Цитирай Първоначално написано от blqqh
Правих секс ,но нямах голямо желание.Виждам се от време на време с един приятел,който е на 25 а аз съм на 16..той все ми твърди че не му е за секс а просто му е приятно с мен,ама аз все още не съм убедена в това.Както и да е,тая вечер се видяхме,нямах желание за секс,легнах на леглото,той дойде и почна да ме целува,дадох му се но не стана ,каза трябва да имаш желание за да стане,след 10 мин си облякох якето да си ходя при което той ме бутна на леглото и ми сабу дънките,изчукахме се ,аз исках да си ходя и почнах да се дърпам едва ли не го ритах..казах му махай се от мен,облякох се и той докато беше в банята си тръгнах ..по пътя ме настигна с колаата и вика обидил ли ме е нещо казах му престани да караш по мен и ме остави.. Мисля да му отговарям на обажданията му вече,той едва ли не,не ме изнасили...Вие кво мислите за случая?

мисля,4е това по4ти си е било изнасилване...срам за тоя нещастник
ама и ти имаш вина (и то не малка )като не си готова какво правиш там изобщо и то СЪС 25 ГОДИШНИЯ...мислете преди да свършите простотията.ина4е няма смисъл да я носите тая кофа на раменете си!