- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Нета на БТК ...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ами въпроса ми е относно интернета на БТК добър ли е ...защото мисля да сменя доставчикаако може дайте малко инфо скороста която мисля да избера е до 512 Kbps за download и 128 Kbps upload
ПП : ако може кажете лесно ли става с модема и дали някой слабоумник като мене ще успее да си направи настройките10х
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
mi az sam s toq net syper e i ne e 4ak tolkova trydno da si go instalira6 daje da si glopak kato men

playin' basketball

az sam s paket BTK ADSL 2048 bezkrai 31 lv na mesec za 2 godini
ina4e neta e super
По-добре да си безделник, отколкото без празник.
И аз съм стоя пакет за 31 лв на месец (договор за 2 години). И нета е... УЖАСЕЕЕЕЕЕЕЕЕН! Не знам на останалите как им харесва. На мене тая скорост ми е ниска (ама мн съм знаела като съм пускала нета, де). Няма сървър,вс се тегли спр бавно, изобщо е мн зле! Инъче аз съм си свързвала сама модема и останалите джаджи, изобщо не е трудно (момиче съм). Но, не повтаряй моята грешка, не избирай БТК. Вече като видя тяхна кола и наум си казвам: "Метеор да падне дано върху вас!"

Сериозно нета е мн кофти, поне за мен. А, ако си свикнала с по-хубав... мн ще се мъчиш!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...

И аз съм с такъв нет.. Довволна съм само от това, че много рядко може да прекъсне, но иначе скоростта е много ниска и е гадно, че няма локалните простотий там..
БТК АБСУРД !!!
Я си направи една проста сметка :
512 Kbps = 64 KB/s
Данлоуд ...ъплоуд... трагедия
Както и да е аз не съм на БТК ,а на най- обикновен лан доставчик и съм доволен

Недей, БТК често често правят проблеми ... (аз съм към тях - неограничен достъп)
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
BTK си е супер.Имам договор за 2 години, в началото плащахме 31 лева, сега сме на 40 или нещо от сорта беше и скоростта е около 250-80К.Плюс това деля нета с комшията, а скоростта се запазва, само си делим парите за месеца
Ако си от София има толкова много други интернет доставчици, примерно Megalan, PowerNet, Spectrum net.
http://lan.start.bg/

Ако имаш възможност за LAN интернет доставчий бягай надалече от БТК-то ,защото интернета им е предназначен за места където нема лановве.За какво ще ползваш интернета все пак?И той си има плюсове

става въпрос за В.Търновоами мен интернета ми трябва най-вече за скайп...теглене на филми и музика (главно от тракерите) и ровичкане из сайтове за реферати и темподобни

Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Тишина,тишина,тишина...

Ами виш сега Интернета на БТК е добър за скайпове,сърфиране, и чатове.Но ако ще сваляш и искаш да имаш добър коефициент и компютъра ти да не работи с денонощия се закачи към някой LAN-доставчик.Виш как са цените на ЛАН и БТК-то пусни ги както и съответните им скорости и така може по-учените да кажат
http://bglan.start.bg/#b_29139
Ето тук пише какви доставчици има във Велико Търново
I az taka!A tnsn mdem, za da didat sujitei na btk trqbva da patish 36iПървоначално написано от Miracle-Heroe
Обичам Ви!
и аз такаПървоначално написано от Miracle-Heroe
ми доволна съм и стаа супер лесно инстала

.!.
Под доволна какво имаш в предвид ? Я направи малко реклама да видя твоето доволно приближава ли се до моето разбиране за доволноПървоначално написано от woshia_style

В училище Интернетът ни е към БТК и е меко казано отвратителен. Никога не бих направила грешката да използвам услугите им
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.

Ми как искаш като са накичурени 100 компютъра!Първоначално написано от valantain_love
БТК-то си има и свойте плюсове,не всички ползват интернета за торенти
аз ги знам доставчиците тук на Вачев съм но нета им е ужасен ако не прекъсне поне 3 пъти в седмицата за по няколко часа...сиг е станало некво чудо ето с тая скорост съм сегаПървоначално написано от xaxo_xixi
512 kbit/s 25 лв. неограничен
а за БТК Старт - 512 Kbps 25лв.
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Тишина,тишина,тишина...
Ако си от София по-добре Megalan
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Ти си дебил.Първоначално написано от QPONECA
Не на всички им трябва нет за торенти.
За 2 години с него е спирал два пъти.
Ако сте от по- малко населено място това е нета за вас.
Преди ли бях на лан... а сега съм на тъпото бтк и един филм го тегля за 3 часа с максимална скорост от 256кб... а преди с по 2-3мбТака че не се прецакваи на бтк...