- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За или против фолка
Често слушам мнения че фолка е глупава музика че той затъпява какво е вашето мнение Б![]()
![]()
За поп-фолк ли става дума?![]()
Мии който иска да слуша ся сам на др стилма има и някои стойностни песни се пак
METAL 4 EVER!
Да!Първоначално написано от Maimunche_f
Поп-фолк,чалга все тая![]()
Аз слушам чалга защото е супер тъпа, но в това и е чара![]()
Нищо против.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
razbira se - PROTIV !!!!!!![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
всеки има право да слуша каквото си иска......а за мен>> слушам всичко, зависи естествено от настроението![]()
Момиче съм
Аз също слушам чалга![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
хей хей я по полека аз мразя чалгата ама секи има право да слуша каквото си поиска не е ли така?
tfurdo PROTIV 4algata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
ot folka mislq 4e samo Ivana i Preslava imat stoinostni pesni . Mrazq da mi se pee nqkfi bezsmislici kato " aide da mqtame giubeci tralala " pfff . Ot chalgata nai ne drazni taq Kameliq i neinoto obleklo kupeno ot sex shop-a . Inache si slu6am vsi4ko i metal , i techno be vsi4ko![]()
Фолклора е хубава музика, която трябва да се уважава независимо дали ни харесва или не.
А това, с което за нещастие се бърка е долнопробна "музика". Не съм против нея, но смятам, че трябва да е много по-малко популярна.
Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
Let The BEAT Control Your Body
Против(макар чеима 1-2 песни дето ставт)ама иначе против
предпочитам Р&B или поп
Въобще не съм против....
има стари фолк балади които ми харесват , но дори и да не беше така пак щях да съм ЗА
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Протиб чалгата съм но има и някой свесни песни .
мда много правилно всеки има право да слуша каквото си иска... ако щете ми натяквайте че фолка е тъп.. ем ок.. лично мнение... аз пак си го слушамаз си слушам всичко поп,метъл,народна и опера понякога.... класическа.. всичко всичко
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
не слушам каките с големи силиконови .... МРЕТЕ ЧАЛГАРИ !
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
+1Първоначално написано от smotano-f
Аре на митинг"Мрете Чалгари"!![]()
![]()
![]()
![]()
съгласна съм за митингада окупираме Пайнерките и бой с камъни
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Аз съм "ЗА" поп-фолк (чалга). Тя е по целият свят и няма как да се спре... не говоря само за българсската , американската чалга е страшно популярна , която е под името поп-рап (или R&B нз как се води точно говоря за Rihanna и всичките други производни) .. просто този стил заля света.
Идеята е, че няма лошо да си слушаш чалга това си е твой личен избор. Ама да кажеш, че слушаш чалга и метъл вече звучи глупаво. Коренно различни са като звучене, послание, настроение, въздействие, техника, визия. Това мешане на стиловете е крайно глупаво. А и метъла е музика на едно друго настроение и мислене, т.е. според мен ти въобще не вникваш в това, което слушаш, а всичко е колкото да бръмчи нещо и да се правиш на брутален.Първоначално написано от 182+44_4adel