Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Уф, поедната порция деца със мноооого сериозни връзки. Казвала съм го и пак ще го повторя-на 14 или 16 имаш съвсем различно мислене. на 20 ще е коренно друго, а на 30 направо няма да се познаеш.за къде бързате? Аз съм с моя мъж от 3 години, на по 22 сме и изобщо не мислим за сватби, годежи и такива неща. Искаме да живеем заедно, но на този етап е невъзможно. Просто вие не мислите РЕАЛНО! Гаранция, че слд 3 годвини макс няма изобщо д се поглеждате или щше ст на здравей-здрасти. Освен, ако не си направите 1 бебе. И за какво ви е този годеж, като поне още 2 години не може да се жените?
Съгласна съм, че е много детско.Един годеж не е доказателство нито за любовта, нито за зрелостта им. Нищо не им пречи да се обичат и без годежи, а заживеят ли заедно всичко ще се промени. И все пак...аз се запознах с моя мъж когато нямах навършени 16, а това беше преди 6 год. Давам го само като пример, че понякога се получава нещо от училищната любов...Но е много рядко, с много компромиси и най-вече с никакво прибързване към годежи м/у 16годишни Обичайте се, радвайте се един на друг, но се опитвайте да разсъждавате реално и да действате реално...Пък то каквото има да става, ще стане...Няма да избяга