристигна и цяла вечер бяхме заедно.В началото ми беше неудобно ('няма ли да се види с техните,приятелката му,френдовете и т.н.') и той ми отговори с 'Не си ли се замисляла,че искам да те видя'.Аз само това и чаках да каже На следващия ден пак се видяхме и прекарахме цялата сутрин заедно,защото аз пък пътувах същия ден за Германия,където уча..
    знам,че историята ми е тъпа,сложна,че се боря за нещо,което никога няма да имам..но..нз и аз,как да се откажа..?
    Защо не искаше да спи с мен?(въпреки,че ако бяхме,аз щях да се побъркам после,след като се върнем в Бг и се разделим)
    Как да си го избия от акъла?
    Оууу,забравих да спомена,че приятелката му замина за 3 месеца на обмен в Холандия,а той днес е заминал при нея за 1 седмица 'на гости'..
    много стана объркано,мерси,ако си го прочел(герой си) и цена няма да имаш,ако ми отговориш нещо различно от 'Е*и си майката' или 'Мноо си зле'.
    ako naistina go obi4a6 ne se otkazvai postarai se i toi da go razbere...yspeh
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Според мен той е бил привързан към сериозната си приятелка. Опасявал се е, че ако преспи с теб.. Може да реши, че тази лятна авантюра е съдбата му и да се раздели с приятелката си. А все пак за тези 4 години те са успяли да изгладят характерите си един спрямо друг и са се подготвили да живеят заедно. Той се е мъчел с въпроса дали това с теб е една мимолетна авантюра и дали си струва да се откаже от стабилната си връзка за да се впусне в диви (но кой знае колко трайни) страсти.

Как да го избиеш от акъла си? Тук не мога да ти помогна Занимавай се с нещо ново, търси нов обект на желанието си.

Не го търси. Ако той желае - ще те потърси.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Зависи коле държи на сериозността на 4ри годишната си връзна ко според мен даже и секс може да не видиш ...как да си го избиеш от главата ли ...успокой се спри да мислиш само как искаш краката ти да са около врата му и ще ти мине (поне при мен става) ...а с тия чуждестранни работи не ми е ясно как може да останете за дълго заедно... В крайна сметка ми е откажи се най добре...секса само ще те повлче още повече към него...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Готина истрийка Според мен не е спал с теб,защото се е страхумал,че ако го направите един вид вече официално сте двойка и край с пориятлеката му,към която ако не любов изпитва няква отговорност.А иначе какво пожеш да напарвиш,разбирам ти положението,защото макар да съм по-малка съм в подобна ситуация-хем занеш,че не омежш да си с него напърно и се бориш с вятърни мелници,хем не омжеш да кажеш край,защото си се привързала прекалено.Никва идея какво можеш да направиш
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си