- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Enrique Iglesias
Какво мислите за него![]()
Харесва ли ви новата му песен(Tired of being sorry)
Ваш ред е и съжалявам ако има такава тема вече![]()
![]()
![]()
оле обичам го тоя човек![]()
![]()
всичките му песни са невероятни
![]()
а tired of being sorry ми е любима
Много ме кефи...![]()
![]()
Един от любимите ми изпълнители...уаа....
Обаче Tired of being sorry не е много нова...имам я от около 5 месеца в компютъра,нова е,защото има клип и не са я давали по TV...![]()
А новият му албум Insomniac...убиец е.Много е свеж и всички песни са много хубави..."
![]()
Оооооо Енрике...Обожавам гооо![]()
![]()
![]()
![]()
Новия албум е просто велик!!!!Той върна Енрике НА ВЪРХА,където му е мястото!!!!Push, Ring my bells, tired of being sorry -това са велики песни,ако не сте ги чули горещо ви ги препоръчвам!!!!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Много го харесвам {{{{{{}}}}}
старите му песни са страхотни нямам думи нооо тия новите за нищо не стават![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
доста е добър.визия,глас,песни...най-известен е с баладите си обаче.има страхооотни балади! =D> изтеглила съм си новия му албум-и той е супер.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Mn i haresva i vsichkite mu pesni sa hubavi,no nai-hubava e "Do You Know" neeroqtna pesnichka,dori neq sum si slojila na Fun Cull-a
детската ми мания...обожавах албумът Искейп и някои от старите песни, но не съм ги слушала от 4-5 години
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ooooo obi4am gooooooooooo.....
nai-hubavata mu pesen spored men...HERO
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
И на мен адски много ми харесва Енрике... Направо е невероятен!!! А новата песничка е направо СуПеРсКаАа!
Между впрочем него сега всички тоооолкова много го обичате,ама последните 3 години,докато нямаше нови песни и не го въртяха по телевизийте,никой не се сещаше за него,и сега изведнъж направи един наистина велик албум и айде сички сте влюбени в него...Не искам да се заяждам с никой,но просто ми се вижда малко тъпо...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
ми....преди много харесвах песента му do you know но изведнъж ми стана много противна... нз защо
не съм му по4итателка и нямам нито една негова песен
На мен не ми харесва толкова на визия,някак си ми е женствен.Но иначе има добри песни,новия му албум е сполучлив.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ахаха ами по едно време наскоро се бях эапалила по него и много ме кефеше.Ама вече не е така.Лигав ми иэглежда ,а и не харесвам нито една него песен ,освен Ду ю ноу![]()
[size=7][b][u]fosse cos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жесток е! Направо супер!а песента...Обожавам я!
Откъде си го изтегли?????Първоначално написано от rusalkata_
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да ми пратиш линк PLS [-o< [-o<
от замундата => http://zamunda.net/details.php?id=88852Първоначално написано от shialabeouf_sexy
има го и в арената http://arenabg.com/details.php?id=8f...9f81c28948191e
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
има готини песне
![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Има някои мн яки песни.. пък е и мн сладък..![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Ами аз започнах да го слушам през май тази година,след като един мой приятел ми прати Do you know преди още да я пуснат по телевизията.Оттогава се запалих по него и си изтеглих всичките му песни(стари,нови--всички).Е,бях го чувала много преди това и ми харесваше горе долу,ама тогава какво съм разбирала...Първоначално написано от love_enrique
Но сега...
![]()
+1Първоначално написано от ThE^SsSwEeT^LaDy
Impossible is nothing
Кефи ме .. има мн яки песнички .. Даже и Do you know още си я слушам ...а Tired of being sorry е страхотна![]()
just a kid۵