.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: Секс!

Xaxaxaxa nema takava prostotiq ... bravo

Ти си пълен лишпер тва мога да ти кажа МЕГА КОМПЛЕКСАР!

Град
    Село.София
    БРАВО точно така прав си
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Град
    Пловдив

Re: Секс!

Темата ще има нулев успех, тъй като таргет-групата(сиреч хората, към които е насочена) са достатъчно глупави за да правят тези неща и същевременно си нямат капка представа що е то сарказъм.

Супер фен
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Ямбол
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ, евала, че напълно разбираш положението в последно време, което е плачевно!
    Няма да се учудя, ако някои хора се вържат на това, та сумати народ са с тези заблудени мисли, над които ти с право се присмиваш!
    Браво!

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Да ти кажа само че някой може и да го вземе на сериозно и тогава става страшно......
    Вярно е може
    Е,как ? То,това си е ежедневие!

Между другото АЗ Съм Българче-поздравления =D> =D> , ама все пак си пропуснал някои неща

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Peshito
    Аз съм Българче, да знаеш, че по-голям комплексар от тебе няма. Нормално е да те е срам, че си девствен, ама чак пък толкова... А пък темата ти е още по-комплексарска, абе направо всичко в теб е изпълнено с комплекси

=D> =D> =D>
    Дано поне сарказмът да се окаже полезен! Браво за темата!

Сърказмът е по-вероятно да се окаже изключително плодотворен по отношение на форума. Представете си колко индивиди се чудят дали авторът има медицинско образование...
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    Е тва за сички хора които харесват тая тема !!!

http://www.free-hardcore.com/menu.php?nats=MDozOjE4
    dim4o ламето :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Аз съм Българче, да знаеш, че по-голям комплексар от тебе няма. Нормално е да те е срам, че си девствен, ама чак пък толкова... А пък темата ти е още по-комплексарска, абе направо всичко в теб е изпълнено с комплекси
    Благодаря ти Надявам се селския език да е помогнал на темата Като чета се замислям дали не е редно да има една подобна важна тема, но написана като хората, с цел поучаване на младежите (ама то пак ще има недоволно като "ама аз това го знам бе, к'во ми го обясняваш ")

Aз оня ден както си вървя по коридора на даскалото и чувам няква по-малка от мен да казва "леле как ми се ебее" ,поизгледах я малко.Много ме учудват всички.Може ли дете на 12 да говори така .Аз не мисля,че е похвално!!!!!!
    ...

Супер фен Аватара на fake
    алоу, шш, курво проста, внимаай на кой говориш да не станеме на кълбета
    Boots and braces don't make racists!

Голям фен Аватара на sapphirr
    Аз съм Българче,4удно си го написал,даже ако земеш да напишеш книжле по въпроса-няма да направиш лошо

[/quote]
    Аз съм Българче, да знаеш, че по-голям комплексар от тебе няма. Нормално е да те е срам, че си девствен, ама чак пък толкова... А пък темата ти е още по-комплексарска, абе направо всичко в теб е изпълнено с комплекси [/quote]

ейййй,аман на4и от прост народ. незнам дали автора е комплексиран,ама ти,брат/сестро,си ултра "надарен/а" в тва отношение.темата е сериозна (дале4е е от проява на комплексарщина),а иронията в нея мн уместна (достатъ4но е да се огледаш и да видиш какво се слу4ва по дискотеки и купони,за да разбереш за какво става въпрос).щом тва не ти го побира щайгата...айде 4упка

Когато четях първите редове се стреснах, че някой умник може да разсъждава така. Иронията е страшна, но засъжаление Аз съм Българче описа как протича животът на всеки втори тийнейджър.

xa-xa-xa.Perfekten si 4ove4e...naistina =D> =D>

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Когато четях първите редове се стреснах, че някой умник може да разсъждава така. Иронията е страшна, но засъжаление Аз съм Българче описа как протича животът на всеки втори тийнейджър.
    Да така е... А дали е редно това ???

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от fake
    алоу, шш, курво проста, внимавай на кой(кого) говориш (, за) да не станеме на кълбета
    личи си,че не ходите на даскало..

fake,спри да мислиш само къде да се дупчиш и какво да си надраскаш по тялото,а си напъни закърнелия мозък и намери сърказъма в думите и.Не е трудно,опитай.И после протягай средни пръстчета.

Аз съм Българче,цяло лято ми липсваш беВиждам,че разполагаш с бая свободно време,за да пишеш подобни теми и да се пробваш да наливаш акъл..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    [b]Аз съм БЪЛГАРЧЕ кефиш ме хахахах ще те изчукам хаха бъзикам се
    Темата може да бъде разбрана погрешно... все пак има и идиоти/ки на тоя свят!
    Иначе.. съгласна съм с това, че малките госпожици и господиновци са ужасно много разгонени и изобщо ... абе кво става тука!?!?!
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Фейкче, успокой се бе мила Не ме е обидила, просто и тя като мен обича иронията Абсолют...к'во да ти кажа..от вкъщи не излизам, само на компютъра седя със седмици и се чудя каква малоумна тема да напиша И недей се сопка на жената, че...кълбетата

Супер фен Аватара на fake
    аахаах
    ABSOLUT`me, това, за което си мисля, си е лично мой проблем, кво ще кажеш? ходи си там по чалготеките и ме остаи на мира да се заяждам с хората, ааа?! кво ш кажеш?
    относно правопис - когато се заяждам, не спазвам особен такъв, и определено не си уцелила човека, който да поучаваш на тая тема, не знам дали ти е ясно тва ама вече ти е ясно
    пуу, аман от тъпаци
    Boots and braces don't make racists!

НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си