.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Ако не сега когa?

Здравейте,
    Аз съм нов тук,но се осмелявам да обявя нова тема.
    Става въпрос за това,че всички около мен ми повтаряха,че е прекалено рано за сериозна връзка(на 14 бях) ,даваха ми савети да се възползвам от момичето(да я чукам и тем подобни) че сега ми бил живота и не трябвало да хвърлям усилия върхо нещо което така или иначе щяло да стане.Както и да е.Вече от 2 години и 2 месеца съм със това момиче(както и да ви се струва се сгодихме на 2 годишнината ни)
    и всичко е наистина идеално!Не сме си правили "почивки" един от друг и никои на никого не е кръшкал.Нямал съм никога по-добър приятел и дори самата тя все още е измомена че всичко е така идеално.
    Тай като знам че веднага някой идиот ще запита или ще каже че явно правиме някакъв "убер" секс и за това сме заедно!НЕ. Почнахме да правим секс някъде около 16 месец от познанството си!
    Просто искам да кажа и да насърча найвече хората да бъдат по-сериозни и по-отдадени един на друг!
    А за тези секс маниаци който ще искат доста секс само ще кажа:
    Както в песента на Кристина Агилера се пее "Good Things come for boys who wait" или Хубавите неща са за момчетата който изчакват.Гарантирам го!
    "Loyalty,Wisdom,Devotion and Honor the simplest of all codes that I requested from all.Yet none emply it!"

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Tva poslednoto e vqrno
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Бате лично аз не мисля да се заробвам , макар да съм на 20 вече .. яко си ми е да съм ергенче и да ходя по колежките си ... Но всеки решава индивидуално за себе си , щом мислиш че си открил любовта на тази възраст, прав ти път... лично аз смятам,че на вашта възраст не е хубаво да имаш сериозна връзка.... защото докато се обърнете вече няма да сте ученици и ще ви липсват детските години.... ахх тези детски години .... колко алкохол,наркотици и жени са видели ... хаха Сега е момента да си поживеете,докато живота не ви е грабнал и нямате никакви проблеми .... (ако си мислите че проблемите в училище, с родителите, с гаджето или с някой приятел са сериозни ... почакайте докато завършите е тогава ще ви питам)
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Всеки някога среща истинската любов. Колкото по-рано я срещнмеш, толкова по - дълго ще си с нея. Имал си късмет! браво.

Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Всеки някога среща истинската любов. Колкото по-рано я срещнмеш, толкова по - дълго ще си с нея. Имал си късмет! браво.
    За каква истинска любов ми говорите на пубертетска възраст беее Мислете си дам .....
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Но самият факт, че на 16 се сгодява, показва неговата незрялост. Четеш ли какви ги пишеш? В 7-ми клас имаш сериозна връзка, в 9-ти се сгодяваш И какво, като си чакал...вие сте били на 14, нормално е. Радвам се, че си срещнал любовта, аз съм на мнение, че любовта може да се срещне и в родилния дом, но човек не трябва да се вживява, докато не е готов за любов. Интересно ми е какво са мислели родителите ви...и какво мислят за годежа...всеки нормален родител ще ти каже, че постъпваш детински. И ще бъде прав. И ми е много интересно как си решил на 14 да имаш сериозна връзка още при запознанството с нея едва ли не. Имал ли си преди такава връзка, че да знаеш за какво става въпрос?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Кисдорф Третият Райх

Re: Ако не сега когa?

Цитирай Първоначално написано от Kel'Thuzad
    Здравейте,
    Става въпрос за това,че всички около мен ми повтаряха,че е прекалено рано за сериозна връзка(на 14 бях) ,даваха ми савети да се възползвам от момичето(да я чукам и тем подобни) че сега ми бил живота и не трябвало да хвърлям усилия върхо нещо което така или иначе щяло да стане.Както и да е.Вече от 2 години и 2 месеца съм със това момиче(както и да ви се струва се сгодихме на 2 годишнината ни)
    и всичко е наистина идеално!Не сме си правили "почивки" един от друг и никои на никого не е кръшкал.Нямал съм никога по-добър приятел и дори самата тя все още е измомена че всичко е така идеално.
    Тай като знам че веднага някой идиот ще запита или ще каже че явно правиме някакъв "убер" секс и за това сме заедно!НЕ. Почнахме да правим секс някъде около 16 месец от познанството си!
    Просто искам да кажа и да насърча найвече хората да бъдат по-сериозни и по-отдадени един на друг!
    Както в песента на Кристина Агилера се пее "Good Things come for boys who wait" или Хубавите неща са за момчетата който изчакват.Гарантирам го!
    не е по темата ама авата ри те ме кефи
    http://zazz.bg/play:ac0692f8
    Meine Ehre heisst Treue !

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Но самият факт, че на 16 се сгодява, показва неговата незрялост. Четеш ли какви ги пишеш? В 7-ми клас имаш сериозна връзка, в 9-ти се сгодяваш И какво, като си чакал...вие сте били на 14, нормално е. Радвам се, че си срещнал любовта, аз съм на мнение, че любовта може да се срещне и в родилния дом, но човек не трябва да се вживява, докато не е готов за любов. Интересно ми е какво са мислели родителите ви...и какво мислят за годежа...всеки нормален родител ще ти каже, че постъпваш детински. И ще бъде прав. И ми е много интересно как си решил на 14 да имаш сериозна връзка още при запознанството с нея едва ли не. Имал ли си преди такава връзка, че да знаеш за какво става въпрос?

напълно съм съгласна с теб =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Уф, поедната порция деца със мноооого сериозни връзки. Казвала съм го и пак ще го повторя-на 14 или 16 имаш съвсем различно мислене. на 20 ще е коренно друго, а на 30 направо няма да се познаеш.за къде бързате? Аз съм с моя мъж от 3 години, на по 22 сме и изобщо не мислим за сватби, годежи и такива неща. Искаме да живеем заедно, но на този етап е невъзможно. Просто вие не мислите РЕАЛНО! Гаранция, че слд 3 годвини макс няма изобщо д се поглеждате или щше ст на здравей-здрасти. Освен, ако не си направите 1 бебе. И за какво ви е този годеж, като поне още 2 години не може да се жените?

Ама нее...те сега се сгодяват, за да покажат колко се обичат Сигурно ще живеят при мама и тати...а с незавършено средно образование няма да си намерят свясна работа и 10-тина години няма да имат пари да се изнесат оттам.

Град
    Свищов
    Сигурно е за това. Ние с тебе като сме дърти вече и не сме сгодени, значи не обичаме приятелите си по техните разбирания, нали?

:S /туй е емотиконката от Скайп/ Да...моят приятел не ми е предлагал брак... Той не ме обича! Как може да имам приятел, без да съм сгодена?

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Уф, поедната порция деца със мноооого сериозни връзки. Казвала съм го и пак ще го повторя-на 14 или 16 имаш съвсем различно мислене. на 20 ще е коренно друго, а на 30 направо няма да се познаеш.за къде бързате? Аз съм с моя мъж от 3 години, на по 22 сме и изобщо не мислим за сватби, годежи и такива неща. Искаме да живеем заедно, но на този етап е невъзможно. Просто вие не мислите РЕАЛНО! Гаранция, че слд 3 годвини макс няма изобщо д се поглеждате или щше ст на здравей-здрасти. Освен, ако не си направите 1 бебе. И за какво ви е този годеж, като поне още 2 години не може да се жените?
    Съгласна съм, че е много детско.Един годеж не е доказателство нито за любовта, нито за зрелостта им. Нищо не им пречи да се обичат и без годежи, а заживеят ли заедно всичко ще се промени. И все пак...аз се запознах с моя мъж когато нямах навършени 16, а това беше преди 6 год. Давам го само като пример, че понякога се получава нещо от училищната любов...Но е много рядко, с много компромиси и най-вече с никакво прибързване към годежи м/у 16годишни Обичайте се, радвайте се един на друг, но се опитвайте да разсъждавате реално и да действате реално...Пък то каквото има да става, ще стане...Няма да избяга
    Sometimes Gravity Really Gets Me Down

Баба ми се е оженила на 17 и се е развела.

Град
    Свищов
    Другата баба(не общата ни) на братовчедите ми се е омъжила на 15. Като станах на 16 каза, че съм престаряла и никой нямало да ме иска толкова възрастна..........

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Другата баба(не общата ни) на братовчедите ми се е омъжила на 15. Като станах на 16 каза, че съм престаряла и никой нямало да ме иска толкова възрастна..........

По темата: За кво ви е тоя годеж на 16? Да се правите на интересни. Има много време за тези неща, живота е пред вас.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Istoriqta ti e dosta pou4itelna Bravo

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
    Бате лично аз не мисля да се заробвам , макар да съм на 20 вече .. яко си ми е да съм ергенче и да ходя по колежките си ... Но всеки решава индивидуално за себе си , щом мислиш че си открил любовта на тази възраст, прав ти път... лично аз смятам,че на вашта възраст не е хубаво да имаш сериозна връзка.... защото докато се обърнете вече няма да сте ученици и ще ви липсват детските години.... ахх тези детски години .... колко алкохол,наркотици и жени са видели ... хаха Сега е момента да си поживеете,докато живота не ви е грабнал и нямате никакви проблеми .... (ако си мислите че проблемите в училище, с родителите, с гаджето или с някой приятел са сериозни ... почакайте докато завършите е тогава ще ви питам)
    +1
    +1 и за ибиза =D> go play ;Pp~
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Голям фен
    Град
    Констанц
    респектирам момчета като теб, жалко че няма повече които да са толкова зрели на тази възраст
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    респектирам момчета като теб, жалко че няма повече които да са толкова зрели на тази възраст
    Не е зряло да си само с основно образование, без работа, пари и дом и да решиш да се жениш.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    това ми напомня историята на едни приятели...ходят от около година, тя е на 18, 12-ти клас, ще заминава за Германия за висше, той на 20, учи в София, сгодили са се тази година на 18-тия и РД, обещали са си да се оженят, след като тя завърши висше...а всъщност се виждат 1-2 пъти на месец най-много
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    Не е зряло да си само с основно образование, без работа, пари и дом и да решиш да се жениш.
    не говорех за това ,а за отношението му към жените и живота,освен това той не е казал че е женен човек може да се сгоди и да се ожени след години
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Какви жени? Те са момиче и момче все още. Едната връзка не ги прави зрели хора. Просто между тях се е получило и са заедно 2 години. Точно за това говоря - сгодяваш се, за да се ожениш. Те ще бъдат самостоятелни най-малко на 20 - 4 години годеж? Я се осъзнай, момиче. Бракът не е нищо романтично и любовно. Бракът е отговорност, желание за семейство и най-вече финансова независимост.
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    това ми напомня историята на едни приятели...ходят от около година, тя е на 18, 12-ти клас, ще заминава за Германия за висше, той на 20, учи в София, сгодили са се тази година на 18-тия и РД, обещали са си да се оженят, след като тя завърши висше...а всъщност се виждат 1-2 пъти на месец най-много
    Лиготии. И ние с мъжа ходим от толкова, обичаме се, но не сме тръгнали да се сгодяваме, 'баси. Колко дълги връзки се разпадат - нужно е повечко време, за да разбереш дали ще сте заедно и занапред.

Град
    Русе

Re: Ако не сега когa?

Цитирай Първоначално написано от Kel'Thuzad
    Здравейте,

Хей хей хей...аз не разбрах на колко години си...ако си на 16 години и 2 месеца е супер смешно да си сгоден...

Както и да е...
    Виж сега,една връзка никога неможе да е идеална...все нещо намирисва!
    Аз не мога да си представя идеалната връзка...
    Сигурно има супер секс,супер подхождащи си характери НЯМА ХАРАКТЕРИ,КОИТО ДА ЗАЛЕПВАТ ЕДИН ЗА ДРУГ!Все ще има едно малко различие,което ще излезе наяве някой ден и ще съсипе нечий живот!
    Радвай се на връзката ти,но се съмнявам,че е истинска!

Брат ми си има приятелка от 3 години,нямат годеж идват у дома,ходят у тях,имаме двустаен таван,който е обзаведен,понякога спят там,но 1 се разделиха заради една малка глупост!
    Аз исках да се съберат и се събраха,но не сгрешиха...
    Нямат идеална връзка,ЗАЩОТО ТАКАВА НЕСЪЩЕСТВУВА!!!

(Моите баби са били съвестни и са се женили на 21,22 )
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Самоубийка, евала. Няма идеални неща, винаги има проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си