- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КОЗМЕТИЧНИ ТЕСТОВЕ
Отварям темата незнам трябва ли да е тук,но одобрявате ли тестването на козметика върху животни МОЛЯ ИЗКАЖЕТЕ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА!!!
Аз не одобрявам това !
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Ли4но аз с1м мн против това.друг е въпроса 4е се гримирам , но не удобрявам тестването на козметика върху животни![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+1Първоначално написано от -4arovnata-
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от Chr!sSie
+1000
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Az sa6to se grimiram,no ponqkoga kogato si slagam glanc,pudra,krem4e se zamislqm 4e za vsi4ko tova e stradalo edno nevinno sazdanie
ne odobrqvam vsi4ko tova!!
togava cenata na krasotata e mnogo visoka!!! ne biva da stradat nevinnite jivotin4eta !!!![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
+ още 1Първоначално написано от ReFlEcTiOn
Аз също не одобрявам тетовете върху животни (то кой ли би одобрил де), но каквото и да говорим и колкото и такива теми да пускаме за съжаление не можем да променим нищо![]()
emi da pravi ste ama zamislete se po dobre vurhu jivotni otkolkoto vurhu hora![]()
ест., че е така! Какво се правите всички.. Много повече ми пука за един човек, отколкото за едно животно.Първоначално написано от PaRty'GirL
Tv1rdo NE za testovete v1rhu jivotni , mnogo mi e jal katov vidq nqkoe malko jivotin4e a e raneno . A brat mi ( dr1vnika mu s dr1vcnik ) si kupi v1zdushna pusha i ubi edno vrab4e beshe mn gadno kato go vidqh i ...Ne trqbva da se pravqt takiva izsledvaniq vse pak i te jivi s16testva
![]()
При мен пък е обратното (сериозно говоря, затова от цялата медицина съм избрала да уча, а и дано стане, ветеринарна медицина)Първоначално написано от Sun_Shine`f
. Най-малкото, че един човек ако отиде да тестват в/у него ще го направи за пари и сам ще се е съгласил докато животните никой не ги пита. А иначе - ами мисля, че в днешно време тестването в/у животни, ако не изчезнало поне е понамаляло доста, защото мисля, че имат доста други методи, за да тестват даден козметичен продукт преди да го пуснат на пазара.
![]()
Хах, ей, защитниците, вие как предлагате да се изпробват козметиките?![]()
ами като всички толкова ви е жал се позаинтересуваите дали козметиката която сте си купили се тества на животни и ако да бокотираите фирмата![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Тези,които са я създали,сами да си я изпробват.Сигурна съм,че ще им е много весело..както на горките животинки.Първоначално написано от be_true
nqmam mnenie po toq vupros daje ne sum se i zamislqla i kvo kato gi testvat vurhy jivotni - po-dobre da umre jivotno ot kolkoto chovek - za jivotnoto koi shti strada - za nqkvi mishki naprimer, a horata si imat blizki, semeistva i t.n ...
V dneshno vreme oba4e ne vsi4ki produkti se testvat vurhu shivotni.ve4e pove4eto testove se praviat vurhu hora i vurhu basata na deistviata se formirat resultatite
+1Първоначално написано от krasiva_luja
Аз пък мога да кажа:Първоначално написано от Devilka
Тези, които ще я ползват да я изпробват...'баси...
Мисля,че процента на този вид изпробване на козметиката вече е намалял доста,има нови методи,но и аз съм против,разбира се!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
НЕ!! С двете ръце и двата крака![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
+ 1Първоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
това е направо ужасно да тестват козметиката върху йивотните не го одобрявам твърдо против съм как може такова нещо горките животни съчуствам им егати тъпоти нещу.
NE NE ODOBRQVAM v nikakav slu4ai
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!