- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е хубаво да си влюбен в човек от твоя клас
Taka ot tazi godina imam nov klas ot na4alo vikam nqma hybavi mom4eta ala balaoba4e sled kato targnahme na daskalo i az si haresah edno mom4e e o6te si go haresvam de....
![]()
oba4e te si4ki ot klasa si ima priqtelki............... kajete sq kak my poiskam skype ili da go pokanq na akfe da poogvorim pls
![]()
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
e za6to ad ne e hubavo? vigda6 si go vseki den...no da i az sam si imala ot klasa gage i posle kato skusahme se karahme mnogo! Ta izv 4e se otplesnahprosto go pitai E kak ti e skype?
![]()
Testis unus,testis nullus...
Хубаво е ако ходите... Но да харесваш момче от твоя клас и той да има гадже е кофти, точно колкото да харесваш момче от квартала и той да има гадже... Еми все пак ти е от класа защо не му поискаш скайпа... Просто като съученик..Говорете си повече и ако той те харесва повече от гаджето си, ти ще разбереш.. И ще бъдете заедно.. Хепи енд..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
+1Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Да му искаш скайпа е най-лесното,кеото можеш да направиш.Просто вървиш и обикаляш при всички и ги питаш за скайпа им - събираш скайповете на всички от класа уж и накрая отиваш и при него и го питаш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ами де да знам, аз съм имала 2 пъти гадже-съученик - THAT SUX!Първоначално написано от vladuha haili
![]()
Гадно е,защото:
1. Виждате се постоянно- в час, междучасието, след училище на кафе, вечер пак излизате... Бързо си омръзвате!![]()
2. Като скъсате ( ако скъсате) и има да се гледате още няколко годинки, и ако е имало големи драми и не сте се "споразумели" след всичко няма да си общувате нормално повече...
![]()
Но все пак, ако наистина много го харесваш - JUMP!Няма да ме слушаш мене, я !
![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Мисля,че е по-добре вместо да си лафите в Скайп,да си лафите на живо.Сега все аще в новият клас не сте се опоэнали добре всички и тепърва ще се сформират коалиции![]()
![]()
!Просто отиди при него,поговорете си,след училище ако се събирате някъде пак прави опити да эавържете някакъв раэговор и така.Ако си намерите общи теми и ви е хубаво эаедно няма лошо да му предложиш да иэлеэете някой път.
[size=7][b][u]fosse cos
ми кво му е лошото да сте от един клас ?![]()
отиваш и го питаш директно няма кво да изчакваш![]()
от личен опит: нема по лошо от това да сте в един клас - писвате си мноо бързо ..... нямате какво да си разправяте - щото целия ви ден минава заедно .... по добре недей
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Дааа,недей слушай,гадно е,пък и сега хубаво ще тръгнете,само един за друг ще мислите..не мислиш ли че сега е момента в който трябва да общуваш с всички,да мислиш за учене,за да се докажеш или да покажеш някви умения,сега учителите си изграждат мнение,за всеки един от вас,няма да им хареса да се мляскате още първия месец,по-добре си седни на дупето,учи си,сега е време да гледаш да не те изхварлят от група(каквато скоро ще има)...Опознай се с класа пак после мисли за гаждеПървоначално написано от kael
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
a be gotino e da hodi6 s nqkoi ot klasa 6ot nekoi u4iteli vi pyskat ot 4asovete da hodite da se vidite i t.n.. ako ste se skarali te vi vikat izlezte i si opravete otno6eniqta![]()
em az predi imah 1 klas 6ot 4esto si smenqm u4ili6tata
deto si4ki hodehme s nqkoi ot klasa be6e basi ludnicata
![]()
jalko 4e bqh samo 1 srok f tfa y4ili6te
taka 4e otiva6 i my vika6 primerno pe6o se kazva i vika6 e pe6o e po edi koi si predmet ni6to ne razbiram i sqda6 do nego uj da ti pomaga i posle my vikash ima6 li skype ako imam nqkakfi problemi da mi pomogne6 i taka.. posle kafeta vika6 go u vas da "u4ite zaedno" i gotovo
![]()
ем как отиваш до него и го питаш за скайп къв е проблема ама ако има приятелка ще е малко тапо да се мачиш да ги разделиш не мислиш ли!?!
Vladoka rulzzz
Ами всъщност и аз съм си харесала едно момче от новия клас и вече определено не мисля че се интересува от мен или нещо такова, но наистина е кофти гаджето ти да е от класа щото и в миналото даскало имаше едно момче, с което имаше ноо сложни и заплетени любовни истории.. Ама явно няма да се поуча от грешките си
![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
pravite edni i su6ti temi!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
гАднО Е аДСКИ мноГО !!!![]()
![]()
УЖаС кАКво Да ПРаВя ГаДНО е ТАКа СУпеР ГАдно ДаЖЕ ПОслЕ ще МЕ е СРам дА го поГЛеДНа АКО ми кАже , ЧЕ нИЩо НЕ ИзпиТВа
![]()
![]()
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
samo s JUMP sam saglasna...Първоначално написано от Blestq6ta
Testis unus,testis nullus...
1e az sq tova i praq![]()
![]()
![]()
ama do koga ne se znae
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
много е хубаво да си влюбен в човек от твоя клас особенно ако ти пусне![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ахахаха егати якия клас .. честноПървоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Има си и хубави и лоши страни. Хубавото е, че сте по цял ден заедно, лошото са одумките по ваш адрес, на които колкото и да не обръщате внимание, то те все пак дразнят...
Имала съм такава връзка, която продължи 5 месеца. Но ако питаш мен - хубаво, че беше абитуренската ми за да го скъсам след като тя мина![]()
За какво се занимаваш със заети момчета?Няма смисъл, така все ще има пречки, все приятелката му ще е по-важна за него.Замисли се малко над това...Покани да излезете момче, което е свободно.