- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Шпакли
Zdraweite nqkoi moje li da razqsni kak to4no se pravqt tiq raboti 6toto iskam da naprawq na moita priqtelka ama neznam to`no kade da q lija.
Като незнаеш какво правиш каде си тръгнал да го правиш?
Кажи на приятелката ти да ти разясни или търси в гугъл и се образовай.Ей сега ще седна и ще ти обяснявам как да правиш шпакла...че аз да не съм ти майка бе? или ти си още в детската градина? Оффф..омръзна ми от такива теми..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ti pyk kato si pravila svirki za sefte da ne si znaela? ... nali trqq da opitash , za ds e nauchish .. to s gledane i chetene ne stava!Първоначално написано от bEbsI
Of omruzna mi ot otvoreni madamki kato teb
донякъде е права!Няма никва представа за кво иде реч.Сигурно за клитор не е чувал,а ние ще му обясняваме как да прави шпалки ...да прочете малко пък тогава ще говорим
mi mejdy sramnite sytni ima drygi 2 po malki i nad tqh ima edno top4ence nare4eno klitor tam leko sus ezika ti 6e si opredelq6 kak doly gore e taka :P dano sum pomognalaПървоначално написано от baiboc
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Az q znam taq tq samo na prikazki e golqma ama ina4e edna svirka nemoje da napravi kato horataПървоначално написано от johnny_depp
glupaciiiiiii![]()
на теб майкати ли ти е обяснявала как се правят свирки?защото ако ти е обяснявала как се правят и шпакли е леко притеснително;?Първоначално написано от bEbsI
lolПървоначално написано от EnriqueIglesias
![]()
Първоначално написано от sashoTo
=D> съгласна съм
![]()
Момиче съм
ave 4ovek tarsi v yikepedia tam e obiasneno podrobno
_________
href="http://am.martinmarinov.info/ohapan.php?i=krasyn4o">
za tezi koito znaiat kakvo iskat
href="http://am.martinmarinov.info/ohapan.php?i=krasyn4o">
http://am.martinmarinov.info/ohapan.php?i=krasyn4o">
Tva ne baca izlizat nekvi plateni gluposti i nekvi gre6kiПървоначално написано от krasyn4o
Не не ми е обяснявала! Но преди да тръгна да правя свирки или секс съм имала елементарни познания по биология и анатомия.Автора на тази тема не знае,за какво става на въпрос,а пита.Преди да питаш нещо поне трябва да имаш понятие КАКВО представлява.Още малко и ще иска нагледен пример!Я,моля ти са...Първоначално написано от EnriqueIglesias
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Да те еба ве кво ми граде6 ника ве гей мазенПървоначално написано от baiboc
Мн ли си отворена кат те ебат в устатаПървоначално написано от bEbsI
![]()
![]()
![]()
klitora e mqstoto brato![]()
Незнам коментара ти какво общо имаше с тематаПървоначално написано от BaiboCo
![]()
![]()
На колко си години...12?![]()
Abe kvo go napadate mom4eto,kato ne e pravil ot kade moje da znae,a onaq otvorenata macka deto mno znae da ne se e rodila s pi6ka v ustata slu4aino?
Vajnoto e 4e ima jelanie i pita kak da dostavi udovolstvie na priqtelkata si!
A i da ti kaja to zatova ne sa nujni "elementarni poznaniq po bioligiq i anatomiq" za drugo ne6to stava re4,neznam koi e po-neobrazovaniq v slu4aq!
Да..да...да убийте ме с камъни..Първоначално написано от bibi_bibi
![]()