- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му призная ли, че го харесвам?
Ami...zna4i na 15 septemvri se zagovorih s edno mom4e-s edna god po golqm. Togava adski mn go haresah...poznavam go o6te ot predi tova no prosto sega osuznah 4e naistina me privli4a. Problema e v tova 4e nemoga da razbera dali toi izpitva ne6to. V u4ili6te po koridorite me zaka4a, 4esto poglejda kum men i mi se usmihva. Predi sedmica mu pisah sms i ne mu kazah koq sum-samo 4e me poznava i mislq 4e ve4e podozira 4e sum az...priqtelite mi me suvetvat da mu priznaq vs, taka pone 6te se izqsni, no mn me e strah. Tva e 4e v pove4eto slu4ai kato haresam nqkogo, neprekusnato sledq i za nai malkiq namek 4e izpitva ne6to...strahuvam se da ne bi i sega da si vaobrazqvam..ne iskam naprazni nadejdi. Nz kakvo da pravq pls help[-o<
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Ти не действаш. А ние какво да направим ?
Апфф да ви се чуди човек на акъла в 3 през ноща какви въпроси разисквате...както и да е по темата...или му кажи или...или оставяш с празни ръце...
Ако искаш да разбереш какво изпитва той към теб, най-добре говори лично с него и се изяснете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ami nie ot kade da znaem dali te haresva?Opiai se da razberesh ot nqkoi negov fr ili po-dobre go pitai dali imash shansove s nego.
Znam,che vsichko svyrshi,znam,no te obicham ...
Vsqka nosht im smenqm imenata.Vsqka nosht razlichen me obicha,no na tebe nikoi ne prilicha.Ustnite mi pomnqt tebe samo,kojata mi pomni tebe samo,no teb te nqma ...
Ама за какво трябва да му го казва в прав текст? Може да отиде , да го занимава по-често, пък той сам ще си покаже какво му е на акъла. Доста е тъпо да иде и да изръси : ми виж кво,пич,харесвам те. ся казвай кво ще стаа.![]()
![]()
![]()
Wish I was as invisible as you make me feel
няма как да ти кажем дали те харесва ли не. Ти сама трябва да прецениш, недей да бързаш да ходиш при него и да му изръсиш, че го харесваш, щото може да не споделя чувствата си. Просто действай.... обръщай му повечко внимание, говорете си повечко, срещайте се повечко, флиртувай, абе прави всичко което ти хрумне, не е много трудно.
Страх те е, но го преодолей тоя страх, защото може, докато се чудиш, той да избяга.![]()
ХАХхаХАХха.. +1 ! Винаги съм била съгласна с теб!Първоначално написано от GregoryHouse
Универсалния отговор на въпросите от тоя тип е "кажи му!!!!!!!!!"
Eх,иаз съм в твоето положение АМА АБСОЛЮТНО СЪЩОТО!Аз харесвам едно момче от даскалото,което е с две години по-голям от мен.До преди 3 месеца си имаше сериозна приятелка,но скъсаха за моя радостта както и да е...Той всеки ден ходи в двора на училището да играят Баскет с другите момчета,аз нарочно взимам моето куче и една приятелка
и тръгваме да го разкарваме и накрая и аз кучето и приятелката ми отиваме в даскалото но на пейкете и го гледам ама непрестанно и му се усмехвам а той също се усмихва,той често ме заговаря а и аз не му оставам длъжна постоянно ходя няа места където ходи и той,абе открито флиртуваме
Такаче съвет от мен:не се прави на такава каквато не се!Ходи на места където ходи и той!По-често се заговаряйте!А аз още в началото когато се влюбих в него си мислех ,че той няма да ме хареса,защото е най-готиния в даскалото и всички момичета го харесват ама ето и на мен ми се отвори парашута
![]()
C:\Documents and Settings\LUBO\Desktop\queen\33845mrejgpd6x6.gif
абе мила един съвет от мен кажи сега или по-добре не му казвай нищо ако ся нему кажеш щото после може да останеш разочарована та по-добре сега и ще расзбереш дали чуства нещо към теб кажи му ще се почустваш по-добре
Правила съм опита с признанието и общо взето е кофти, щото може да му стане нелофко или некви такиа глупости ако не те харесва. Имаше едно момче, на което му бях пратила такъв sms и после трябваше да минат поне 2 месеца, докато почнахме пак да се поздравяваме и...
Извод: признанията не вършат никва работа, освен да объркат сичко (ако не си сигурна какво точно изпитва момчето)![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
е де..Първоначално написано от ThankYouVeryMuch
![]()
Животът е адът описан в Библията!
ми признай му чувставата си......нищо не губиш, а пък ако те е срам твой проблем![]()
мисля че е по-добре "случайно" да се засичате на местата, където ходи и помалко да се сближите повечено НЕ го преследвай - това момчетата мразят!!!
!!!УСПЕХ!!!![]()
Vodi6 mom4eto na kafe samo dvamata i poprikazvai s nego i opipai po4vata. Toi 6te si prili4i.
po dobre go preodolei tozi strah i mu kaji po dobre da si 6tasliva s nego ot kolkoto toi da ne znae i moje i toi da te haresva i da s e4ystva po sa6tiqt na4in a tva 4e se ysmihva ala bala ozna4ave 4e i toi ne e bez4ysev kam tebpo dobre my kaji
\
/ \
/ \
/ uspeh4eta \
/
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Ami az sum po su6tiq na4in..imam priqtelka koqto jivee v negoviq blok i vseki den sum tam...neprekusnato se opitvam da go zagovarqm, toi su6to igrae basket i nai redovno sum v igri6teto, vinagi se zaka4am i mislq 4e otvru6ta...gadnoto e 4e ponqkoga imam 4ustvoto 4e si vuobrazqvam i adski se oburkvam..Първоначално написано от sladkata.miss
![]()