.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 147
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от iveto0
    afe hora v svobodna durjava sme vse pak ! vseki pravi kvoto si iska i nikoi ne go e*e za drygiq !! taka 4e 6tom na momi4eto i e do6ul sikula zna4i moje da pravi sex stiga da iska. Vseki si izbira kuv da my e jivota
    Глупости.
    На мен ми дойде на 11. Нима тогава съм била готова за секс?!
    Тогава едва ли и съм знаела какво е това...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Има доста такива теми....вече всеки втори нов потребител пише такава тема.И какъв е смисъла-ти нали не си го направила на 12-13 години...тогава какъв ти е проблема.Всеки сам си решава,ти нито можеш да съдиш хората нито да върнеш времето назад
    Тя само пита!!Не съди никои-тва не можете ли да го разберете.Интересно ми е ти като станеш маика и щерка ти ти издруса на 12-13 годишна възраст "мамоо аз правих секс" как ли ще реагираш??При положение,че е на толкова крехка възраст,ще и кажеш "ми добре мамината-всеки сам си решава,аз не мога да върна времето назад.."...Естествено вероятността да ти каже,че го е направила е почти нулева-поради простата причина,че знае,че не е било правилно-но примерно ако се случи,кажи как ще се почувстваш??
    Амииии незнам как ще реаргирам...най-вероятно не много хубаво.Но когато имам деца не смятам да правя грешката да ги изолирам и да не говоря с тях за секс,както правят много от родителите.

Цитирай Първоначално написано от kristal4etooo
    MAJETE SA BOKLUCI AMA NE SA VINOVNI ZA VSI4KOO
    Мъжете ли са боклуци ?! ПАК ПОСТАВЯТЕ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ....ама нито "ние" можем без вас нито "вие",да те еба у простата лесбийка

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от iveto0
    afe hora v svobodna durjava sme vse pak ! vseki pravi kvoto si iska i nikoi ne go e*e za drygiq !! taka 4e 6tom na momi4eto i e do6ul sikula zna4i moje da pravi sex stiga da iska. Vseki si izbira kuv da my e jivota
    айде,моля те,4ети преди да изказваш мнение.никой никого не е спрял да прави секс или иска да му слага ред.тук става въпрос,за това кое,кога и как е правилно,и за парадокса,който се наблюдава през последните години (млади моми4ета да правят безразборен секс,все едно идва края на света и така са се юрнали,4е току-виж изтървали нещо).
    ето ти въпрос,над който да поразсъждаваш: каква жена,каква майка изобшо ще излезне след 10 години от една пикла,която са я отворили на 13,на 14 ве4е е правила групов секс,а на 16 ве4е има и аборт зад гърба си.
    в момента се сещам за не един и два подобни примери.а и както maybelline написа : що за морален и самоуважаващ се 4овек би допуснал такова падение.

за мен това поведение e проява на първи4ен животински инстинкт,а нали уж се имахме за хора (съществата с най-висш разум) - е какво стана с тия претенции,къде ги затрихме...нека позная някъде по пътя на прехода от живковото време към демокрацията може би....

Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    Поредният закостенял мозък , кой/я си ти че да питаш да нареждаш да хулиш , да коментираш , секи си има право , 60%та от момичетата излизат с тоя номер за да прикрият това че просто са били в компания в която или почваш да се чукаш или аут )
    + това какво пречи на 13 или 14 да прави секс , да не би да е порочно , след като се чуства достатъчно зряла и е физически издържлива и го иска , то къде е проблема ???

ПС поста ми е насочен основно ( не главно ) към sapphirr
    Да,и аз съм на това мнение! По принцип не е препоръчително на 12-13-14 години да се прави секс,и аз не го удобрявам но дотолкова,че аз да не съм го направила на тази възраст. Пък,който иска,нека си прави секс! Ние,нищо не можем да променим,пък и какво толкова ви интересува какво се случва в леглата на другите,гледайте си себе си!

Амииии незнам как ще реаргирам...най-вероятно не много хубаво.Но когато имам деца не смятам да правя грешката да ги изолирам и да не говоря с тях за секс,както правят много от родителите. [/quote]

абсолютно правилно,за да имам проблем за нужни 2 страни (и едната това е родитеслкото тяло).определено много родители трябва да бъдат упреквани за произвола ,на който са оставили децата си и за безхаберието,което проявяват към тях.
    за техния слу4ай в 4астност мога да кажа само,4е рибата мирише от главата!

споделям мнението на повдигналия/ата темата, мисля че за "бурния" живот на днешната младеж "вина" и отговорност имат много фактори - обществото,росителите, достъпа до информация - интернет, секс програми /Пайнер, XXL, , spice..бла бла /, какво днес мнозининството считат за модерно, по-ранната акселерация,...,но всеки трябва сам да си носи своя кръст и да е ковач на собствената си съдба, жалко че зачестяват темите от рода на "Бремена съм кО да праЯ сЯ"? колкото до алкохола , цигарите, баровете и наркотиците мога да дам за пример Щатите /или поне "белите" им квартали/ няма 6-5 , ако някое дете се размотава след у-ще, властите предупреждават родителите, ако се повтори и т. н. , следват яко глоби като дори може да се отнемат и родителски права, под демокрация хората разбират и дават права, но те носят отговорност и задължения,за да просперира нацията и държавата, а не свободия като у нас, която да дава права на разхайтени пичлигари и безотговорни родители.

Град
    Варна
    napalno podkrepyam "sapphirr" az pak kritikuvam mladejite vav cial c\sviat ne samo vav balgaria i kakvo ot tova oshte malki sami tragnali da lapat pishki oshte tablicata ne znaqt nqkoi ne znaqt da chetata ami se kefqt che sa imali parvi pat kurveta takiva.. za mene nay rano edno miche dago pravie e na 17 ama za mene... durgoto vsichko e kurvantiya ima temi zashto tazi nemi puska posle davat danni i e bila na 13-14-15-16 godini mi zahstoto nqkoi momicheta imat mozak za tva predi da napravqt neshto malko mislqt ne za 2-3 vodki vav legloto .. segashnata mladej e takava kakvato i statistika da sochi obratnoto tova si se statistika na BG sega veche za 2 vodki i vsichko stava...... shtom sega taka potragnalo nz za naprede kakvo shte stava.... Koyto iska dame kritikuva nemi puka... Az imam pravoto da iskaja moeto si mnenie tuka za tazi tema..

Да,и аз съм на това мнение! По принцип не е препоръчително на 12-13-14 години да се прави секс,и аз не го удобрявам но дотолкова,че аз да не съм го направила на тази възраст. Пък,който иска,нека си прави секс! Ние,нищо не можем да променим,пък и какво толкова ви интересува какво се случва в леглата на другите,гледайте си себе си! [/quote]

от толкова гледане стигнахме до положение,като това в страните от 3-тия свят

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    споделям мнението на повдигналия/ата темата, мисля че за "бурния" живот на днешната младеж "вина" и отговорност имат много фактори - обществото,росителите, достъпа до информация - интернет, секс програми /Пайнер, XXL, , spice..бла бла /, какво днес мнозининството считат за модерно, по-ранната акселерация,...,но всеки трябва сам да си носи своя кръст и да е ковач на собствената си съдба, жалко че зачестяват темите от рода на "Бремена съм кО да праЯ сЯ"? колкото до алкохола , цигарите, баровете и наркотиците мога да дам за пример Щатите /или поне "белите" им квартали/ няма 6-5 , ако някое дете се размотава след у-ще, властите предупреждават родителите, ако се повтори и т. н. , следват яко глоби като дори може да се отнемат и родителски права, под демокрация хората разбират и дават права, но те носят отговорност и задължения,за да просперира нацията и държавата, а не свободия като у нас, която да дава права на разхайтени пичлигари и безотговорни родители.
    Spored men ne e pravilno dase obvinqvat roditelite .. Az taka mislq

от толкова гледане стигнахме до положение,като това в страните от 3-тия свят [/quote]

Ами.. вярвам в теб и съмишлениците ти,дано успете да промените нещо с темите си ...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Ами.. вярвам в теб и съмишлениците ти,дано успете да промените нещо с темите си ... [/quote]

Az ne smqtam che temi kato tazi ili kato mn drugi shte promenqt neshto... No dano stane neshto..

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    Ами.. вярвам в теб и съмишлениците ти,дано успете да промените нещо с темите си ...
    Ами дано по някакъв начин успеем да въздействаме, на младите! Наистина е немислимо да се води полов живот по този начин (с такива знания) ! Но моето послание е към тази част от родителите, която коментирах по-горе : нека бъдат по-либерални, да осъзнаят, че няма нищо срамно да се говори за секс и нека отделят повече време на децата си!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    [/quote]
    Ами дано по някакъв начин успеем да въздействаме, на младите! Наистина е немислимо да се води полов живот по този начин (с такива знания) ! Но моето послание е към тази част от родителите, която коментирах по-горе : нека бъдат по-либерални, да осъзнаят, че няма нищо срамно да се говори за секс и нека отделят повече време на децата си! [/quote]

=D> =D> =D>

Родителите??
    Това което родителите трябва да правят(по мое мнение) е само да дадът "начална скорост" на детето си.Не да му обясняват кое как става-да му поднасят всичко на тепсия,а да го научат,че трябва преди да направи нещо(каквото и да е-не само за секса става дума) трябва само да се поинтересува от него.Да се опита само да прецени дали е достатъчно кадърно или не(става въпрос за пуберите,не за 9 годишните),като преценката се определя по това което знае.
    Пък и така човек става по самостоятелен и уверен в себе си.
    Просто се дразня,че повечето тиинове дори не се интересуват,а когато някои се опита да говори с тях казват "офф знам знам..не ме занимаваите,аиде чао".
    Не става тая така....Затова и 12-13 годишните вече знаят по някоя друга поза..но има мн неща които не знаят
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Родителите??
    Това което родителите трябва да правят(по мое мнение) е само да дадът "начална скорост" на детето си.Не да му обясняват кое как става-да му поднасят всичко на тепсия,а да го научат,че трябва преди да направи нещо(каквото и да е-не само за секса става дума) трябва само да се поинтересува от него.Да се опита само да прецени дали е достатъчно кадърно или не(става въпрос за пуберите,не за 9 годишните),като преценката се определя по това което знае.
    Пък и така човек става по самостоятелен и уверен в себе си.
    Просто се дразня,че повечето тиинове дори не се интересуват,а когато някои се опита да говори с тях казват "офф знам знам..не ме занимаваите,аиде чао".
    Не става тая така....Затова и 12-13 годишните вече знаят по някоя друга поза..но има мн неща които не знаят
    И ти какво разбираш под "начална скорост".Няма нужда да се обсъждат всякакви глупости кое как се прави...родителите просто трябва да обяснят на децата си за опасностите по време на секс...бременнсот,болести,и фекции и тем подобни неща.Да не мислиш,че някой друг ще тръгне да им го обяснява това....и после се пускат теми от сорта "нали не се забременява от първия път"

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    obshtestvoto, pop - folka . Tova kara malkite momi4enca da iskat sex. Momi4enceta se oblichat kato pop divite i nqkoi batko gi prilugva da si legne s tqh i gotovo..Posle ima vuprosi ot sorta: Bremenna li sum?

не знам до колко тези постове ще повлияят по някакъв на4ин на младите(не 4е аз със моите 18 мога да претендирам ,4е съм мн зряла или опитна...аз просто виждам много неща отстрани ,като стрaни4ен наблюдател и си правя преценката .това може би е благодарение и на възпитанието ,което ми е било дадено на време)
    сигурна съм в едно,4е когато има проблем трябва да се говори за него,защото колкото пове4е си затваряме о4ите и си траем ,толкова пове4е въпросния проблем задълбава

Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)

изклю4ително правилно.демокрацията не е свободия,тя е просто шанс да постигнеш нещо сам (ако си достатъ4но кадърен )

Повече от фен
    Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-къно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни мерки!
    за предпазните мерки съм съгласем ама за другото.....

Цитирай Първоначално написано от kristal4etooo
    ZA KAKVO TO4NO SPORITE NE RAZBIRAM
    Еми чети бе :P

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-къно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни мерки!
    за предпазните мерки съм съгласем ама за другото.....
    Аз обаче съм! Моите наблюдения ме навеждат на същата мисъл! Все по-голяма част от младите започнаха да се осъзнават! Най-лесния начин да провериш? Ами просто разгледай коментарите по такива теми из форума!

Авторката е права за много голяма част от 13/14 годишните , но винаги си има изключения . Чувала съм за много хора който са от някъде 14 годинишни заедно и сега са на много повече от 14 години . Аз също съм на 14 , но не мисля да се поддсм на хормоните и да тръгна да правя секс още сега .

Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    Дам поредния задръстен зубър , пенсионер на 17 ( образно казано ддз на колко си , а и не ме грее )

След като 1 момиче има цикъл ТО ТО Е ДОСАТЪЧНО ГОЛЯМО ЗА СЕКС , това означава че организмът му е вече готов.
    Миличка , ти критикуваш , прочети си поста )
    А след като нападаш голяма част от българската младеж ( момичета и момчета ) , никой не е длъжен да ти мълчи

а доколкото тва с компанията- там по-скоро основен фактор ,който влияе е не максимата "или се 4укаш,или си аут",а тенденцията да пият като свине
    Изкараха ни и пияници , пуштиняци сякви такива се приятни неща , съжелявам ТодорЖивкотовото време отмина , живеем в свободна държава , това че твойте морални ценности са много отдалечениот тези на днешните тийнеджърки си е твой проблем

xеxеxе ,бре 4е духовита ли4ност си.
    прав си не те грее на колко съм.
    нямам нищо против бг демокрацията.само,4е има проблеми ,за които трябва да се говори и това е един тях,а щом го приемат някои от вас като критика към цялата българска младеж-хубаво,не си трайте,знам как да си защитавам мнението (тва да ми е проблема).
    само,4е нормален ли ти изглежда този разговор (на който аз и една моя приятелка станахме веднъж неволни слушатели ) мeжду 2 девой4ета :
    А:"в4ера бях на купон с моя прител,и се прежалих ...спах с него"
    Б:"и сега какво,смяташ ли скоро пак да повториш"
    А:"мн ясно,супер е,даже неговите приятели ме питаха дали искам и с тях"
    Б:"и?"
    А:"да не съм луда да си изпускам възможността,а и беше цифра яко,4е си изгубих шибаната девственост преди да стана на 14"

....после защо всяка 3та била курва.

Така глупачки и пикли бол , и аз съм ставал слушател на подобни изцепки , тва си е чиста проба гъзарщина , даже не е сигурно дали е вярно тва което казва момичето ( по скоро детето , как да е )
    Пак казвам секи може да си прави каквото си иска , то може да е безкрайно нередно , но колкото повече поучваш 1 човек толкова повече той почва да прави обратното ( тва е реакцията на "цифра" хора ).
    Лично аз не съм бил никога с момиче под 15 , имал съм възможност , но не съм , просто не смятам че е достатъчно умствено съзряла , нямам идея каква може да е детинската и реакция след това , ами ако се разделиме и съм и 1вия ... какво следва , просто не си правя експерименти , но пак казвам аз нямам против това секи си носи глава на раменете
    + това този въпрос си има и друга страна , защо повечето момчета допускат това да стане.
    да на маса хора това да изчукат някоя е повод да се изфукат и тва сички ние много добре го знаем ...

BoSSy_ мисля че за 2ри път днеска споменавам - АЗ СЪМ МОМЧЕ , и не никой докъто съм бил на 13 не ме е отварял )

ПС 3та и 4та страница не съм ги чел нямам идея кво е писано в тях

Град
    Асеновград, България
    WhiteOneBG, с теб съм!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Авторката е права за много голяма част от 13/14 годишните , но винаги си има изключения . Чувала съм за много хора който са от някъде 14 годинишни заедно и сега са на много повече от 14 години . Аз също съм на 14 , но не мисля да се поддсм на хормоните и да тръгна да правя секс още сега .
    поддай се бре...аз чакам
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си