- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Глория и Азис=Новият Хит
Поздравявам всички с новата им песен (тези които слушат ПОП-ФОЛК)
Страшно много ме впечатли мен,чакам Вашите мнения![]()
Песента е прекрасна http://www.zazz.bg/play:cd0dd70b![]()
\
/
Глория и Азис-Прави любов,а не война
Азис:Приятелства наемни,предателства без брой в нищо да не вярваш учи те живота твой..
Глория:С болката воюваш,и се печели тя,да чувстваш се страхуваш,но сега не е така..
Припев:Живота е красив и в теб е цялата вина,защото си щастлив на най-любовната вълна..Живота е красив,защото вярваш в любовта и докато си жив,прави любов,а не война..!
Глория:Душата си раздаваш прощаваш с лекота,очите си отваряш за красивите неща..
Азис:Живота те обича-разбираш чак сега,дано се влюбят всички за да видят,че е така..
Припев:Живота е красив и в теб е цялата вина,защото си щастлив на най-любовната вълна..Живота е красив,защото вярваш в любовта и докато си жив,прави любов,а не война..!{2
Азис:Нека се опитаме да бъдем по-добри
Глория:И по-щастливи
Извинявам се,ако съм сбъркала текста,но го писах докато вървеше песента,а й тук можете да си кажете мнението за песента им![]()
......Нека се опитаме да бъдем по-добри...![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Абе не знам... става за слушане![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Let The BEAT Control Your Body
aми става , но Не сме безгрешни е 498374239 пъти по-яка![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Мене не ме радва![]()
Ама виж песента на Тони Стораро - Две,Три,Четири
напрао ма убива![]()
абе нещо не се е получила както трябва... слушам я... но ей така щото и е дошло реда в уинампа иначе така да си я пусна нарочно да я слушам не... не ме радва![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
Много тъпа песен![]()
Накъде отива тая чалга не мога да разберакакво стана с турбо-фолка от 90те..........
Mi ne mi haresva mn
P.P.Konq v klipa mn mi haresva nqkoi ako ima snimka da sloji