.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Форумът ви се нуждае от малко ред

регистрирала съм се в началото на годината в този форум .. от тогава не бях влизала, но вчера онемях като видях на какво е заприличал форумът .. във всеки раздел седят по 300 400 теми, 1/3 от които са напълно ненужни ... абсолютен хаос е ..

според мен трябва д аима правило да се пише ан кирилица .. егати в България сме все пак .. стига с тази mirc култура ..

хубаво е ако се въведе забрана на най-новите потребители да създават теми и да блокират сайта .. имат въпрос , създават тема .. не е мн одачно ... по-добре да има във всеки раздел тема за проблеми за въпроси и там да ги поставят

не знам ... аз лично ще влизам да следя тази тема .. за да дам идеи ако се нуждаете, но е абсуртно да следя хилядите теми на латинеца с един и същ замисъл .. за мен ( а аз съм един от вашите потребители ) това е крайно дразнещо

На никой не му пука, това е едно от многото места в интернет предназначено за облъчване с тъпота. Ти каква ред и дисциплина толкова искаш не знам.

Град
    L.A. \ Moscow
    имаш въпрос или некъф проблем питаш и получаваш отговори пускаш темата сейваш си 1 линк и готово! няма какво да търсиш стари теми! оначе баси скучния форум! а пък ти дето само даваш идео хвани се, напеави си свой форум и готово
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90
    Kato ne ti xaresva ne vlizai ...
    +1

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    +1
    +1 \/
    i can leave what you want if you give me what i need \/ \/
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    +1
    +1 \/
    i can leave what you want if you give me what i need \/ \/
    +1
    Наистина, ако не искаш да си късаш нервите с форума, не влизай, бе! Кой те задължава?

Forslor
    Guest

Re: Форумът ви се нуждае от малко ред

Цитирай Първоначално написано от Liliyaa
    регистрирала съм се в началото на годината в този форум .. дъра,дъра,дъра,дъра,дъра,дъ а,дъра,дъра,дъра,дъра,дъра, ъра,дъра,дъра,дъра,дъра....... ...
    Още една "нова" юзърка опитва да отвори очите на останалите юзъри (ти си нъмбър уан мойто момичИ )и повлича всички останали нови юзърчета ...нареждат се на влакче и само някой от време на време трябва да се обажда :
    -ТУ-ТУ ...пуф-паф
    Сега разбирам ,че са нови и не са си правили труда да следят за други подобни теми и т.н , за да не се мели едно и също по трильон начина ...ама не ...като почнат с това +1+1+1+1+1+1+1+1+1 ..... ама всичките с лопат'та и правия бел

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    имаш въпрос или некъф проблем питаш и получаваш отговори пускаш темата сейваш си 1 линк и готово! няма какво да търсиш стари теми! оначе баси скучния форум! а пък ти дето само даваш идео хвани се, напеави си свой форум и готово
    ataka we to4no taka,ti kvo misli6 4e lesno se poddurja li?napravi si i ti da vidi6 togava i togava davai ocenki!!!amaha
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ти откри топлата вода.

Поразрови се малко из този раздел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си