.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Далеч от мен?

kogato si misli6 4e tozi koito obi4a6 e dale4 ot teb togava po4va6 da pla4e6.o4ite ti se pulnqt sus sulzi vseki put kogato si misli6 za nego.i nemoje6 da spre6.tova li e lubovta ?taka li se 4ystva tq?kogato sme dale4 ot neq nemojem da se kontrolirame?i za kakvo vsi4ko tva?
    mn puti sum se pitala teq vuprosa i si mislq 4e mn ot vas su6ty.e moga samo da vi kaja da ne se otkazvate ot lubovta,za6toto kogato se suberete 6e ysetite nsladata ot vsi4ko.
    prosto iskam da kajete v temata kakvo 4ystvate kogato ste vlubeni no lubimiq ne e do vas...

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

То си е цяло мъчение.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Ами попринчцип имам опит с такива връзки просто някак си не се получават нещата...Винаги има е резерва така да се каже която ти е удобна когато не си с гаджето...
    Накрая 90% свършват с раздяла защото са намерили човек койтко и близо до тах.

Толкова сложно каза нещо толкова просто...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mi ne znaq dali tova e libovta ,no tova sym go izpitvala...dori na skoro mi se slu4i ne6to mnogo interesno.....sedq si v ky6ti i si mislq za NEGO i si spomnqm nqkakvi hyavi raoti i proiznasqm imeto mu na glas s nqkakva usmivka i v sy6tiq moment 2 sylzi se sti4at po buzite mi......... kvo be6e tva ne mojah da si obesnq

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mi ne znaq dali tova e libovta ,no tova sym go izpitvala...dori na skoro mi se slu4i ne6to mnogo interesno.....sedq si v ky6ti i si mislq za NEGO i si spomnqm nqkakvi hyavi raoti i proiznasqm imeto mu na glas s nqkakva usmivka i v sy6tiq moment 2 sylzi se sti4at po buzite mi......... kvo be6e tva ne mojah da si obesnq

Голям фен
    Град
    Констанц
    когато любовта е истинска цялата тази мака си заслужава дори и само за един миг заедно с любимия човек, поне за мен е така
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

в момента и аз съм горе долу в подобна ситуация,но знам че ще си дойде другата седмица от софия и ще е при мене,но после аз ще отида в града в който уча и пак няма да сме заедно
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Разбирам за какво говориш - определено е любов! Това лято не се видях с приятеля ми само 2 седмици и през цялото това време толкова ми липсваше, че плачех всеки път когато само си представя колко е далече! Иначе не живеем и в един и същи град, но се виждаме почти всеки ден - той идва да ме вижда или аз му ходя на гости...
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Ми ... изпитвам ужас .. болка .. криво ми е .. немога да си намеря място и ми иде да тръгна дори и пеш но да стигна при него колкот и да е далеч ... Наистина ужасно чувство .. и болезнено ..
    just a kid۵

Липсва ми дори когато отива на работа или аз на училище... За по-дълга раздяла не ми се мисли!

Мега фен Аватара на koalka
    Има много други работи, с които се разбира, че това е любовта.Но, ако усещаш любовта, ако искаш да си с него, щастлива си-значи си влюбена.Да, познато ми е и на мен, изпитвала съм го.Гадно е, но като се видите всичко е се оправи.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Има много други работи, с които се разбира, че това е любовта.Но, ако усещаш любовта, ако искаш да си с него, щастлива си-значи си влюбена.Да, познато ми е и на мен, изпитвала съм го.Гадно е, но като се видите всичко е се оправи.
    ...или няма, защото 'очи, които не се виждат, се забравят'...

на всичкото отгоре авторката задава много изтъркани вече 'философски' въпроси, които са по-скоро банални, отколкото оригинални в някакво отношение...

1. tova li e lubovta ? -=> Любовта е това, което ти самата чувстваш...

2. taka li se 4ystva tq? -=> Как? "Тя" се чувства по много начини... може да бъде щастлива, нещастна, споделена, несподелена... Истината е, че теб те интересува не толкова отговора на този въпрос, колкото 'някакъв' отговор, който да бъде също адекватен и да смекчи евентуално болката ти...

3. kogato sme dale4 ot neq nemojem da se kontrolirame? -=> Във всеки случай е много лошо, когато не можеш да се контролираш... 'сиреч психичното ти здраве не е в ред'...

4. i za kakvo vsi4ko tva? -=> За нищо... за 'шепа мигове щастие', които я получиш, я не... и после осъзнаваш 'колко глупава си била', че си се взела прекалено на сериозно (примерно)... По-късно, от дистанцията на времето, сама ще си отговориш на този въпрос...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    ...или няма, защото 'очи, които не се виждат, се забравят'...

на всичкото отгоре авторката задава много изтъркани вече 'философски' въпроси, които са по-скоро банални, отколкото оригинални в някакво отношение...

1. tova li e lubovta ? -=> Любовта е това, което ти самата чувстваш...

2. taka li se 4ystva tq? -=> Как? "Тя" се чувства по много начини... може да бъде щастлива, нещастна, споделена, несподелена... Истината е, че теб те интересува не толкова отговора на този въпрос, колкото 'някакъв' отговор, който да бъде също адекватен и да смекчи евентуално болката ти...

3. kogato sme dale4 ot neq nemojem da se kontrolirame? -=> Във всеки случай е много лошо, когато не можеш да се контролираш... 'сиреч психичното ти здраве не е в ред'...

4. i za kakvo vsi4ko tva? -=> За нищо... за 'шепа мигове щастие', които я получиш, я не... и после осъзнаваш 'колко глупава си била', че си се взела прекалено на сериозно (примерно)... По-късно, от дистанцията на времето, сама ще си отговориш на този въпрос...
    vuv vseki sly4ai nerazbrah kvi sa tiq napadki i za kakvo...no kakto i da e...mislq 4e malko 4ernogledo gleda6 na temata....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    vuv vseki sly4ai nerazbrah kvi sa tiq napadki i za kakvo...no kakto i da e...mislq 4e malko 4ernogledo gleda6 na temata....
    нападки? Това, че казах, че въпросите ти са изтъркани до нЕмай къде? Ами да - такива са... като 'вечния философски въпрос' "Какъв е смисълът на живота?", дето всеки дървен-недървен философ го чепка и накрая след дългото анализиране на 'проблема', забравя какъв всъщност е бил той...

...и да, може би аз съм 'малко черногледа' или ти си 'много заслепена', но във всеки случай истината е някъде посредата...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Ми ... изпитвам ужас .. болка .. криво ми е .. немога да си намеря място и ми иде да тръгна дори и пеш но да стигна при него колкот и да е далеч ... Наистина ужасно чувство .. и болезнено ..
    Ахам

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    *in a pink dream*
    bolezneno e nai-dobroto opredelenie za 4ustvata toi e na 300 km i sme zaedno to 10 meseca , ne znam kakvo 6te se slu4i no sym na mnenie , 4e si zaslujava da izdyrjam na tazi typa bolka v gyrdite i se my4a da namiram i polojitelnite strani na vryzkata ni i da ocenqm silnite ni vzaimni 4ustva
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

napulno sum suglasna s sh3_1s_7h3_0n3 ne si zaslujava da stradash s meseci ili godini za nqkolko miga shtastie... puk i nqma abs. nikva garanciq 4e 4oveka za koito me4tae6 izob6to se se6ta za teb... seki moje da se prestruva za edin den... edva li nqkoi strada taka za vas kakto vie stradate za tezi koito obi4ate a sa dale4 ot vas....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Kostenets
    Kolkoto i da boli ako lubovta e istinska si zaslujava dori da e na 1000 kilometri.Kogato dvama du6i se obi4at nqma peripeti za tqhnata lubov

Цитирай Първоначално написано от Golden_Rose
    Kolkoto i da boli ako lubovta e istinska si zaslujava dori da e na 1000 kilometri.Kogato dvama du6i se obi4at nqma peripeti za tqhnata lubov

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами аз се чувствам много, многоооо щастлива... Сякаш съм на 7-мото небе... Всичко ми се струва прекрасно... Това е, когато е взаимно, а когато не е, се чувствам гадно и леко подтисната, но след време ми минава...
    The reasons of love... <3

Град
    не там където ми се иска..
    трудно е, тва е сигурно... ние бяхме разделени за месец и нещо през лятото... последният ни миг заедно, преди да замине и да започнат тея проклети 32 дни плаках много, както и след това... първите дни беше много трудно... но после стана по-лесно и, даже и да ми беше мъчно за него (страшно много), не се натъжавах, а се сещах за него с усмивка... помня обаче, че веднъж си писахме в скайп и той ми прати клипче, правено същия ден, на което е той с малкото му братче... и плаках цял ден после
    love hurts, but it's worth it =)

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    chuvstfam samota...praznota....bezrazlichie kym stavashtoto naokolo...postoqnno sedq na tell i chakam toi da zvanne ili da pishe...dori kato spq ne izkluchfam skypeto i kolonkite sa na max za da chuq ako mi pishe...chakam s netyrpenie da mi zvanne i da mi kaje idfam si...vseki pyt kat se zvanne na vratata ticham da vidq da ne da e toi (obicha da ne mi kazva che si idfa i da me iznenada)...chakam go vseki mig...

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си