- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- алкохолици
някои от родителите ви алкохолик ли е?извинявам се за предната тема ама ре6их да я направя на кирилица...
taka i da poqsnq koe vliza dolu gore v alkoholik:4esti pose6teniq v bolnicata ot obezvodnqvaneto,dezorientaciq,halucinacii,pripadan e,gur4ove,zadurjane v bolnicata v iztrezvitelnoto poradi lo6o sustoqnie koeto ne dopyska pacienta da se podlaga pak na alkohol mi doly gore takiva ne6ta....
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
mi nqma sujalqvam.alkoholik nali znae6 kvo e i dvamata da hodqt postoqnno v iztrezvitelnoto 6ttoto poly4avat gur4ove i takiva raboti.ne mislq 4e ima na nqkoi i dvamata da sa taka no ako ima moq gre6ka prosto da napi6e i dvamata v posta si.Първоначално написано от petela mi qnko
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от MaRiNkA_16
а, значи само баща ми, ок
mi samo moga da se radvam za teb,ni6ty ne si izpysnala...Първоначално написано от Kisses{P}
ole qvno ne si popadal na alkoholik da znae6 kvo e .nqma da ta obijdam ne ta poznavam ama purvo se osvedomi po temata togava mi kazvai 4e imam tupi iskazvaniq.a stava li ?Първоначално написано от thefreak
mi kakto si iskam 6e pi6a a ? a i da imam dosta poznaniq za alkoholicite taka 4e prosto ostavi spora ili otgovori v temata ili nedei.postovete ne sa za razgovori az za davane na mneniq...Първоначално написано от thefreak
Наще никога не са пиели.Даже не са и пушели ...толкова.
И това не им попречи да са най-ужасните.Като се замисля ,съвсем сериозно,само проблем с такива работи са нямали.![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Не. Баща ми пие често, но не мога да кажа, че е алкохолик...
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
За щастие никой от тях двамата не е алкохолик.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Нито един от двамата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
всичката мара втасала сега остава и някой да е алкохолик...![]()
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
майка не близва алкохол.. татко си пийва понякога но не прекалява..
... no comment ...
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
За щастие никой![]()
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
пфф, тате пие узо и то само като сме с компания, без да прекалява, а мама най-много да изпие 1 бира и тя да се направи на важна![]()
Баща ми пие, когато се съберът 2-3 пъти в месеца и не се напива..а майка тя алкохол не близва..![]()