.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

При уролога

Скоро бащата ще ме води на уролог. Проблемът ми е с кожичката на... знаете какво. Когато ...знаете-какво... е във възбудено състояние кожичката не може да се издърпа под главичката (имаше важна тема в този раздел за този проблем).
    Да оставим настрана, че съм много притеснен и малко ме е страх (предишните посещения не бяха приятни).
    Трябва ли някакси да се подготвя за посещението?
    Например... да обръсна някои необръснати места...
    Другото е, че ...знаете-какво... доста лесно изпада в така нареченото "възбудено състояние". А ако това стане по време на прегледа?
    А по принцип като изпадне във възбудено състояние е леко изкривен (все едно прави завойче ). Това нормално ли е и ще смути ли доктора?
    Въобще голяма гадост, моля ви да ми помогнете със съвети.
    И моля без майтапи.
    Благодаря за отделеното време.

//П.С. Ще добавям някои други неща, ако се сетя.

Всъщност нещо като операция ли ще ти правят или сам преглед? Защото мисля, че за отстраняването на този проблем трябва малка операция.
    А относно доктора не се притеснявай. Той по цял ден това прави, така че едва ли нещо, което направиш би го смутило.

Да, и аз съм чувал за операция, ама май ще е само преглед (нищо не са ми казвали, но този лекар ме е виждал преди 2 години - тогава даже и в "невъзбудено" състояние не можех да я оголвам... а сега мога).

Чесно казано и аз имам този проблем. Само в невъзбудено състояние мога. Май ще трябва да отида и аз.. макар че незнам как ще се престраша. На колко години си ти?

На 16 и е крайно време за мен...
    Значи ще изчакаме някой друг да се изкаже!

Град
    Русе
    ami edinstvenoto koeto trqa da naprai6 e psihi4eski da se nastroi6,
    ina4e za zakrivqvaneto , vazbujdaneto i okosmqvaneto - tva ne e problem - se pak e napalno normalno a i 4oveka po cql den tva prai...

Ами ако каже на баща ми... Не, аз ще го помоля за онази "лекарска тайна" - нищо не излиза от кабинета.
    Благодаря за мнението (трудно ще се настроя психически...), други предложения?

Лекаря е длъжен да пази тайната ти ако си над 18 години. В противен случай ако баща ти се поинтересува лекаря е длъжен да му каже, понеже си непълнолетен. Тоест баща ти не знае за какво отивате така ли?

Хахах, естествено, че знае. Все пак за това ме води...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си