.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Два въпроса

Извинявам се много,че пак ще попитам единият от въпросите знам че има такива теми,но нито една от тях не ме успокоява
    Първо искам да ви попитам колко сигурни са хапчетата Ескапел...вчера ни се скъса презерватива и стана голям гаф.Пих хапчето веднага(няма и 20 минути след това),а и по-голямата част от спермата не беше влезнала в мен,но за всеки случай реших да пия хапче.
    Вторият ми въпрос е има ли шанс да съм се заразила с нещо,понеже гаджето ми е леко болен та се чудя дали може и на мен да се е предало?
    Това е всичко,което ме интересува...мерси предварително :P

Град
    Асеновград, България
    Щом си пила хапчето след 20 минути, считай, че не си бременна!!! А от какво е болен?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Sp0k0in0 be macka, 6t0m si pila hap4et0 ver0qtn0stta e mn mn malka...daje v tv0q slu4ei nevazm0jna,za6t0t0 si g0 pila vednaga. Uspokoi se... a 6t0 se 0tnasq d0 b0lestta na priatelq ti..0t kakv0 e b0len????

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Щом си пила хапчето след 20 минути, считай, че не си бременна!!! А от какво е болен?
    Ами не е точно болен,но жчера цял ден му беше леко лошо,а вечерта му стана доста по-лошо и е започнал да кашля

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Ами не е точно болен,но жчера цял ден му беше леко лошо,а вечерта му стана доста по-лошо и е започнал да кашля
    Ами може да е настинка, тогава няма проблем! Може обаче да е грип или нещо друго заразно, като тогава вероятността да ти го е предал е голяма!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Не си бременна,и надали ще се разболееш от настинка.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    Razgrad Cartel
    най вероятно е болен от грип,което не се предава полово,но ако сте се целували,може от там да се заразиш с "цял ден му беше леко лошо,а вечерта му стана доста по-лошо и е започнал да кашля "

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Ами ако е настинка, намяапроблем! Може обаче да е грип или нещо друго заразно, като тогава вероятността да ти го е предал е голяма!
    Ами най-вероятно е настинка...не ми се видя много сериозно :P Мерси за отговора...сега съм малко по-спокойна [-o<

sexa e mn hybavo ne6to za pogolqma 4ast ot meseca no vinagi po sredata ili v kraq zapo4va6 da si misli6 nai-lo6oto awe dali togava ne stana ne6to .... awe nz ne bi trqbvalo ... awe ne e stanalo i vinagi e nqkvo sduh nqkolko dni no vinagi 1n test spasqva polojenieto
    a ti spokoino np to poprincip spermatozoidite se predvijvat 2,3 dni taka 4e za 2 min nai mn da sa se spogledali na kade da trugnat spx hubavo e 4e ste reagirlali vednaga

am kakvo da kaja... shtom ste pravili sex zna4i ne e bil tolkova bolen..
    a otnostno prezervativa.. nali si pila hap4eta.. spox
    I drugiq pyt rabotete po-sigyrno

Izvinqvam se za latinicata...

nastinka ne se predava po polov pat,tai 4e spoko,a i 6tom si pila xapr4e,nqma stra6no!!!
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Град
    nA lUnAtA
    spokoino mack0 ne si bremenna i nadali nastinkata se predava po polov pyt ne se pritesnqvai

l0v3`slyNcEty

Цитирай Първоначално написано от Komar
    am kakvo da kaja... shtom ste pravili sex zna4i ne e bil tolkova bolen..
    a otnostno prezervativa.. nali si pila hap4eta.. spox
    I drugiq pyt rabotete po-sigyrno

Izvinqvam se za latinicata...
    Той трябва да има треска, за да не могат да правят секс. И всъщност е доста полезно за болния
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

и аз пак да кажа .... след алл останали ...

спокойно нищо няма да ти има.

И на мен преди няколко дни ми се скъса презерватив... Пих Ескапеле до около час, в листовката пишеше, че ако се изпие до 24 часа сигурността е 95%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си