.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли у4ителите да са с по високи заплати?

Гласували
138. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Естествено 4е не!

53 38,41%
  • Да!

85 61,59%
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 171
    Повече от фен

Трябва ли у4ителите да са с по високи заплати?

Според мен те не заслужават и една стотинка в пове4е а вие как мислите?

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Като знам как "добре" ни учат, само единици заслужават повече
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Според мен не.

Според мен заслужават по-високи заплати!

Не, не заслужават! 100 % искали..те ако всички вземат да искат по 100 % кво ще стане? Тия заплати са им достатъчни..

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Котарана, и аз това се питам. Сега гледам по новините и горските искат 100% увеличение
    След това лекарите, които и без това заслужават най-много и те ще искат, ще стане ХАОС
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Да, учителите трябва да получават по-високи заплати!
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Вие изобщо знаете ли колко получават учителите?
    Вземат по-малко от 300 лева на месец.Стигат ли тези пари за изхранване на семейство?-Не.
    Особено ако самотна майка - учителка гледа две деца (става въпрос за семейството на една съученичка..)
    Предполагам родителите ви вземат много повече...когато започнете да живеете с учителски заплати ще разберете за какво става дума.

Не ви учели добре?Не може да съдите за всички учители само по единични примери.В моето даскало пък, колкото и да не понасям някои учители, всички си вършат добре работата.
    На учителите са им толкова неща до главата:
    Трябва да могат перфектно да предадат урока, така че учениците да го разберат, да отговарят на въпроси, да помагат при затруднения.
    Да водят консултации, СИПове, открити уроци...
    Да подготвят и водят ученци на състезания.
    Да пишат учебни планове,разпределения...Да проверяват контролни...
    Трябва да се грижат за проблемите на училището и учениците (особено ако са класни ръководители), да се срещат с родителите при нужда, да отговарят за здравето и сигурността в училище.
    И всевъзможни други...

Учителите вършат много важна работа за обществото - всеки е тръгнал от училище, нали?А и без образование и наука - за къде сме?
    хъхъ..

Град
    София
    nе тъпи и дезориентирани даскали (поне 98% от тях).заслужават да мрът!

п.п. сори бясна съм на умрелата ми класна

Град
    pld
    zaslujavat razbira se!
    ако не искаш да си сам...стани шизофреник!

Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Не, не заслужават! 100 % искали..те ако всички вземат да искат по 100 % кво ще стане? Тия заплати са им достатъчни..
    Именно

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    вие сте малки неблагодарни егоистични паразити, които само харчат парите на мама и тати

като не ви харесват учителите - напускайте училище
    казах го вече няколко пъти

минавайте на самостоятелна форма, учете си сами и ходете по изпити
    всеки знае да мрънка и да обвниява учителите... те са ви виновни, че вие не учите
    айде, не на мене тия, че почвам да се смея

как прехвърляте отговорността на другите... но така е по-лесно все пак
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Има и гадни учители, но ти знаеш ли, че учителската заплата беше не повече от 300 лева? Те не само че работят по половин ден, през другата половина от деня подготвят уроците си и се занимават с други глупости. А през лятната ваканция вие си шляете задниците по морето, а те четат.

Мда, написали са го преди мен.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Не ми давай примери. Да стачкува!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да, трябва да получават по високи заплати, но не 2 пъти по високи от преди...Прекалено много са!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Вземат по-малко от 300 лева на месец.Стигат ли тези пари за изхранване на семейство?-Не.
    Особено ако самотна майка - учителка гледа две деца (става въпрос за семейството на една съученичка..)
    Предполагам родителите ви вземат много повече...когато започнете да живеете с учителски заплати ще разберете за какво става дума.

Не ви учели добре?Не може да съдите за всички учители само по единични примери.В моето даскало пък, колкото и да не понасям някои учители, всички си вършат добре работата.
    Трябва да могат перфектно да предадат урока, така че учениците да го разберат, да отговарят на въпроси, да помагат при затруднения.
    Трябва да се грижат за проблемите на училището и учениците (особено ако са класни ръководители), да се срещат с родителите при нужда, да отговарят за здравето и сигурността в училище.
    И всевъзможни други...

Учителите вършат много важна работа за обществото - всеки е тръгнал от училище, нали?А и без образование и наука - за къде сме?

Това го подкрепям напълно! Знам от личен опит...майка ми и баща ми са учители Нямам какво повече да добавям,освен че подкрепям българските учители!
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Да, трябва да получават по високи заплати, но не 2 пъти по високи от преди...Прекалено много са!

и коя си ти, че да преценяваш кой каква заплата ще получава?
    Собственост на Canis_Dirus

Имам въпрос към пиклите, които протестират - нормално ли е брат ми, който прави изолации, да взема 2000 лева на месец, а майка ми, която е много интелигентна и учена жена и има 20 години стаж като учителка, да взема 300? Кажете. Все пак учителската професия е свързана с много мислене. Пак повтарям, че има доста учители, които не си вършат работата добре или не я вършат изобщо, но има и много, които са много качествени учители.

Абе министърът ясно им каза, че е абсурдно да получат 100 % увеличение.Тъй, че и да стачкуват и да не стачкуват същият хуй.Пък и вдигнат ли им умрелите заплати най-много всичко да поскъпне отново.Тъй, че като не им изнася да напускат !

Голям фен
    Не мисля , че трябва да вдигнат заплатите само на определена общност.

300 лева не е заплата за толкова труд, но не всички заслужават по-големи заплати, а само тези, които си вършат работата както трябва!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker

И всевъзможни други...

абсолютно ... =D> =D> =D>
    So free

Shadow_Walker го каза...
    Аз само ще добавя 1 нещо - това, че вас ви мързи да учите не прави учителите криви.
    Щото вчера една съученичка вика 'то аз от тия учители нищо не съм научила'. Ми как ще научиш бе, лейко, като по време на часовете само се въртиш, говориш или дори не стъпваш в тях...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

az sum za 6toto s 300lv semeistvo ne se izdurja trqbva da gi vsignat pone na 600lv.tva e moe mnenie
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    абе паразитчета малки тези хора имат висше образование. Не си мислете че е много лесно да си учител! с 300лв. на месец живее ли се?
    Цял живот си учил и си се трудил и накрая 300лв. Да учителите заслужават повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си