- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пъти свършвате?
Рядко свършвамГотино ми е,но не свършвам
![]()
Ъ.. Рядко?Първоначално написано от Peshito
Ако не свършва по време на секса, после приятелят ми ми помага да свърша по своеобразни начини. Но като цяло той води по бройка на оргазмите. На мен ми се случва едно свършване на... Хм.. Не мога да определя, тъй като едва напоследък сексуалният ни живот потръгна (за 6 месеца бях свършвала 2 пъти с него и то не от секс
).
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
w0w mi az moga da sfarsham nz kolko pati to sled 3tq pat edvali moje da mu se vika sfarshvane to po4ti ni6to ne ilziza tam nekvi 2,3 pruskaniq ...:P
и аз такаПървоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
По принцип по един път, някой път изобщо не свършвам. По време на самото проникване рядко свършвам, по-скоро при любовната игра - камо ми целува гърдите и трие слабините си в мен, или като ме лиже![]()
Ъммм зависи 1 път а понякога и 2 пати ако нее свършила тя... зависи от партньора![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
ami po 1 pat,ama rqdko![]()
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
apf..amiii az po4ti vinagi svur6vamm ...amaa i mnogo lesno sur6vam kato me obarva ili lije akolo vrata i me lije..noo po4ti vinagi si svur6tamm :* {} {} {}
pravi tova koeto surceto ti kazva!
Rekorda mi e niakude 7-8 puti..Ne znam sus sigyrnost za6toto sled 5ia ne biah v sustoianie da broiaIna4e za vremeto v koeto vodeh polov jivot(godina i niakolko meseca) mi se e sly4valo samo 5-6 puti da ne svur6va nito vednuj a po princip svur6vah 2 puti..
![]()
по три пъти наведнъж
Първоначално написано от Ани
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ти не си ли на 14, по дяволите!?Първоначално написано от Kras4eto_lp
За около 10-15 мин, рядко 20 мин - 2-3 пъти. Важно е качеството, не времето! И си свършвам от секс, не от любовна игра...![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Експериментирай, не се осланяйте само на любовната игра, все пак... Пробвай различни пози, все при някоя ще свършиш, но трябва да си отпусната при секса, иначе не става... Ако партньора ти те мести като картина в музей, не се надявай![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
w0w... я ме научи как го правиш, защото аз само от секс съм свършвала... 2 - 3 пъти... В повечето случаи не свършвам, въпреки че ми е приятно.Първоначално написано от slun4ice
BOJE!
Kakvi absurdni postove.. pro4etoh.. napravo sym potresen...
ALOOO 13-14 godishnite.. sumnqvate me... xa xa xa
Ta po temata: Emi az dokato svyrsha 1 pat priqtelkata mi e svyrshvala 2-3, no tova ne se polu4ava vseki pyt.. zna4enie ima kakto naprejenieto i mn drugi faktori.. dori i nastroenieto![]()
аз не свършвам![]()
![]()
![]()
![]()
Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН
Amiii tva da svur6vam mn puti mi se e sly4valo 3-4 puti ne pove4e i ne znam kakvo to4no me e vuzbyjdalo 4ak do takava stepen tui kato ne sme pravili ne6to 4ak tolkova razli4no ot drygite puti...Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
A ina4e i az kato nimfata svur6vam po vreme na seks i to akta trae okolo 20 minyti...Ama tva si be6e s biv6ia mi priatel i samo s nego sum pravila seks.Za v bude6te ne znam no samo moga da se nadiavm 4e 6te e pak taka
![]()
Бившата на мъжа ми е свършвала доста лесно...а аз - никога. То не се учи...до организъм е, до партньор и до нагласа...както някои мъже свършват за 2 часа, други - за 20 минути.
А и съм с убеждението, че проблемът е психологически...макар че доста често се отпускам истински по време на секс...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И през любовната игра![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?