бяхме малки, започнахме да се харесваме. това беше първата любов и за 2ма ни мисля.. така продължи доста дълго време. после станахме приятели обаче всеки път когато се засичахме из даскало и тн. стомахът ми се свиваше, чудех се дали изглеждам добре. и така до 17та ми годишнина когато реших че е време да разкрия всичко. казах и го и отговори с същото. въпросът е че след толкова дълго време чакане цялата радост продължи една седмица, после се скарахме жестоко след като тя демостративно отиде при друг и не сме си обелвали дума. дойде лятото.. не сме се виждали и тн, обаче сега разбирам че макар оттогава да е имало и други момичета.. мисля все още за нея. знам че тя много иска да се сдобрим и всичко зависи от мен, въпросът обаче е че не мога да бъда приятел с момиче за което все по-често мисля (отново). мисля че тя не иска друго освен старото приятелство, а аз искам тя да е до мен както преди. това обаче е невъзможно.. и така както напоследък си мислех че всеки проблем от подобен тип си има решение, така не мога да намеря изход .. все повече въпроси ми се въртят из главата.. как да си я върна обратно