.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Eдин фр...

Eдин фр...

Един приятел си склага фон дьо тен за да прикрие от време на време някоя пъпка и го прави доста умело аз разбрах само защото го хванах как си го слага.Така де въпроса ми е тфа педалско ли е ???

ne i moq priqtel si slaga fon dio ten , kozmetikata ne e samo za jeni

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    em za nekoi da za drygi ne v smisal tak1v 4e na nqkoi mom4eta ne im li4i i ne e ama za drygi........
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Емиииии,ако не се личи аз нямам нищо против ,но да видиш момче с повече фон-дьо-тен от приятелката си е педалско

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Русе
    az sym si slagal 2-3 pyti i to vse na praznici , za da prikriq prekalenoto koli4estvo na papki (po nqkoi pat kat prekalq s 6okolada - 1-2 kila za den -ne e hubav rezultata )
    ina4e ne go odobrqvam, izpoizlvaneto mu ot mom4eta e bezsmsileno
    edin priqtel si slaga i .... , ne mi se nravi za ejednevna il idori ne ejednevna no po 4esta upotreba...

Не ми харесва идеята

Град
    nA lUnAtA
    mi neznam imame edin pedal v daskal0t0 i toi si slaga f0n dio ten i e ujasn0 nekf0 neznam na myjete ne im h0di da sa s nekfi tkifa neshta nai dobre si e s leka bradichka lek0 da b0cka mmm mucka :P

l0v3`slyNcEty

1. Аз не използвам такива неща и дори аз знам, че ЗА ПРИКРИВАНЕ НА НЕДОСТАТЪЦИТЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КОРЕКТОР, А НЕ ФОН ДЕ ТЕН!
    2. Всъщност тези неща не прикриват пъпките...виждала съм достатъчно гримирани жени и пъпките им даже се виждат по-добре.
    3. Педалско си е, но е и глупаво, защото ако човек има проблеми с кожата, първо че с фон де тен-а ще ги задълбочи, и второ - трябва да се лекува.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Не го одобрявам,ама негова си работа ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    ne i moq priqtel si slaga fon dio ten , kozmetikata ne e samo za jeni

вярно е,че вече козметика има всякаква и за мъже ,НО за фондютен-а не мога да приема момчетата да си слагат...
    То аз не си слагам ,пък те

Според мен не е педерастко . Даже за бала на брат ми ( май месец) му купихме с мам фон дьо тен ,защото той така и не се накани да отиде на козметик и да му махнат пъпките . И сега аз го ползвам де ,защото е хубва пък и аз го изибраих да е като за мен

xax nevijdam kfo e lo6oto mom4etata da se grijdat za vun6niq si vid..po dobre s malko fon dio ten otkokoto pup4asali celite...vupreki 4e fon dio ten-a gi prikriva, no ot 4estata mu upotreba stavat 4erni to4ni i moje i da se uveli4at pupkite

Супер фен
    tvardo neeeeee!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

po4naha da se obezkosmqvat...dobre,puskat si dalgi kosi...gore dolu makar4e sucks ot vsqkade ,obli4at se s jenski teniski(metrosex)sq i se grimirat na kade otivameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Град
    Варна
    Що за момче ще е това което се гримира... Сигурно такова

лицето е негово може да си слага каквото си пожелае

Град
    blg
    i az imam fr koito si slaga ne e pederasko daje e qko ako ne si li4i 6tom te kefi i ima6 nujda slagai si

Според мен няма нищо лошо в това едно момче да си слага фон дьо тен. Все пак козметиката не е предназначена само за жени и няма нищо лошо и мъжете да се възползват от нея(стига да не прекаляват). Но всъщност фон дьо тена не е много полезен за кожата, защото запушва порите и от него могат да ти излязат пъпки, затова аз го използвам само, когато излизам вечер.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Според мен идеята не е много добра но лицето си е негово и може да праи с него каквото си иска,аз лично за пръв път чувам за момче което си слага фондютен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си