Цитирай Първоначално написано от Paul Crewe
както може да се забременее от 10000 опита, така може и от веднъж.... четете повечко... :>

що така да й се пада ? предполагам, че никога не си имал/а дълготрайна връзка, но почти всяка нормална връзка е така ... в определен момент, когато си имат достатъчно доверие.. не е нужно всеки път да дават пари за презервативи, стига да ЗНАЯТ какво вършат ....

що така да й се пада ? що да е тъпа ? е да, може и така да се каже, щото трябва преди да правиш определен тип секс, да почетеш или да се поинтересуваш малко за подробностите .....

но кой е по-тъпия, тоя дет тича за ескапел щот сгафил в секса, или тоя дет за целия му живот, най-близкия партньор ще му е компютъра ? а? май не е тя тъпата
Просто ме дразнят индивиди, които в таква ранна възраст изпад в умствена ретардация като авторката например. Пада и се, защото няма никаква отговорност за себе си, пича си е начесал патката и дори не я е потърсил, за да и даде съвет какво да прави, а тя се е разпищяла и вместо сама да проучи се оплаква на 13-16 годишните пишлемета от този форум. Аз щастие и пожелах, какво по-хубаво от това да има близнаци.

Цитирай Първоначално написано от emili_rose
аз се обърнах към форума за помош, а не да ми обяснявате каква съм или не съм,нямам нужда от такива неща.
Какво е това Ескапел
Такова за уросяване на паметта в критични ситуации. Помага при невроза, безсъние и тъопата. При теб трябва да се приеме в големи дози.