Искам да знам дали някои от вас са попадали в такава ситуация,защото на мене ми се случи а не вярвах че може да ме предаде една от най-добрите ми приятелки.Имах връзка с едно момче,който е невероятен човек и исках да бъда с него но просто аз самата пречаках нещата(както винаги).Незнам дали наистина съм имала истински чуства към него или просто съм имала нужда от някой до себе си.Но както и да е това не е най важното сега.Важното е че моята най добра приятелка и съученичка от първи клас сме заедно,знаеше колко аз държа на него и колко искам отново да съм с него,защото въпреки всичко ние с даденото момче си останахме приятели всеки ден се виждахме излизахме на кафета и т.н.Та моята приятелка знаеше всичко това и въпреки всичко тя се натиска с него в дискотеката пред очите ми и се целуваха,бахти все едно аз не съществувах.Не обвинявам само нея и той е виновен но тя все пак знаеше за чуствата ми.На другия ден и казах просто това че бях пийнала в дискотеката не означава че съм сляпа дурго нищо не казах.Просто реших да я игонорирам.Не казах нищо на сутринта очаквах че тя може би ще каже нещо сама..Поне едно съжелявам,защото за мене това е един вид обида незачитане и потъпкване на моите чуства.И както и да все пак продължихме да излизаме с нея но оттогава никога няма да имам същото отношение към нея.И съвсем случайно той почна пак да и пише некви смс-и,а тя ходеше с най добрия му приятел,че искал да се видят и т.н. ама го притеснявал нали неговия приятел и просто страшно учудване ми направи нейното изказване което тя му е казала,че ако харесваш един човек и твой приятел също го харесва това за нея нямало никакво значение не я интересува ли другите.
Вие ако сте как бихте постъпили в тази ситуация и защо спред вас тя постъпи така спрямо мен.Почуствах се мн кофти но реших да не се меся исках сама да си види грешката но уви...не я видя...
сорка ако съм ви отегчила с моята история....