Zdravei, mila. Prochetoh razkaza ti i ot nego se razbira, che ti naistina si mnogo oburkana...Az sam malko po-goljama ot teb i vse pak v takava situacija ne sam izpadala..pone ne i sashtata. Shte ti kaja moeto mnenie po problema ti, puk ako ne otgovor, to pone shte prochetesh neshto shto-gode razumno...i ne zabravjai , che nai-dobre TI poznavash situacijata si
1.Po-vaprosa za sexa....Imam njakolko varianta..hih kolko sam ideina Moje da ima problemi sas sexa...seshtash se..bolesti edno drugo..no tova e malko verojatno..Moje bi se chuvstva dostatuchno zle, che si ima prijatelka i se e vlubil v drugo momiche...ta sexa mu se vijda kato kraina faza na vrazkata vi...t.e. spi li s teb, 4te godini vrazka stavat zaguba na vreme za nego... A ima i takiva maje (poznavam takiva), koito sled sexa gubjat interes kum momicheto..Taka che ako naistina te haresva, vazmojno e da izbjagva sexa, za da ne te izgubi...stranno zvuchi no tazi cherta ja ima v majkata harakteristika...
2.Izbivaneto ot akula e vapros na samokontrol. Nai-sigurnijat nachin e rabotata...Raboti mnogo...angajirai se s razni neshta...Izlizai mnogo...Obshto vzeto celta e da zapalnish cjaloto si svobodno vreme, za da mislish za nego vazmojno nai-malko..Znam che e mnogo trudno..daje ne vazmojno, no ako se staraesh shte se poluchi po njakoe vreme. A nai-dobrijat nachiin za zabrava si ostava...zamjanata..T.e. drug muj...tuka veche ti znaesh kak stava
3.Tozi vapros e slojen..Ako iskash da go zabravish...(a ti ne iskash) nedei da go tarsish...No az si mislja che e neizbejno, shtom i prijatelkata mu ja njama ... I vse pak ako/kato go vidish zadai mu tezi sashtite vaprosi savsem direktno...i nastojavai za otgovor...kakavto i da e toi, shte e po-dobre ot nevidenieto...

P.S. Pone mojesh da badesh sigurno che ne e s teb samo zaradi sex-a..Koeto e neshto mnogo rjadko sreshtano.. Jelaja ti uspeh..i gore glavata! Goljamo momiche si!