.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Ноктите ми...

noktite mi postoqnno se 4upqt ne moga da si pusna manikur PLS pomognete!!a pak i sam sigorna 4e ne samo az imam tozi problem!!tuk sa6to mojete da slagate i saitove s razli4no napraveni i lakirani race i kraka!![/b]
    Модерирано от ramaiana
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    По земята кръв се лее
    и смъртта зловещо пее!
    Падат черепи и кости,
    смърт Чалгари прости!
    Идва Ада на земята
    и пристига Сатаната!
    Дяволът зловещо псува:
    метал ще царува!!!
    SMURT ZA 4ALGATA!!!

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=101919

xaxaax epa pazi gi na krakata edva li ti trqbvat nokti a a za rucete pazi gi malko pove4e vnimavai obra6tai im pove4e vmnimanie ni6to 4e sam mom4e no i az razbiram ne 4e moite gi otglejdam de no prosto e tai

Аватара на ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    Град
    Старата столица
    Пробвай със заздравител за нокти!
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир

Да бе на краката не и трябват нокти, за к'во са й Наистина заздравителя е добра идея. Също така по често слагай лак и то няколко пласта, така нокътя става по дебел и неподатлив. Пили по-често ноктите-така ги заздравяваш(все едно както подрязваш краищата на косата, за да расте по-бързо). По възможност ги пили със стъклена пила-металните наелектрезират. И недей да ги пилиш след баня, защото тогава са меки и може да ги счупиш. И не ги гризи.
    Айде стига толкова :P
    "Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....

emi nai veroqtno si chuvala za zazdravitel za nokti.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Цитирай Първоначално написано от ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    +1

Мега фен Аватара на Blab
    Сирене(почти всеки ден), яйца(всяка седмица), риба(всеки месец) - ноктите ти стават здрави и бели

пп:Мога да се похваля с перфектен маникюр=)

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    +1
    +2

И аз имам същия проблем, а ги пазя страшно много! Просто се зачупват от края малко и край режи до кожа А без нокти се чувствам като без ръце. Та от скоро почнах с безцветен лак и се запазват повече здрави... Пробвай и ти.
    Some things are better left unsaid!

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    мисля, че си сложила темата в грешен раздел

аз не ползвам никви заздравители просто винаги требва да имаш лак и дори да ти се счупи един нокът не ги режи всичките колкото по далго искарат преди да ги скучиш толкова по тварди стават например аз на палците дори не мога да си ги угъна но въпреки всичко винаги показалците и средните се чупят най бързо не се притеснявай за това

Уж темата е модерирана пък не е в правилния раздел.. нвм

Ти за ЗАЗДРАВИТЕЛ чувала ли си? А може също да ядеш плодове и зеленчуци(които са богати на витамини )

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    +1
    + 1

Цитирай Първоначално написано от HiM_AnGeL
    аз не ползвам никви заздравители просто винаги требва да имаш лак и дори да ти се счупи един нокът не ги режи всичките колкото по далго искарат преди да ги скучиш толкова по тварди стават например аз на палците дори не мога да си ги угъна но въпреки всичко винаги показалците и средните се чупят най бързо не се притеснявай за това
    според мен е грозно да си с неравни нокти, в смисъл всеки нокът да ти е с различна дължина....никак не ми харесва.
    А относно проблема ти: ползвай заздравител или безцветен лак. Хубаво е поне веднъж в седмицата да си минаваш ноктите и с подхранващ лакочистител без съдържание на алкохол - той е полезен за ноктите, такъв има в козметиката на Ейвън, за друга марка не се сещам сега. Формата на ноктите ти е желателно да бъде обла, а не от тея квадратните, щото страничните им връхчето по-често се закачат (особено ако не си свикнала) и се чупят(белят) по-лесно. Не ги оставяй много дълги(поне в началото), но не ги и режи до дъно...

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    според мен е грозно да си с неравни нокти, в смисъл всеки нокът да ти е с различна дължина....никак не ми харесва.
    да ама така стават по издържливи ноктите е виж ако са ти 5 от 10 счупени ще ти се налижи вече да ги изрежеш

Град
    blg
    em kaji kakvi to4no sa ti noktite moje da sa mn meki i zaradi tova ili pak prekaleno prekaleno tvardi i belqt se v kraq ili napravo se 4upqt oto4ni i kakvi produkti polzva6 za tqx

Има едно масло за нокти на Икаров- защо не си вземеш да го пробваш. Освен това съм чувала, че твърдостта и здравината на ноктите се повишава, като ги мажеш преди лакиране с йод- е, стават по-жълти, но с по-тъмен лак не личи. Много важен е и хранителния ти режим- наблягай на плодове, зеленчуци, продукти, богати на калций, много течности. И поне 2 дена в седмицата никакъв лак- остави ноктите си да починат.

Град
    blg
    az ot 3 4 dena polzvam masloto za nokti na ikarov prepora4vam ti da si go zeme6

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада

Заздравител за нокти и повече витамини

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116509&highlight=
    taq tema e qka

Дам пък и във всяко едно списание,което отворям има поне 3 страници само за ноктите!Не се грижиш за тях явно ...Знаеш ли по-добре си ги яж и няма да имаш никви проблеми-като мен

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си