- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може да съм бременна-помогнете ми
виждам че тук се е завъртяла друга тема.Аз си купих Ескапел,аптекарката бе6е много мила ими обясни кое как...сега ще изпия хапчето и се надявам че няма да има никакви странични ефекти, и най-вече че ако има някакви заченки на бременност в мен ще ги прекъсне!Благодаря ви за помоща
Мерси, пак ще ти помогнем.Първоначално написано от emili_rose
Ако има странични ефекти просъто и неочакван обрат, помоли просто приятеля ти да ти забие един юмрук в корема. Пак върши работа.![]()
ей,браво,момиче,ми споко то както си пише и там-какво беше може само да ти се догади или да ти се поразмести цикъла, ама ще кажеш че си настинала и готово,на фона на това да кажеш че си бременна си е нищо работа.
и аз нямам търпение да видя клипа и да чуя песента,мисля че трябва да има и други изпълнители които да възпяват тези продукти,защото наистина явно хората не винаги знаят какво да правят.
Оооо, браво Mind...,много си остроумна,направо незнам откъде ти никнат тези идеи, просто ние можем да ти завидим на ъкъла, добре че отдавна сме излезнали от децката градина и няма начин да те засечем.
Това представяне е било голямо шоу, там нали е празнувал и рд-то си и е вдигнал голям купон.Да наистина е добър метод за разпространение на хапчето и наистина младите моми4ата трябва да го знаят!!!Съгласна съм
Мерси, мерси, приемам всякакви адмирации.Първоначално написано от tan4entse
![]()
MindYourMind, дано ги приемаш и на различни места, защото ако не- то тогава последствията от пожеланията ми, ще ти дойдат изненадващи.
А до авторката...
Наистина като се пие хапчето няма поводи за притеснение, после за да си сиг. че всичко е наред, можеш да си направиш тест за бременност (за най- сиг. две седмици след рисковия акт), а ако не те е страх, срам или кактово ще го наречеш ( извинението) ... можеш да идеш и на лекар за всеки случай.
ами, да аз изпих едно и сега просто ще чакам да видя дали нещо ще се случи а другата семица ще си направя тест,дано доживея до тогава, че много съм се притеснила
Nabliudavam toq forum mn predi da se regna tuk i si mislq i se 4udq i nz si oshte kvo ta ne razbrah ... kaji mi ti skypa mi avtorke mislish li 4e tva e pyrvata tema po tozi vypros ... na 17 mislq 4e ne trqbva da puskash temi4ki kato onezi 12-13 godishnite deto priqtelqt im e svyrshil v ustata i te se 4udqt dali sa bremenni ... obrazovaite se malko predi da pravite sex.... mn mi e interesno zashto pitash forumcite... kakvo razli4no osven da piesh hapche o4akvash da ti kajem ??? ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами недей гада а отиди до аптеката и си купи Ескапеле ( около 30 лева е ).
И аз съм на тоя принцип по приципама от няколко дни чета информация за тая предеякулационна течност,в която също има сперматозоиди,
Така че вече и аз не знам.ти мислиш ли че ако няма сперма може да забременее?
Pcyhotic overdriven half-dead Brain O_o