.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво да си мисля?

С моя приятел сме заедно вече два месеца и малко това ни е вторият път.. първият път когато тръгнахме ходихме една седмица и това беше май месец, той тогава се беше разделил с голямата си любов...докато ходехме, тогава имахме много проблеми-аз исках да се виждаме, а той все неможеше..дори един ден когато му се обадих че ще отида да го видя (понеже живее в квартала на баща ми) той ми заяви че трябвало да излиза с А.(бившата му) и неможе да излезе с мен.. аз нямаше какво да направя и се съгласих замълчах си... след това се оказа че тя не е отишла на срещата им и той дойд да ме види.. почувствах се ужасно... по-късно(след като ме скъса с оправданието че не сме си подхождали) от негов съученик разбрах че докато ходел с мен се опитвал да си върне А.... сега след като отново сме заедно аз съм мн щастлива защото мн си го харесвам и обичам но той... когато искам да си пишем в скайп например той не пише защото играе на някаква смотана игра Дота... когато му се обадя по телефона ми казва все"айде затварям че е мн напечено(за играта има в предвид)" , когато искам да излезем някъде него все го мързи.. веднъж дойде до моя квартал и каза че повече няма да идва... виждаме се само когато ходя при баща ми защото съм му на 5 крачки...а когато излизаме всичко е от хубаво по-хубаво... до сега ми е казвал че ме обича само 3 пъти... за което аз не страдам.. но да смятам ли че нашата връзка е обречена... или може би имам нужда от повече внимание... искам малко повече да се занимава с мен... а как да привлека вниманието му?
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    За мене той е някакъв детински гъз дет иска целия свят да се върти около него. Знам че го обичаш, ама замисли се има ли смисъл да продължавате така??
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    напрви си татуировка ТОВА ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕ
    хаха добрем .. ам има и още нещу... когато нещо ми направи лошо впечатление в него и просто му казвам мнениетос и той ми отвръща с "тя майка ми не ми прави забележки ,та ти или ще правя каквото си искам"
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Мега фен Аватара на koalka
    Това момче не ти обръща внимание, никакво даже.Аз такова отношение не бих търпяла, така че е хубаво и ти да се замислиш над това.Факта, че не намира време за теб, показва колко държи на теб.Не се занимавай с него.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Оф земи го заеби тоя пффф любовта е сляпа
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен
    Град
    Констанц
    според мен не си заслужава да оставаш с него освен ако не ти харесва ролята на някой които просто запалва свободното време, по хубаво си намери някой които ще те цени и няма да се налага да му се молиш за капка внимание просто никой не си заслужава да да си причиняваш това
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

не се мъчи с тоя глупак, по-късно ще проумее какво е изгубил
    Момиче съм

Била съм в подобна ситуация(да не кажа и същата)...За такова държание само знам,че има проблем!И със сигурност при вас също има някаква пречка..може би неговата бивша (А.).От нея идва всичко според мен.Явно той неможе да я забрави,играта на компа му се струва по заинтригуваща...просто не се занимавай с него,защото ако продължавате само ти ще загубиш от всичко,самоизмъчваш се.Отърви се от него...не си заслужава.Пожелавам ти успех!Той ще разбере след време какво е изгубил,не се притеснявай

Guest
    nujdaesh se ot lubov i vnimanie a ot nego ne gi poluchavash .... kolkoto i silni chuvstva da imash kam nego podobre go ostavqi, zashtoto toi izglejda ne ti otvrashta sas sashtoto i oshte misli za bivshata si ... po-dobre go ostavi sega, kogato ne si chak tolkova hlatnala zashtoto posle shte ti e po-trudno... ogledai se okolo sebe si moje bi ima hora, koito da zaslujavat lubovta ti i sa gotovi da ti otvarnat sas sahtoto ne si gubi vremeto... ostavqi go

знам че има проблем по-лошото е че не мога да разбера какъв защото колкото и пъти да почвам да водя разговор за това да задавам въпросите "сега защо така правиш...писна ми да играеш стой малко да си говорим" , той ми отвръща "пак ли почваш?май не си си пила хапчетата,когато се оправиш и искаш д ами кажеш нещо смислено пиши" а аз не виждам нищо НЕсмислено във въпросите ми... относно неговата бивша той ми казва че не го инт... и че му е паднала мн в очите и вече не го инт... и ако не е тя проблема какво ще е... хм...

Guest
    gledash povarhnosttno na neshtata ... ima dva problema parviqt e, che toi ima chuvstva kam bivshata si .... a dr problem e che nqma absolutno nikakvi chuvstva kam teb ..... ne e gotovo tova momche za vrazka pone ne za takava kakvato iskash ti, varshi lapeshki raboti priqtelq ti ... vijdam che si hlatnala ama edin savet:OSTAVQI GO SEGA, zashtoto posle shte te boli sto pati poveche ... toi nqma da se promeni skoro .....

Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams
    Едно е сигурно - хванала си си мързелив, арогантен геймър за да провърви тази връзка не си ти едиствената, която трябва да се жертва и да опитва да оправи нещата!
    HaPpiLy EvEr AfteR

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Това момче според мен не те харесва Сега може да страдаш,но най-добре го остави не си заслужава,та него дори го марзи да доиде да те види,ако те харесваше винаги щеше да намери време и желание да те види.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си