- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някои да ми каже какво да правя...Обърках се нацяло.. ;((
Моля ви някой да ми каже какво да правя щото аз вече наистина незнам..обърках се много здраво iii ще се побъркам скоро време..Значи става въпрос за бившия ми приятел с които се разделихме горе - доло преди седмица за 2ри път ... ! Незнам какво става ако се съберем 3-ти път можеби всичко ше е normal ..знам че звучи странно,но само тва остана.когато тръгнахме за 1ви път беше почти супер .. излизахме всеки ден обаче почти през ден се карахме (е не толкова сериозно) и на мен един ден ми писна щото ми беше адски криво и той взе да ми раси едни глупости и аз взех че си го искaрах на него и той се ядоса и .. The End. След няколко дни тръгнахме пак .. Perfect.. не се карахме но излизахме рядко .. Той все беше зает .. когато му кажех да излезем той имаше работа или казваше че по късно ще ми звънне и това обикновенно ставаше към 22h когато вече бях на coffee с frends и ако му кажа да дойде при нас той ми казваше че неиска щото искал да сме само 2та .. На мен в един красив момент ми писна щото за едина седмица се бяхме видели около 2-3 пъти и сложих край макар че въобще не исках ..явно и той неискаше щото поне 15min ме разобеjдаваше и караше да идем на кафе като "приятели" да се разберем но аз отказах ..
![]()
Онзи ден разбрах защо не е можел да излиза когато го виках и когато се засякахме на кафето той и една приятелка се заговорили и той и казал че още си ме иска и тя му казала същото за мен ..
) той казал да ида отвън при него ако е така обаче щото си падам малко срамежлива и докато се натуткам той стана...след 1-2 дни му писах един sms щото нямах голяма смелост да говоря с него наживо пак и беше доста късно..казах му че искам да поговорим за нещо и той сигурно се сеща за какво но ест. ако иска..той ми отговори с "ще говорим нп.но не се сещам за какво" ..
аз му казах за какво и той нищо не отговори..на др ден в skype писахме и го питах за това и той не каза нищо съществено нито дали иска нито дали не иска..аз само му казах на края че знай аз кво искам и че от него зависи дали ше стане или не ..pls kajete kakvo da pravq.. ..
![]()
![]()