- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Упоиващи в-ва
Как бих могъл да накарам някой да спре да употребява такива неща. Стигнал съм до извода, че трябва да г0 накарам сам да разбере че трябва да спре .. н0 нямам идея как .. някои може ли да ми помогне ? Да ми даде някакъв пример или нещо от сорта ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ako choveka ne iska da gi spre ti nqma kak da pomognesh . |Edinstveniq nachin e da mu govorish za posledicite koito imat tezi upoivashti veshtestva uspeh nadqvam se da uspee6 [-o<
честно казано не разбирам х0рата употребяващи горе посочените в-ва, нима всички те .. се опитват да се самоубият .. защото перспективата е такава ..
1 съвет от мен .. ак0 мислите че така бягате от проблемите ... има и други начини ... и ак0 живота .. беше лесен щеше ли да започва с плач ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
За какъф вид вещества става на въпрос ... ако става въпрос за венозно ... трябва да земе повече ... да го карат в болница и тн ... поне ще спре за известно време ... Както се казва с каквото си се разболял с такоз трябва да се лекуваш ... ДРУГ НАЧИН НЯМА .. или някои създание от женския пол да му заварти главата ... така стана с менеуспех
Ами не не е слава богу венозно но през устата и през носа ..
+1Първоначално написано от sexy_sladuranka___
въпреки че не се знае със сигурност дали човека ще се вслуша
успех !!!
Момиче съм
Няма как да му помогнеш. Просто го зарежи.
Каквото и да му кажеш, надали ще те послуша.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Неразбирам от текива вещества ам земете си ударете главата в нвкой камик и сте готови !.!
ти май за някъф философ се мислиш аа ?!Първоначално написано от mickelangelo
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
каквото не става с бой, става с много бой
така аиде да се позамислим чедоПървоначално написано от mickelangelo
звучиш ми малко като лелчекакто и да е
едва ли такъв като теб може да проумее че не всеки
който взима горе посочените в-ва(негивиждам
) е наркоман или пък го прави от тъга
не ти ли минава през ума че така му харесва
че е наясно с последиците бее така му е кеф
не включвам някой безграбначни без висша нервна дейност
като мен :P такива хаха
чао банален тип такъф нема се плашиш само
абе я се успокой
Това би ли могло да важи за отказване на наркотиците...?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Let the beats control your soul...
Добре за амфети хапове и трева ставаше дума ... просто не г0 написах .. 0к ?
да и амфетамина е упойващо вещество така лиПървоначално написано от mickelangelo
![]()
запази си размислите става ли =D>
разбирам че имаш добри намерения ,
но моля те намери си нещо полезно за вършене
абе я се успокой