- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На какво се дължи това ????
Все още съм нов може да се каже че няма и една седмица от както се регнах но следя форума много внимателно и точно във този сектор има много тъпи теми които са безсмислени има някои които са от голяма полза забелязах че тука повечето са малки не казвам че аз съм голям на 18 съм но тука голяма част са от 12-16 години и почти всички са практикували така наречения полов акт секс. Въпреки че нямат и малко грамотност във тази сфера то просто си личи от темите тука. Някои искали да правят свирки защото техния приятел го е искал и не знаят какво да правят и тем подобни глупости пускат веднага тема що не можете от този тип проблеми да си ги решите сами другите изобщо няма да могат дави помогнат защото всеки ще си изразява своето мнение.
Затова има някои добри теми където има такава сексуална грамотност и трябва да се чете малко.
Извинявам се ако темата не е за тука.. Успехи на всички![]()
Аз не знам дали темата е за тук,но знам,че е безмислена ...Запомнете с тези теми,нищо не може да се промени.
Ииии не разбрах за какво е тая темаТи за много грамотен ли се мислиш...мога да ти кажа че някоя 16 годишна може да има много повече опит от тебе и да зане много повече неща.А относно това,че хората питат понеже не знаят...ами нали за това е тоя форум,когато не знаеш питаш
![]()
![]()
Да,права си! Годините не гарантират знанията на човека... Може и на 12 да си,но да си чел и да си по-грамотен и от 30 годишен. Практиката не винаги е достатъчна !Първоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
ne vijdam da sam sponal che znam neshto poveche ot nqkoy.. prosto mi e chudno na teme ot tozi rod " гадна сперма " prosto tazi vidqh na momenta....
i mnogo takiva... A za foruma e da tak pitash kogato ne znaesh no tova che na tova momiche ne haresva spermata i t.n. kakvo trqbva da znaem nie..
A vaprosa na temata go pishe vav zaglavieto na samata tema.. i vatre e poqsneno.... Moderatora moje da iztrie temata ako iska ne samo da q zaklyuchi... I oshte vednaj kazvam ne iskam da obidq nikoi no konkretno az predi da zadam nqkakav vapros malko se razravqm vav neta i ako ne namerq tova koeto tyrsq i togava pitam...A za tezi koito ne znaqt ot kade da tarsqt nay efektivnata tarsachka e tazi http://www.google.bg/ Blagodarqvi za vnimanieto![]()
А защо мислиш, че никой тук не може да помогне? В повечето случаи хорта тук получават това което име нужно! Защо да не се пита? За какво е форумът "Секс"? А я се замисли, какви теми очакваш да се пускат, ако не тези (естествено на тази тематика)? Ами тази тема се изразява във всички тези теми, ако ги няма, форумът ще е празен!![]()
Много такива теми има тук.
Никой не се замися над тях обаче...
Все пак има "важни теми" най-отпред в които има доста информация за обогатяване на сексуалната култура на тийнейджърите.Проблема е,че на никой не му се чете,а аз трябва да заключа темата за пореден път,защото няма да помогне на никой
![]()