- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да....
Как мога мога да форматирам снимката от формат BMP да стане JPG!!!Като натисна там дето е формат на файла и то ми се появява само BMP!!!Плс кажете спешно е!!
П,С Снимките са снимани от камера за компютър,коята е на CANYON!! [-o< [-o<![]()
![]()
![]()
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Незнам какъв ти е компа и какви са му настройките за да ти кажа полесен начин затова:
Отвори снимката с Paint (Не вярвам да имаш проблеми)
Дай горе на File -> Save As -> Има 2 полета 1-то е падащо меню, в него избираш не BMP а JPEG и сеиваш където си поискаш....
За БГ Windows Файл -> Запиши като
Преименуваш Я така
Име на снимката.Jpg
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Виж ся говорим за преобразуване на снимка, като я преименуваш тя си остава BMP но ти я изкарва като JPEG формат, затова с Paint-а е най-сигурно![]()
А като си остава Bmp защо намалява размера на снимката от 2 Мб на 200 КбПървоначално написано от vuryss
![]()
My Face
Защото се опитва да я чете като JPEG ... А всъщност не е
ПС: и НЕ би трябвало да я прави 200 кб. ...
Първо е .JPEG i 2ро надали знае как да си извади разширението на файловете...Първоначално написано от Anf3tamin4o
Има и Jpg За тва недей да си сигурен и мисли малко преди да пишешПървоначално написано от GregoryHouse
My Face
Хахаха сори мен но няма ралика между JPG и JPEG
Разликата е че има някой програми които разчитат до 3 символни файлови разширения...
JPG е по-добре от JPEG в този случай...
И запомнете деграданчетаJPG ======= JPEG
Мерси стана![]()
![]()
![]()
:P
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Става дори и с Paint от Уиндоуса
Отваряш някоя картинка/снимка и цъкаш само 1 мналка точица на черен фон от снимката да не си личи след това даваш сейф->и избираш какъв формат да е(намира се под полето за преименуване)
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮