.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Колко пъти свършвате?

Много ми е интересно по колко пъти свършвате за един секс... Въпроса е към двата пола

Рядко свършвам Готино ми е,но не свършвам

Значи при момичетата има голям фактор и възраста... Имай го на предвид с годините това нещо се променя..

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Колко пъти свършвате?

Цитирай Първоначално написано от Peshito
    Много ми е интересно по колко пъти свършвате за един секс... Въпроса е към двата пола
    Ъ.. Рядко? Ако не свършва по време на секса, после приятелят ми ми помага да свърша по своеобразни начини. Но като цяло той води по бройка на оргазмите. На мен ми се случва едно свършване на... Хм.. Не мога да определя, тъй като едва напоследък сексуалният ни живот потръгна (за 6 месеца бях свършвала 2 пъти с него и то не от секс ).

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

w0w mi az moga da sfarsham nz kolko pati to sled 3tq pat edvali moje da mu se vika sfarshvane to po4ti ni6to ne ilziza tam nekvi 2,3 pruskaniq ... :P

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    и аз така
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

По принцип по един път, някой път изобщо не свършвам. По време на самото проникване рядко свършвам, по-скоро при любовната игра - камо ми целува гърдите и трие слабините си в мен, или като ме лиже

Град
    Село.София
    Ъммм зависи 1 път а понякога и 2 пати ако нее свършила тя... зависи от партньора
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

ami po 1 pat,ama rqdko
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

apf..amiii az po4ti vinagi svur6vamm ...amaa i mnogo lesno sur6vam kato me obarva ili lije akolo vrata i me lije..noo po4ti vinagi si svur6tamm :* {} {} {}
    pravi tova koeto surceto ti kazva!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Rekorda mi e niakude 7-8 puti..Ne znam sus sigyrnost za6toto sled 5ia ne biah v sustoianie da broia Ina4e za vremeto v koeto vodeh polov jivot(godina i niakolko meseca) mi se e sly4valo samo 5-6 puti da ne svur6va nito vednuj a po princip svur6vah 2 puti..

по три пъти наведнъж

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    По принцип по един път, някой път изобщо не свършвам. По време на самото проникване рядко свършвам, по-скоро при любовната игра - камо ми целува гърдите и трие слабините си в мен, или като ме лиже
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Ти не си ли на 14, по дяволите!?

За около 10-15 мин, рядко 20 мин - 2-3 пъти. Важно е качеството, не времето! И си свършвам от секс, не от любовна игра...
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

И на мен ми е много яко, но никога не съм свършвала.. :S

Експериментирай, не се осланяйте само на любовната игра, все пак... Пробвай различни пози, все при някоя ще свършиш, но трябва да си отпусната при секса, иначе не става... Ако партньора ти те мести като картина в музей, не се надявай
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Rekorda mi e niakude 7-8 puti..Ne znam sus sigyrnost za6toto sled 5ia ne biah v sustoianie da broia Ina4e za vremeto v koeto vodeh polov jivot(godina i niakolko meseca) mi se e sly4valo samo 5-6 puti da ne svur6va nito vednuj a po princip svur6vah 2 puti..
    w0w... я ме научи как го правиш, защото аз само от секс съм свършвала... 2 - 3 пъти... В повечето случаи не свършвам, въпреки че ми е приятно.

BOJE!
    Kakvi absurdni postove.. pro4etoh.. napravo sym potresen...
    ALOOO 13-14 godishnite.. sumnqvate me... xa xa xa

Ta po temata: Emi az dokato svyrsha 1 pat priqtelkata mi e svyrshvala 2-3, no tova ne se polu4ava vseki pyt.. zna4enie ima kakto naprejenieto i mn drugi faktori.. dori i nastroenieto

аз не свършвам
    Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН

Град
    nA lUnAtA
    ami az neznam kolko pyti sfyrshfam shtoto ne sym v sastoqnie da mislq za tova dokato sym s nego :}

l0v3`slyNcEty

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    w0w... я ме научи как го правиш, защото аз само от секс съм свършвала... 2 - 3 пъти... В повечето случаи не свършвам, въпреки че ми е приятно.
    Amiii tva da svur6vam mn puti mi se e sly4valo 3-4 puti ne pove4e i ne znam kakvo to4no me e vuzbyjdalo 4ak do takava stepen tui kato ne sme pravili ne6to 4ak tolkova razli4no ot drygite puti... A ina4e i az kato nimfata svur6vam po vreme na seks i to akta trae okolo 20 minyti...Ama tva si be6e s biv6ia mi priatel i samo s nego sum pravila seks.Za v bude6te ne znam no samo moga da se nadiavm 4e 6te e pak taka

Бившата на мъжа ми е свършвала доста лесно...а аз - никога. То не се учи...до организъм е, до партньор и до нагласа...както някои мъже свършват за 2 часа, други - за 20 минути.

А и съм с убеждението, че проблемът е психологически...макар че доста често се отпускам истински по време на секс...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Бившата на мъжа ми е свършвала доста лесно...а аз - никога. То не се учи...до организъм е, до партньор и до нагласа...както някои мъже свършват за 2 часа, други - за 20 минути.
    А и съм с убеждението, че проблемът е психологически...макар че доста често се отпускам истински по време на секс...
    Само по време на секс ли не можеш да свършиш или през любовната игра?

И през любовната игра
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си