Цитирай Първоначално написано от Manoa
Темата ми ще ви се стори банална,мен ще ме изкарате мръсница,но за всичко съм подготвенаако има някой,който може да прецени ситуацията трезво,моля той да пише.Ако си ти,то,моля-чети и действай,защото съм много объркана.

Съвсем накратко - на 20 години съм.Имах едногодишна връзка,която приключи 1 месец след като заминах за Щатите на бригада(юни месец).Не ми е това проблемът,обаче.Там не си губих времето и още преди да ме зареже момчето в Бг(специално отбелязвам,че той поиска да се разделим,за да не изляза пълната к*рва),започнах да излизам с един мъж(25),българин,дошъл и той за лятото.Проблемът ми се състои на няколко нива:
1во-преди аз да пристигна,се беше забил и спал с едно др момиче,но работите между тях приключиха с моето появяване на хоризонта ;
2ро-цяло лято бяхме заедно,прекарвахме почти цялото си свободно време заедно,аз не спях в моята квартира,а при него..но нито веднъж не сме правили секс,което мен ме побъркваше в началото,защото това беше главната причина,поради която се навих да съм с него - ужасно много ме привличаше,а пък и си имах 'сериозен' приятел в Бг.Така де,тръшках се около 1 месец и след това се примирих,че поради някакви-негови-си-причини секс няма да видя и толкоз.Не си мислете,че съм някъв грозофил.Точно обратното е(мразя,когато някой говори така за себе си и направо не мога да повярвам,че си правя такава самореклама,ама нали сме анонимни,ще го преживея някак си) От общите ни познати знам(и най-вече от най-добрият му приятел,който беше и той там),че въпросното момче,да го наречем Е. много ме харесва.
3ти проблем-има си приятелка в Бг от 4 години...4!!!По едно време взе да ми мънка как щял да се нанася при нея и че следващата година била 'неговата'(демек да се жени).Не разбрах дали се шегува,но тогава за първи път ми стана неприятно и се замислих какво по дяволите правя.Мислех да се отдръпна от него,защото усетих,че нещо в мен се променя,но просто не можах.И не,не беше отвращение от действията НИ,беше ревност(както установих на по-късен етап).
4ти,най-голям проблем - започнах цялата работа с мисълта всичко да приключи,щом се кача в самолета,а ето,че направих най-голямата грешка - хлътнах ужаааасно много.В ужаааасно неподходящ човек.
Само да кажа набързо какво стана след като се прибрахме в Бг
Видяхме се същия ден,в който той си пристигна и цяла вечер бяхме заедно.В началото ми беше неудобно ('няма ли да се види с техните,приятелката му,френдовете и т.н.') и той ми отговори с 'Не си ли се замисляла,че искам да те видя'.Аз само това и чаках да каже На следващия ден пак се видяхме и прекарахме цялата сутрин заедно,защото аз пък пътувах същия ден за Германия,където уча..
знам,че историята ми е тъпа,сложна,че се боря за нещо,което никога няма да имам..но..нз и аз,как да се откажа..?
Защо не искаше да спи с мен?(въпреки,че ако бяхме,аз щях да се побъркам после,след като се върнем в Бг и се разделим)
Как да си го избия от акъла?
Какво да правя след 2 седмици,когато се прибирам вкъщи за 10 дни?Да го потърся ли?
Оууу,забравих да спомена,че приятелката му замина за 3 месеца на обмен в Холандия,а той днес е заминал при нея за 1 седмица 'на гости'..
много стана объркано,мерси,ако си го прочел(герой си) и цена няма да имаш,ако ми отговориш нещо различно от 'Е*и си майката' или 'Мноо си зле'.
ako naistina go obi4a6 ne se otkazvai postarai se i toi da go razbere...yspeh