- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Търся филма RICH KIDS
tarsq filma RICH KIDS
ako moje nqkoi da mi da de link da si go drapna za6toto nikade ne go namiram
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
vliza6 v zamunda.net i go tegli6 na parva stranica v torentite e (ot nai teglenite) - s byrza skorost 6te go iztegli6, uspeh.. oba4e me marzi da dam link...
edit: off eto...
http://zamunda.net/details.php?id=101942
в дата мисля че го има но не съм сигурна ..
Това е ебаси тъпия филм.
Вижте колко хубава оценка има в imdb - http://www.imdb.com/title/tt1010445/![]()
Тоя филм верно е много зле, като история става, обаче някво много скучно е направен...
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Уааа и аз пуснах вчера да се сваля.. Верно ли не е хубав???![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
emi nz men mi kazaha 4e bil hubav i vikam da go vida
a s torentite men vaob6te ne mi varvi
То щом приятелите ти казват, че е много хуав кой знае какви са приятелите ти.
А и си личи, че филма е направен за прости и бедни тинейджъри. Просто в общия случай едва ли не показват "Радвайте се, че не сте богати".![]()
Да не говорим, че има някой моменти, които са яко крадени от култовият Requiem For A Dream.
Аз гледах филма 3 пъти и страшно много ми харесва,и песничките са много готини,но това си е въпрос на личен вкус.. Мисля, че филма е доста поучителен и показва истински неща от живота...
иии Party'Girl, опитай се да се разбереш някак с торентите, защото иначе е много трудно да си намериш хубав филм![]()
HaPpiLy EvEr AfteR
Вий добре ли сте веееееее.....ебаси добрия филм. Гледала съм го над 1000 пъти и пак ме радва и пак го гледам и пак и пак и пак......![]()
Let The BEAT Control Your Body
Аз винаги ще го казвам като гледате този филм. Гледайте Requiem for a Dream. Той е класика, а тоя филм тука е тъп, няма ясен край и на всичкото отгоре има една сцена, която е направена досущ същата като от Реквием фор а дрийм. Какво да се прави? Хората не са можели да измислят нещо и са копирали.
мен пък много ме радва филмчето![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Песните биваха , ама филмчето е глупаво.. замисъла е добър , но нещо се губи няма интрига и всичко е много монотонно направено.
e to tfa ne doide ot priqtelite mi a ot edin poznat...no verno e 4e naposledak ima malko stoinostni filmi
ima go v www.arenabg.com az v momenta go d1rpam![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Филма е сууууууууууууупер и адски мн0го си ми харесва!![]()
xhahxahxhax ЕМИ КАТ ГО ТЪРСИШ НАМЕРИ ГО Е ьхаьхаь
Един човек да е на моето мнение!!!Първоначално написано от skiipar
Филма е страхотен!
![]()
![]()