.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

моята историйка

бяхме малки, започнахме да се харесваме. това беше първата любов и за 2ма ни мисля.. така продължи доста дълго време. после станахме приятели обаче всеки път когато се засичахме из даскало и тн. стомахът ми се свиваше, чудех се дали изглеждам добре. и така до 17та ми годишнина когато реших че е време да разкрия всичко. казах и го и отговори с същото. въпросът е че след толкова дълго време чакане цялата радост продължи една седмица, после се скарахме жестоко след като тя демостративно отиде при друг и не сме си обелвали дума. дойде лятото.. не сме се виждали и тн, обаче сега разбирам че макар оттогава да е имало и други момичета.. мисля все още за нея. знам че тя много иска да се сдобрим и всичко зависи от мен, въпросът обаче е че не мога да бъда приятел с момиче за което все по-често мисля (отново). мисля че тя не иска друго освен старото приятелство, а аз искам тя да е до мен както преди. това обаче е невъзможно.. и така както напоследък си мислех че всеки проблем от подобен тип си има решение, така не мога да намеря изход .. все повече въпроси ми се въртят из главата.. как да си я върна обратно

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    оставате си приятели и ти си намираш друго гадже много е просто.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

човек като я виждам с друг се побърквам. лятото ми помогна до известна степен да я забравя само че момичето не беше от България... хах абе ебана история то като на водовъртеж ми е в главата..

скивай колко съм разсеян нова тема напрайх

Както се казва "Choose your destiny"
    Само факта,че не можеш да си я избииеш от главата значи,че вътрешно искаш да си с нея!
    Съответно бъди добър към себе си и не се измъчвай! Кажи й какво чувстваш и я помоли за разбиране най-малкото.До колкото разбирам чувствата са взаимни!
    "Loyalty,Wisdom,Devotion and Honor the simplest of all codes that I requested from all.Yet none emply it!"

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Каква е гаранцията, че няма да се скарате пак, след като толкова скоро сте го направили първия път.
    - Всички авто-части на едно място!

Рискувай да се съберете отново...щом не искаш да си само приятел с нея...ако пак стане така...намери си друга и я забрави...може да е трудно не не е невъзможно...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Запазете поне приятелството си, ако не можете да върнете любовта.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Fight , baby , fight to win back your love again ! Еми ... слушай Скорпиънс , надъхай се ;р и отиди възможно най-романтичен при нея със съзнанието , че щом единственото , за което мислиш е тя, няма какво да губиш , понеже просто не може да сте приятели както викат , молиш за разбиране и отзив... и после му мислиш
    Wish I was as invisible as you make me feel

Мега фен Аватара на koalka
    Останете си приятели и я забрави като нещо повече.Просто няма смисъл, явно, за да отиде при друг, нещата не са били от нейна страна чак толкова сериозни.А ако не можеш да я забравиш, ако я виждаш-преустановете контакт и така с времето ще я забравиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си