Е какво мислите за нея?Любими песни и прочие?
ИСТИНСКИ фенове има ли?Дано да има [-o<
Аз не съм и фенка!![]()
Преди бях,но вече не ме кефи![]()
![]()
Em po rano me kefe6e ama segaa...ne6to hi4 ne izkarva qki par4eta
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
хубави са .. най-много ме кефи dont let me get mee..![]()
Единствената нейна песен,която ме кефи е Family Portrait...Другите са боза...![]()
Ммм.. харесвам я като характер, защото има свое мнение и не се бои да го покаже... иначе ми харесва замисъла на Stupid girls, клипа... самата песен не ме кефи... ИИИ не я слушам... просто не слушам такъв вид музика![]()
Има някои хубави песни =]
Кефи като визия и като държание![]()
П.П. Една съученичка и е голяма фенка ;]
хъхъ..
Eми незнам за вашите бози.Всичко,което изкара ми харесва адски много.За разлика от други ТЯ ПЕЕ,а не прай като другите:изпява 3-4 думи и после ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла.Или пък да повтаря една дума в половината песен като Бритната й гими мор или пък н.фурт ду ит ........да не продължавам
То за тва Пинк(I'm Not Dead) е в 5-те най-продавани албуми за 2007!МИНАВА БИОНСЕ,пред нея Н.Фуртадото и май Училищен Мюзикъл соундтракът.
Кефи ме до голяма степен. Има доста хубави песни. Едни от любимите ми са: I'm not dead, Long way to happy, Family portrait, Last to know, Catch me while I'm sleeping, Don't let me get me, Who knew i мн,мн др. Имам и една позната(приятелка),която е ЛууУда фенка на pink. Ами,мисля,че има за какво. Бай да уей и аз съм от Вн![]()
еми да кефи ме,но не съм много голяма нейна фенка ама ме кефат u and ur hand,stupid girls обаче най-много се радвам на песента на No doubt-don`t speak (малко е старичка ама ...)![]()
![]()
![]()
Само не знам каква връзка направи и какво общо има тая песничка(която е мн яка,де) с Пинк. No doubt-тази група е с Gwen Stefani, чудно ми е да не ги бъркаш Pink с Gwen хмм...Първоначално написано от kindergarden
Както и да е.. иначе забравих да кажа и за Lonely girl. :}
РАЗБИ МЕ!Първоначално написано от kindergarden
:
:
:
:
:
Два шамара....съвземи се!:
izmislenata та скайп имаш ли ? пиши ако искаш petko0902
Страхотна е, песните й имат смисъл.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
не ме кефи ама хич.нито визия,нито глас,нито песни...
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
az pyk mn si q faresvam. o6te s pyrvata neina pesen koqto 4ux - most girls, se vliubix v neq !!! po-golqmata 4as ot tvor4estvoto i me kefi no sq mn se radvam na mislq 4e posledna se pada pesni4kata leave me alone mn e diva6ka kakto i samata pink![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=FwFUfs1DhYI
Ето едно супер доказателство,че Пинк МОЖЕ да пее,а не като АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ останали 'певци/ици' ,които изобщо Н Е М О Г А Т да пеят