.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тема: Секс!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Секс!

Искам да кажа на всички девствени, че са загубеняци! Всеки който е девтсвен е лайно. За да си истински мъж или жена, трябва да си правил секс! Ако си на 13 и не си правил все още - си кръгъл идиот и пълен боклук. Да си девствен на 19 години е супер смешно и това се случва само на зубърите, които нямат време за жиот, а само са навели глави в учебниците. На 16 си рожден ден трябва да преспите с поне 8 си момиче/момче. Аз не мога да повярвам че има хора които не са правили секс. Това е ваше задължение бе хора! Трябва също така да не използвате предпазни мерки! Аналния секс е задължителен, а анатомията (половата система) на противоположния пол трябва да ви бъде напълно непонятна! Свършвайте по лицето на партньорките си. Правете всичко възможно за да нараните човека който чукате безмилостно. Това е презтижно! Не бива да имате сериозна връзка! Сменяйте гаджетата си всяка седмица. Ако се застоят - мухлясват! Всички пишки (вкключително и твойта) са малки, а ако си момиче трябва да знаеш че си дебела, с големи срамни устни и малки гърди, с разлика от горнището на банските! Това естествено са неща които трябва да прикриите! Обезкосмяването е гадно нещо! Къпането също! Задължително трябва да сте пияни преди да правите секс. Пъхайте в ануса на приятеля си/влагалището на приятелката си най различни предмети. Задължително употребявайте насили и не се съобразявайте с желанието, молбите и т.н. на партнора/ката си! Всички които правят секс са бременни, дори и момчетата. Противозачатъните, презеративите, спешната контрацепция и всички предпазни мерки взети срещу нежеланата бременност са 100% сигурни! След като забременееш трябва да направиш всичко възможно да убиеш плода. Най-добре пий хапчета и помоли гаджето си да те рита в корема. Жените имат 48 дупки между краката и във всички трябва да се пъкха по нещо. На мъжете при възбуда им текат сополи от пениса. Ако не те боли по време на първият ти сексуален контак и не кървиш обилно (за момичетта се отнася) трябва да си напъхаш дезодорат във влагалището. По възможност капачката да остане вътре! Ако момичето е девствено и прави секс без презерватив не може да забременее!

Опитайте и вие!

Моля, не правете това у дома си! Всичко написано по-горе е направено от специалисти, които ви съветват...не си и помисляйте да черпите идеи и познания от тази тема! Тя е напълно празна!

Много нестандартен метод за поучаване на децата
    Ако някой не дочете докрай, може да последва "примерите ти"

А между другото съм възмутена от развратът сред по-малките ..
    тов аобщество ме смайва ..

Град
    Plovdiv
    iSSSRodi!

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Това найстина ме изкефи....просто го каза добре!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Това найстина ме изкефи....просто го каза добре!

ioxoxo !!! otivam da opitam !
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Sofiq
    Еее болни хора са направо това,ако на вси4ки хора поу4ават по този на4ин нормални хора няма в тая даржава!!!!! =D>
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Абе сърказма е повече от убедителен, но мамка му, защо го правят тогава?!
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Blondeland
    Да ти кажа само че някой може и да го вземе на сериозно и тогава става страшно......
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Пффф много си закъснял,тфа го знаем вече.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Wow
    Много умно,дано само повече хора да разберат истинския смисъл.
    Pcyhotic overdriven half-dead Brain O_o

Shmatko
    Guest
    Че те тука сички го изпълняват тва стриктно!

Град
    Асеновград, България
    ХоХо! =D> Дано няой не го вземе на сериозно!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

mi ko da kaja i az?bahti sletata det sa devstvenite we bratle!to ne e rabota da si na primerno 18 i da ne si bodnal nqkade 4u6kata!!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^ааааа, има и по-зле, тея дет приличат на теб
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Наистина дано някои поизостанали и наивни лапенца не пропуснат сърказма... Иначе много весело
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

TAQ TEMA ME KEFI!!!!!!!!!!

Прекрасна тема, предлагам я за важна !

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Боже Господи защо постоянно трябва да цапате тоя форум ве хора?До автора:Бр много си умен след като даваш такъв пример на 13 годишните Къде са модераторите?Моля не я заключвайте а по възможност я изтрийте
    те 13 годишните и със и без тоя пример праят такиа малоумни неща тъй че автора няма никва вина, просто се подиграва на глупостта им! макар,ч е като се замисля то тва положение не е за смях ами за рев

седя пред монитора и се чудя дали трябва да се смея или да се разплача .... то бива бива ма чак дотам да се замисля скоро не бях стигал ... че то почти това съм го виждал из форума. само където тука е събрано на едно място. дано това накара лапитиите да се замислят и наистина трябва да отоде във важните теми.

=D>
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Да ти кажа само че някой може и да го вземе на сериозно и тогава става страшно......
    Вярно е може

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ебахти му и Идиота бееее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си