.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 147
    Голям фен Аватара на sapphirr

секс мания

искам да се обърна към вси4ки потребители във форума под 15 годишна възраст (със сексуален опит) и да ги попитам какво е това желание и този наплив за секс във (все още) детските години?кое по-то4но успяха да направят по-напред да влязат в пубертета или да стигнат до мисълта ,4е им се прави секс?

а и един специален въпрос към девойките,които много оби4ат да пишат "ами какво като бях на 13/14,но пък го направих с 4овек,който оби4ах" - а сега мили мои прекрасни ми кажете кога и какво успяхте да видите в тоя живот,4е да знаете какво е любов????

Църквата трябва да помогне да се спре упадъка
    Амин
    1. В начало Бог сътвори небето и земята.
    1. Рече Бог: да бъде светлина. И биде светлина.
    2. Сушата Бог нарече земя, а събраните води - морета. И видя Бог, че това е добро.
    3. И сътвори Бог всякакъв вид животни-влечуги.И видя Бог,че това е добро.

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Хормоните, хормоните.
    да им имам хормоните,те на 13 не знаят къде са ,каму ли какво е тва хормон...

Град
    Варна
    и аз все се чудя... една голяма част от малките момичета на тази възраст която е посочена по горе наистина нещо им става ... Според мен не са хормони или любов а просто после да се изфукат това е ... Просто тези момичета не мисля за бъдещето си

да, съгласна съм, може би повечето го правят ,за да се "фукат" , което е адски тъпо (като тях де) ама то така е като няма с какво друго
    Момиче съм

жалко само едно,4е със всяко следващо поколение,това явление става все по-масово

Град
    Асеновград, България
    Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-късно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни средства!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Поредният закостенял мозък , кой/я си ти че да питаш да нареждаш да хулиш , да коментираш , секи си има право , 60%та от момичетата излизат с тоя номер за да прикрият това че просто са били в компания в която или почваш да се чукаш или аут )
    + това какво пречи на 13 или 14 да прави секс , да не би да е порочно , след като се чуства достатъчно зряла и е физически издържлива и го иска , то къде е проблема ???

ПС поста ми е насочен основно ( не главно ) към sapphirr

Има доста такива теми....вече всеки втори нов потребител пише такава тема.И какъв е смисъла-ти нали не си го направила на 12-13 години...тогава какъв ти е проблема.Всеки сам си решава,ти нито можеш да съдиш хората нито да върнеш времето назад

Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    + това какво пречи на 13 или 14 да прави секс , да не би да е порочно , след като се чуства достатъчно зряла и е физически издържлива и го иска , то къде е проблема ???
    +1

Поредният закостенял мозък , кой/я си ти че да питаш да нареждаш да хулиш , да коментираш , секи си има право , 60%та от момичетата излизат с тоя номер за да прикрият това че просто са били в компания в която или почваш да се чукаш или аут )

aз изказвам мнение и смятам,4е имам такова право .а ти за кой се имаш,4е да ме критикуваш за това и да ми търсиш сметка.още пове4е не съм 4ула да има моми4е успяло да съзрее на 13.
    ти изобщо 4етеш ли като пишеш.във вси4ки възможни книги и у4ебници ПИШЕ,4е едно моми4е запо4ва да се развива след 12-13 година (т.е навлиза в т.нар ПУБЕРТЕТ),затова и цикъла му идва тогава,а не в 1ви клас.

а доколкото тва с компанията- там по-скоро основен фактор ,който влияе е не максимата "или се 4укаш,или си аут",а тенденцията да пият като свине (друг проблем на подрастващото поколение) с цел да си се доказват едни на други ... естествено и толкова им трябват и за да си легнат с някой.

поправи ме ако греша!

Дам поредния задръстен зубър , пенсионер на 17 ( образно казано ддз на колко си , а и не ме грее )

След като 1 момиче има цикъл ТО ТО Е ДОСАТЪЧНО ГОЛЯМО ЗА СЕКС , това означава че организмът му е вече готов.
    Миличка , ти критикуваш , прочети си поста )
    А след като нападаш голяма част от българската младеж ( момичета и момчета ) , никой не е длъжен да ти мълчи

Цитирай Първоначално написано от sapphirr

а доколкото тва с компанията- там по-скоро основен фактор ,който влияе е не максимата "или се 4укаш,или си аут",а тенденцията да пият като свине
    Изкараха ни и пияници , пуштиняци сякви такива се приятни неща , съжелявам ТодорЖивкотовото време отмина , живеем в свободна държава , това че твойте морални ценности са много отдалечениот тези на днешните тийнеджърки си е твой проблем

Дам поредния задръстен зубър , пенсионер на 17 ( образно казано ддз на колко си , а и не ме грее )

След като 1 момиче има цикъл ТО ТО Е ДОСАТЪЧНО ГОЛЯМО ЗА СЕКС , това означава че организмът му е вече готов.
    А след като нападаш голяма част от българската младеж ( момичета и момчета ) , никой не е длъжен да ти мълчи

а доколкото тва с компанията- там по-скоро основен фактор ,който влияе е не максимата "или се 4укаш,или си аут",а тенденцията да пият като свине
    Изкараха ни и пияници , пуштиняци сякви такива се приятни неща , съжелявам ТодорЖивкотовото време отмина , живеем в свободна държава , това че твойте морални ценности са много отдалечениот тези на днешните тийнеджърки си е твой проблем

xеxеxе ,бре 4е духовита ли4ност си.
    прав си не те грее на колко съм.
    нямам нищо против бг демокрацията.само,4е има проблеми ,за които трябва да се говори и това е един тях,а щом го приемат някои от вас като критика към цялата българска младеж-хубаво,не си трайте,знам как да си защитавам мнението (тва да ми е проблема).
    само,4е нормален ли ти изглежда този разговор (на който аз и една моя приятелка станахме веднъж неволни слушатели ) мeжду 2 девой4ета :
    А:"в4ера бях на купон с моя прител,и се прежалих ...спах с него"
    Б:"и сега какво,смяташ ли скоро пак да повториш"
    А:"мн ясно,супер е,даже неговите приятели ме питаха дали искам и с тях"
    Б:"и?"
    А:"да не съм луда да си изпускам възможността,а и беше цифра яко,4е си изгубих шибаната девственост преди да стана на 14"

....после защо всяка 3та била курва.

ZA KAKVO TO4NO SPORITE NE RAZBIRAM

VSI4KI MOMI4ETA NA 12-13 GOD.VAZRAST ZA MEN SA DEVSVENI KURVI FAKT,ZA6TOTO POVE4ETO DORI NE SA PRAVILI SEX A PROSTO LAJAT PRIMERNO 50 %,DRUGITE 50% SA ISTINSKI KURVI FAKT!!!!!!!!!

4esno kazano,az do nqkade i obvinqvam i "batkovcite",za6toto vsqko vtoro mom4e gleda "lesnata plq4ka",a kakvo po-lesno ot edno 13-14 godi6no dete,koeto o6te ni6to ne razbira...i tova nqkoi da q zavede na kafe,da q po4erpi,da q povozi v xubavata i laskava kola,da i kupi podarak e ne6to neveroqtno,ne6to s koeto se gordee i fyka pred vrasnicite si i spored men za tova se lajat i pravqt tova koeto im kajat...neka nikoi ne im obra6ta vnimanie da gi vidim dali 6te se ebat,kato za svetovno
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

VSI4KI MOMI4ETA NA 12-13 GOD.VAZRAST ZA MEN SA DEVSVENI KURVI FAKT,ZA6TOTO POVE4ETO DORI NE SA PRAVILI SEX A PROSTO LAJAT PRIMERNO 50 %,DRUGITE 50% SA ISTINSKI KURVI FAKT!!!!!!!!!

MAJETE SA BOKLUCI AMA NE SA VINOVNI ZA VSI4KOO

ПЪРВО-защо пък да не коментира,да пита,кои я спира,какво и пречи?Затова сме тука-за да задаваме въпроси или да отговаряме на тах-зависи от ситуацията(ако все още не си разбрала).Нея я интересува нещо и пита съвсем приятелски,а някои се мисли за мн важен и веднага започва с обидите ....ю
    ВТОРО-никъде АМА НИКЪДЕ не прочетох тя да нарежда на някого за нещо.
    И ТРЕТО-смяташ,че 13-14 годишно момиче е готова за секс???Да-това е личен избор(съгласна съм),но мн голяма част от тях дори не знаят коя част от половата им система как се нарича...не знаят до какво може да доведе безразборния секс,без предпазни мерки.Защото го прават няколко пъти с презерватив,накрая решават че трябва да пробат без и пишат из форума "помощ маи съм бременна!!".Те не знаят какви са начините за безопасно практикуване и още нещо-има си гадже от 2 месеца,решава,че е влюбена,решава,че може да му има доверие(защото е малка,проста и наивна) и иска тои да и е първия.След което съжелява,защото тои и е разбил сърцето.Каква ирония...
    Повечето момичета които мислят,че са готови за секс пишат "мислите ли,че ми е рано"-ами защо питаш моито момиче,нали уж си готова???
    Глояма гордост е да се изчукаш на 13 с някои..Всички се мислят за пораснали.
    Да не би и теб да са те отворили на толкова,та така нападаш авторката???
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    4esno kazano,az do nqkade i obvinqvam i "batkovcite",za6toto vsqko vtoro mom4e gleda "lesnata plq4ka",a kakvo po-lesno ot edno 13-14 godi6no dete,koeto o6te ni6to ne razbira...i tova nqkoi da q zavede na kafe,da q po4erpi,da q povozi v xubavata i laskava kola,da i kupi podarak e ne6to neveroqtno,ne6to s koeto se gordee i fyka pred vrasnicite si i spored men za tova se lajat i pravqt tova koeto im kajat...neka nikoi ne im obra6ta vnimanie da gi vidim dali 6te se ebat,kato za svetovno
    Съгласна \/

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Има доста такива теми....вече всеки втори нов потребител пише такава тема.И какъв е смисъла-ти нали не си го направила на 12-13 години...тогава какъв ти е проблема.Всеки сам си решава,ти нито можеш да съдиш хората нито да върнеш времето назад
    Тя само пита!!Не съди никои-тва не можете ли да го разберете.Интересно ми е ти като станеш маика и щерка ти ти издруса на 12-13 годишна възраст "мамоо аз правих секс" как ли ще реагираш??При положение,че е на толкова крехка възраст,ще и кажеш "ми добре мамината-всеки сам си решава,аз не мога да върна времето назад.."...Естествено вероятността да ти каже,че го е направила е почти нулева-поради простата причина,че знае,че не е било правилно-но примерно ако се случи,кажи как ще се почувстваш??

Супер фен Аватара на maybelline

Първата ти глупост - светът се дели на малолетни курви и на задръстени зубъри
    Очевидно общуваш само с 2 вида хора и не познаваш останалите 9999998 вида ("образно казано")
    Втората ти глупост - щом момичето има мензис, значи е готово за секс
    Тялото на момичето се развива и като й дойде мензисът, тялото е готово,но самото момиче психически не е готово. На 13-14 момичето нито разбира какъв е смисълът на секса, нито е наясно с отговорността, която поема и с която не може да се справи в случай че се наложи, нито разбира какво е любов и 95% от момичетата в тази възраст НЕ са готови за секс.
    Третата ти глупост - "това че твоите морални ценности са много отдалечени от тези на днешните тийнеджърки си е твой проблем"
    Проблемът е на въпросните тийнейджърки, а и твой както гледам. Не може ценностите на авторката да са отдалечени от нещо, което не съществува, а моралните ценности на момичетата които тя описа НЕ съществуват. За да бъде едно момиче такова (малолетна курвичка), тя трябва не само да няма морал,а да няма и себеуважение и достойнство. ДА - според мен това е проблем на хлапето, което е тръгнало да си отваря краката.

Като не можеш да отстояваш мнението си достойно, без да се държиш като бебе, без да приемаш темата като лична нападка срещу теб и без да обиждаш хората ("поредния задръстен зубър , пенсионер на 17 ( образно казано ддз на колко си , а и не ме грее )" - това е обида,ако родителите ти не са ти го обяснили като си бил на 5 годинки ), тогава спри да се занимаваш със сериозните теми и отиди да пишеш в някоя тема за компютърни игри. Просто още не си пораснал достатъчно,за да пишеш на сериозни теми,а и не си достатъчно информиран както забелязах от поста ти.
    И накрая - преди да пуснеш някой пост, защо не извикаш мама да ти оправи правописните грешки?

Град
    Асеновград, България
    Отново ще кажа, че не ми харесва поставянето на българската младеж под общ знаменател! Да, наистина има много деца, които водят полов живот на 13/14 години, без дори да знаят значението на неща като овулация например, такива, които не познават собственото си тяло (ка моли да знаят как да го "използват") и такива, които не знаят как да се предпазят (и от какво ...) и как да реагират в екстремни сутуации- когато стане гаф. Естествено пак ще кажа, че всичко това идва от консервтивните семейства (такива, в които за секс не се говори) и от семейства, в които родителите са "заринати до гуша" от работа, че не им остава време за "най-ценното" им нещо- детето им , та аз нали гледам от либерални и съвременни семейства, които си знаят приориетите, какви деца произлизат- на 14 надминават връстниците си във всички отношения, деца с приннципи, които знаят какво, как, кога и защо искат (и всичко това, противно на твърдението на авторката- "не съм 4ула да има моми4е успяло да съзрее на 13.")! Моля, моля такива семейства знаят как дъзпитат децата си! Но цялата вина на семейството, няма да си позволя да прехвърля. Има училище и много други деца зрели или незрели, много голямо значение има това в каква компания попаднеш (въпреки, че пак семейството упръжнява контрол над това, то едва ли не е длъжно да проучи с какви деца излиза тяхното).
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Повече от фен
    Град
    lunata
    Чалгата е виновна !

wtf

Град
    Plovdiv
    afe hora v svobodna durjava sme vse pak ! vseki pravi kvoto si iska i nikoi ne go e*e za drygiq !! taka 4e 6tom na momi4eto i e do6ul sikula zna4i moje da pravi sex stiga da iska. Vseki si izbira kuv da my e jivota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си