.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Yalta

София играе зимата ... лятото .... Златните няма какво да спорим

апак за АтакаБГ - Бате Спейса си е от няколко години отворен , btw за мене това е 1 дискотека с наистина европейски и квито там но не бг. стандарти само щи обясня как стоят нещатата 2ма зверове на входа влиза се в колона няма такива пререждания и ненам си кви ,влизате 1 по 1 минава6 през 1 от онези каси като на летищата дето засичат метал като пилне веднага 2ма те фащат с 1 кирия за метал оба4е ра4но така та проверяват пак пипат та отсякаде вадиш и пказваш влизаш в диското на всякаде се разхождат изродите с радио станциите , докато седнеш веднага идва приятна сервитиорка обле4ена ... мн яко скандал просто .. и дане ти се пие ще те накара бате а и да поискаш да отидеш до бара има мисля че 5 бара в дискотеката на 3на горния и 2 на долния етаж , постоянно шоу програми игри и тем подобни кирии лазери димове кат са качиш на дансинга 4овек като видиш 123512612 милиона 4овека как незнаят и просто няма какво да сравняваме с тез бардаци дето ми ги хвалите . само тва ви казвам минуса му е 4е канят смао фолк певици , и незнам ама явно им е наредено да пускат чалги и такива своеобразна музика об6то взето иначе някои от младите дj-4eta се отпускат да пускат хаус и други тупалки смисал некомерсиални .
    ......................................

Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    naia разажи как беше партито , как си изкара , пуснаха ли те ))
    Ялта според мене няма 2ри равен на него клуб
    Това е най-големият диско - хаус клуб /заведение/дискотека на балканите )
    Ест в българия е и другият най-голям клуб/дискотека , SinCity , поне в това отношение българите сме на 1во място имаме доста и доста хубави дискотеки ...
    Аз минах от там и имаше бая хора,обаче беше и фул с патрулки ест.,а и има камери в доста обширен радиус въобще около цялата Ялта.

По-точно Siners-а,защото Sin City е доста обширно понятие ако ме разбираш.
    За съжаление не мога да се съглася с теб-и кои са тея толкова хубави дискотеки ?Escape?PR?Chervillo??Неееееее.Единс вените ПАРТИТА в по-пълния смисъл на думата стават или по залите/Хр.Ботев примерно/или по разни open-air-и и подобни.Поне за мен де !А,и на 4-ти км съм си прекарвала яко ама...абе др си е на зала или на открито
    Тва за което говориш ти е класика
    Аз ти говоря сега за зимата , едва ли на някой му се ходи някаде навън ))
    Нямам си на идея дали спейс в обзор работи и зимата , но опр в сф си стават яки партита
    НЕ можете да отречете че най яките ди-джей идват в ялта , син ситииии ... абе тва е за футболистчета главно , родното място на благо
    ПС патрулки , защо сички толкова се панират от ушеви ??? Странно
    колкото пъти съм с няква компания някъде кат видат патрука се ос .. наакват ( ) , никога не съм се пристеснявал ма и никога не са ме проверявали , така че мислете си хубави неща за да ви се случват такива ))

Еми в такъв случаи остават залите,Black Box-а...на мен тея ми стигат + after-ите като продължат по 2-3-5 дена...опр си ми стига

Ааа за куките...повярваи ми не ме ебе грам,но......аз го казвам да си знаят хората,защото тва че ти не се занимаваш с как да го кажа...по-незаконни неща,не значи че и др са така.А особено при/около Члта,Червило и пр.

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Ок,сигурно е яко. Но и в София имаме доста здрави дискотеки,не се надъхвай толкова. Не знам за какви "бардаци" говориш... То не е само Амор и ДВ в София
    А Син Сити пък е най-голямата дискотека на Балканския полуостров.
    гледай го ве .... аз до ся му обяснявам коя е най голямата дискотека на балканите тоий пак с това син сити ....

а нямах предвид че софииските са бардаци просто пове4ето дискотеки та дори и във варна

axax ве тази София . ок ноомер 1 сте през зимата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си