Здравейте,имам покана за утре за парти в Yalta,там пускат ли под 18?
Благодаря на тези които ще ми отговорят.
Харесва ли ви този клуб?
някъде пускат под 18
Стига да имаш връзки , спецялно в Ялтра е трудно но се влиза
ПС мн як клуб мн яка музика много яки партита)
Първоначално написано от WhiteOneBG
E,силно казано як клуб!Нооооооооооо........утре за Axwell няма лошо да се види за ко става въпрос/в случаи че човек няма по-добра оферта ест./,пък и като имаш покана...поне да я ползваш ама по принцип едва ли ше те пуснат/освен както казаха-ако нямаш връзки/
![]()
Ако ще ходите голяма компания, е лесно. Взимаш картата на някое момиче, което прилича поне малко на теб. Ако си с боядисана коса, а момичето не е, казваш, че сега си си я боядисала. Важно е да научиш ЕГН-то, защото в някои случаи питат.
Но приятелят ми е влизал в дискотека и с картата на момче, което е с кафяви очи и пълен, а той много слаб и със сини очи.![]()
Не пускат, но вземи лична карта!
То днеска има яко парти. Но когато и да отидеш, Ялта си е Ялта.![]()
stava,samo da podade6 na policaq ili ohranitelq koito i da e 10-15 kinta i vliza6![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Хаххахаххаха, а какво поп клубче беше...аау...ходех там в 7-ми клас може би...или 8-ми...може и в 9-ти да е било...![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Бях 7-ми клас преди няма и 8 години, не съм толкова стараМайка ти да не те е пращала при баба, когато си бил малък, и да е ходела по дискотеки?
![]()
На мен ли ми се струва, или говориш адски несвързано?
Не обичам да фамилиарничат с мен - не съм ти приятелка. Не стъпвам в Ялта, разбира се, всъщност не ходя по клубове, а и щом казвате, че "канят яки ДиДжеи", значи става въпрос за електронна музика, каквато не харесвам. Макар че трудно би кълчил задник на електронна музика...![]()
naia разажи как беше партито , как си изкара , пуснаха ли те))
Ялта според мене няма 2ри равен на него клуб
Това е най-големият диско - хаус клуб /заведение/дискотека на балканите)
Ест в българия е и другият най-голям клуб/дискотека , SinCity , поне в това отношение българите сме на 1во място имаме доста и доста хубави дискотеки ...![]()
kак мина вчера партито в Ялта ?? някой който е бил да разкаже малко
......................................
Първоначално написано от WhiteOneBG
хаахахаххахаах КОй е най големия клуб на балканите че не Разбрах ?
да нямаш предвид SPACE миличка ?![]()
![]()
![]()
Като чуя Ялта и си мисля за един скапан търговски комплекс в моя град!![]()
![]()
ама явно нямат нищо общо и тва е мноо як клуб!
Миличка o.0 боже мойй , до къде я докарах да ме зимат за жена ...Първоначално написано от nO3Hau*
Тъ .. Добре може би не са най - големи ( като площ мащаби , но не съм сигурен в това , за Балканите говоря ) , но като интерьор , лукс етц 100% , иначе , щом смяташ че българското е кофти си ходи у македония , сърбия , черна гора , албания и си се кефи на живота
axxaxaxa авей мой я влез в диско бг ли как беше сайта за бг дискотеки и отвори да видиш какво представлява спейс и тогава ми говори не отричам че ялта може да е мн яка но спейс си е спейс исчакай да намеря сайта ся щи дамПървоначално написано от WhiteOneBG
http://www.disco.bg/designs/inox2_bg.php?id=317 ЕТо на Space
http://www.disco.bg/designs/inox2_bg.php?id=317 Ето и на Ялта
та ти ми сравняваш дискотека сас обем 2000 4овека и дискотека с обем 300 човека ?
само 1нствения минус и з акоето мн ми е гадно на спейса е че не праят партита ..... но като клуб си много добър
Дай да видим , наистина не съм ходил там не отричам
Пс обзор брее ...офф
ПС 2 наитина поне доколкото се вижда е страхотно място
ПС 3 2рото е пак слейс не е ялта![]()
Аз минах от там и имаше бая хора,обаче беше и фул с патрулки ест.,а и има камери в доста обширен радиус въобще около цялата Ялта.Първоначално написано от WhiteOneBG
По-точно Siners-а,защото Sin City е доста обширно понятие ако ме разбираш.
За съжаление не мога да се съглася с теб-и кои са тея толкова хубави дискотеки?Escape?PR?Chervillo??Неееееее.Единс вените ПАРТИТА в по-пълния смисъл на думата стават или по залите/Хр.Ботев примерно/или по разни open-air-и и подобни.Поне за мен де
!А,и на 4-ти км съм си прекарвала яко ама...абе др си е на зала или на открито
Тва за което говориш ти е класикаПървоначално написано от AtMosFera
Аз ти говоря сега за зимата , едва ли на някой му се ходи някаде навън))
Нямам си на идея дали спейс в обзор работи и зимата , но опр в сф си стават яки партита
НЕ можете да отречете че най яките ди-джей идват в ялта , син ситииии ... абе тва е за футболистчета главно , родното място на благо
ПС патрулки , защо сички толкова се панират от ушеви ??? Странно
колкото пъти съм с няква компания някъде кат видат патрука се ос .. наакват () , никога не съм се пристеснявал ма и никога не са ме проверявали , така че мислете си хубави неща за да ви се случват такива
))
Абе имаме си дискотеки в БГ-
Ялта, Червило, Ескейп, ПР, Синърс, 4ти км и тн.
Това само в София. Иначе то не е Плазма, Канапе, Екстраваганца, Алиби, Масай, Мания... има много хубави местенца, където можеш да се накефиш![]()