.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 147
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Авторката е права за много голяма част от 13/14 годишните , но винаги си има изключения . Чувала съм за много хора който са от някъде 14 годинишни заедно и сега са на много повече от 14 години . Аз също съм на 14 , но не мисля да се поддсм на хормоните и да тръгна да правя секс още сега .
    поддай се бре...аз чакам
    С чакането и ще си останеш

Голям фен Аватара на sapphirr
    Така глупачки и пикли бол , и аз съм ставал слушател на подобни изцепки , тва си е чиста проба гъзарщина , даже не е сигурно дали е вярно тва което казва момичето ( по скоро детето , как да е )
    Пак казвам секи може да си прави каквото си иска , то може да е безкрайно нередно , но колкото повече поучваш 1 човек толкова повече той почва да прави обратното ( тва е реакцията на "цифра" хора ).
    Лично аз не съм бил никога с момиче под 15 , имал съм възможност , но не съм , просто не смятам че е достатъчно умствено съзряла , нямам идея каква може да е детинската и реакция след това , ами ако се разделиме и съм и 1вия ... какво следва , просто не си правя експерименти , но пак казвам аз нямам против това секи си носи глава на раменете
    + това този въпрос си има и друга страна , защо повечето момчета допускат това да стане.
    да на маса хора това да изчукат някоя е повод да се изфукат и тва сички ние много добре го знаем ...

BoSSy_ мисля че за 2ри път днеска споменавам - АЗ СЪМ МОМЧЕ , и не никой докъто съм бил на 13 не ме е отварял )

ПС 3та и 4та страница не съм ги чел нямам идея кво е писано в тях[/quote]

а бе ти ,приятелю,скоро на о4ен ходил ли си?не сме седнали да поу4аваме или да наливаме някому акъл в главата (въпреки,4е голям процент имат такава нужда).казвам го за 5ти и последен път,тук става въпрос за проблеми касаещи младото поколение (не само в национално,а и в световно отношение,защото е масово).в крайна сметка това за хората ,който утре ще ни управляват...и какво ние само ще седиме и ще си викаме "секи може да си прави каквото си иска" и ще си клатиме краката ,така ли...тва всеки го може,друже.
    по-достойно е да се изправиш о4и в о4и с проблема и да го изясниш.

...и не ска4ай срещу BoSSy,защото както тебе не те грее кой на колко и т.н,така (предполагам) и него/нея не го/я грее ти от кой пол си!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    Така глупачки и пикли бол , и аз съм ставал слушател на подобни изцепки , тва си е чиста проба гъзарщина , даже не е сигурно дали е вярно тва което казва момичето ( по скоро детето , как да е )
    Пак казвам секи може да си прави каквото си иска , то може да е безкрайно нередно , но колкото повече поучваш 1 човек толкова повече той почва да прави обратното ( тва е реакцията на "цифра" хора ).
    Лично аз не съм бил никога с момиче под 15 , имал съм възможност , но не съм , просто не смятам че е достатъчно умствено съзряла , нямам идея каква може да е детинската и реакция след това , ами ако се разделиме и съм и 1вия ... какво следва , просто не си правя експерименти , но пак казвам аз нямам против това секи си носи глава на раменете
    + това този въпрос си има и друга страна , защо повечето момчета допускат това да стане.
    да на маса хора това да изчукат някоя е повод да се изфукат и тва сички ние много добре го знаем ...

BoSSy_ мисля че за 2ри път днеска споменавам - АЗ СЪМ МОМЧЕ , и не никой докъто съм бил на 13 не ме е отварял )

ПС 3та и 4та страница не съм ги чел нямам идея кво е писано в тях

а бе ти ,приятелю,скоро на о4ен ходил ли си?не сме седнали да поу4аваме или да наливаме някому акъл в главата (въпреки,4е голям процент имат такава нужда).казвам го за 5ти и последен път,тук става въпрос за проблеми касаещи младото поколение (не само в национално,а и в световно отношение,защото е масово).в крайна сметка това са хората ,който утре ще ни управляват...и какво ние само ще седиме и ще си викаме "секи може да си прави каквото си иска" и ще си клатиме краката ,така ли...тва всеки го може,друже.

...и не ска4ай срещу BoSSy,защото както тебе не те грее кой на колко и т.н,така (предполагам) и него/нея не го/я грее ти от кой пол си!
    Не, всеки не може да си прави каквото иска! Ако на 14-16 имаш достатъчно богата сексуална култура, чувстваш готов да започнеш полов живот можеш да понесеш всики отговорности, които сексът носи и можеш да мислиш с правилната глава, не намирам нищо лошо. Но колко от тези които го правят, ВСЪЩНОСТ отговарят на тези условия? Ооо да, малко са!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Варна
    sapphirr za poreden pat te podkrepqm ....

Град
    Варна
    swords1010 tuka podkrepqm i tebe dori sa mnogo malko ...

Град
    Асеновград, България
    Моля ви, научете се да правите цитати, за да не ни се налага да редактираме грешния ви код, ако трябва да ви цитираме!

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    sapphirr za poreden pat te podkrepqm ....
    а аз те подкрепям за матурите (малко извън темата).явно не само подрастващите са луднали,а и тия в парламента покрай тях ( те така или ина4е отдавна си реват за лин4уване)

а бе ти ,приятелю,скоро на о4ен ходил ли си?не сме седнали да поу4аваме или да наливаме някому акъл в главата (въпреки,4е голям процент имат такава нужда).казвам го за 5ти и последен път,тук става въпрос за проблеми касаещи младото поколение (не само в национално,а и в световно отношение,защото е масово).в крайна сметка това са хората ,който утре ще ни управляват...и какво ние само ще седиме и ще си викаме "секи може да си прави каквото си иска" и ще си клатиме краката ,така ли...тва всеки го може,друже.

...и не ска4ай срещу BoSSy,защото както тебе не те грее кой на колко и т.н,така (предполагам) и него/нея не го/я грее ти от кой пол си
    Под нивото си ми и няма да те псувам , просто ще ти намекна нещо
    1во като не си седнала да наливаш ЪкЪл в никия луковица за кво аджеба си я пуснала тая тема , за да пишеш в нея и сички да казват да да така е поколението пропада . Противоречиш си.
    Също така явно си достатъчно нискокултурен човек за говориш на някой в женски род при положение че е мъж и след като те поправи да му кажеш кво ми Дреме ... да ще се заяждам точно така , казах че не ми дреме на колко години си защото е лично и на много хора не им е приятно да говорят за ЕГНто си , признак на съвсем елементарна култура , просто не е етично + това не съм травестит и смятам че мога да бъда наричан соред пола си .. как да е тва е 3та тема , разбрахме че си Господ а привържаниците ти месии тва ни стана ясно ... !
    Само не разбрах е те тая глупост за хората които ще НИ управляват ... имаше се в предвид че секи може да си прави каквото си иска но си носи последствията , като убиеш човек отиваш в затвора , като изнасилиш някой си търпиш последствията като откраднеш еди кво си , но вийш ли ти го обърна на тва че ще настане беззаконие в държавата ни , странно не можеш да четеш ОЧЕИЗБОДНИТЕ неща но коментираш за това дали момичетата трябва да правят секс ако са на 13/14
    ПС и да имам проблеми с очите , не нося очила , но въпреки това имам 3 операций на очите , това някво гнусно заяждане ли беше или какво ??? Опит за дискриминация - аз съм нормална за тебе не ми дреме ма ако не си си множо жалък ?? Нима аз не съм проевявал хуманно отношение в постовете си към теб ???

ПС 1 много стара поговорка , в спора се ражда истината )))

"разбрахме че си Господ а привържаниците ти месии тва ни стана ясно ... !"

ей,ама ти в голям филм живееш ми се струва.

освен тва кой беше ти,4е да определяш кой какъв е и каква култура има.достатъ4но ми беше да ти про4ета първите 2 изре4ение от всеки пост ,за да разбера,4е ти липсват първите седем и 4е не си бил от най-редовните в първи клас.не искам да обиждам или да се заяждам,с4итам се за интелигентен и разбран 4овек.и не под твойто,а под мойто ниво е да споря с 4овек като тебе.

... а и държа да ми цитираш редовете ,в които си противоре4а,ще съм благодарна ако ми покажеш "божествената" грешка.

"...ни стана ясно" -ако може да знам и кои сте "вие",като гледам ти си единствениея,който откакто съм поставила темата вика на 4ерното бяло и удря само контра!

"Опит за дискриминация - аз съм нормална за тебе не ми дреме ма ако не си си множо жалък ?? "

само не ми се прави на жертва.нали се имаше за много велик или може би ве4е има bug в системата ???

Град
    Асеновград, България
    "разбрахме че си Господ а привържаниците ти месии тва ни стана ясно ... !"

ей,ама ти в голям филм живееш ми се струва.

освен тва кой беше ти,4е да определяш кой какъв е и каква култура има.достатъ4но ми беше да ти про4ета първите 2 изре4ение от всеки пост ,за да разбера,4е ти липсват първите седем и 4е не си бил от най-редовните в първи клас.не искам да обиждам или да се заяждам,с4итам се за интелигентен и разбран 4овек.и не под твойто,а под мойто ниво е да споря с 4овек като тебе.

... а и държа да ми цитираш редовете ,в които си противоре4а,ще съм благодарна ако ми покажеш "божествената" грешка.

"...ни стана ясно" -ако може да знам и кои сте "вие",като гледам ти си единствениея,който откакто съм поставила темата вика на 4ерното бяло и удря само контра!
    sapphirr, той наистина е прав в много от нещата, които казва! А за постовете и първите му седем години: нима очакваш човек просто да стои безразлично и да съзерцава нападките ти? Но... нищо лично просто незнам, защо се очудваш, че ти се отговаря по същия начин!

PF

oF AZ ISKAM DA KAJA 4E TFA MOJE DA NE E HUBAVO DA SE EB*E6 O6TE NA 13 VOB6TE NE HUBAVO MA TIQ DET PI6AT TIQ TEMI DALI IM E DO6LO O6TE V KRAQ NA TRETI KLAS I VE4E V 4TI DA SA BILI LUDI ZA SEX NEZNAM NORMALNO LI E TFA MA AKO NQKOI E BIL TAKA NA MOE MQSTO NZ DALI 6TE MU E BILO MN QKO SAMO ZA TFA DA MISLI DA NE MOJE DA U4I 6OT MISLI ZA TFA I VE4E KAT MINAT DVE GODINI ... MASTURBIRANE I TI DOIDE NQKOI QK PI4 I NE SE NAE*E6 S NEGO PUK I KFO ISKATE DA MI KAJETE S TFA 4E GO PRAVELI SAMO DA SE FUKAT IZV MN MA TI TREA DA SI NEKOQ MN TUPA PUTKA TA DA GO PRAI6 ZA DA SE ISFUKA6 TFA E NENORMALNO TUPO I POSLEDNO DA SI KAJA NE SUJELQVAM 4E GO NAPRAVIH I NQMA I DA SUJELQVAM !!!!

Град
    Асеновград, България

Re: PF

Цитирай Първоначално написано от JONITY
    oF AZ ISKAM DA KAJA 4E TFA MOJE DA NE E HUBAVO DA SE EB*E6 O6TE NA 13 VOB6TE NE HUBAVO MA TIQ DET PI6AT TIQ TEMI DALI IM E DO6LO O6TE V KRAQ NA TRETI KLAS I VE4E V 4TI DA SA BILI LUDI ZA SEX NEZNAM NORMALNO LI E TFA MA AKO NQKOI E BIL TAKA NA MOE MQSTO NZ DALI 6TE MU E BILO MN QKO SAMO ZA TFA DA MISLI DA NE MOJE DA U4I 6OT MISLI ZA TFA I VE4E KAT MINAT DVE GODINI ... MASTURBIRANE I TI DOIDE NQKOI QK PI4 I NE SE NAE*E6 S NEGO PUK I KFO ISKATE DA MI KAJETE S TFA 4E GO PRAVELI SAMO DA SE FUKAT IZV MN MA TI TREA DA SI NEKOQ MN TUPA p***a TA DA GO PRAI6 ZA DA SE ISFUKA6 TFA E NENORMALNO TUPO I POSLEDNO DA SI KAJA NE SUJELQVAM 4E GO NAPRAVIH I NQMA I DA SUJELQVAM !!!!
    Ооо, напротив! Много от тези, които го правят в ранните години, го правят само за да отидат на следващия ден и да разкажат как са прекарали (да се изфукат) на съучениците си!

Липсвали ми 1вите 7 , чесно казано всеки като няма какво да каже изтърсва ни в клин ни в ръкав липсват ти 1вите 7 години
    къде си противоречиш ли , няма да ти вадя редове , то просто трябва да ти вадя 2/3 от постовете

ПС swords1010 10х )

1000000 TAKIVA VUPROSI SA ZADADENI nEZNAM KFO ISKAT TIQ HORA S TIQ TUPI TEMI IZV SA MN MA KFO TI PUKA KFO PRAAT DRUGITE WE KFO STE SE SUBRALI TUKA DA SUDITE HORATA 6E SI GO PRAAT ZA KFOTO SI ISKAT NIKOI NE VI PITA KFO MISLITE NE SA MISLETE ZA BEZGRE6NI 6MATKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIII ( TOLKOVA NE6TA IMAH DA KAJA AMA GI ZABRAVIH VE4E) SEKI SI IMA RODITELI DET DA SI GO SUDQT I OPREKVAT A I MOGA DA KAJA 4E VOB6TE NE MI LIPSVAT PURVITE
    7 GODINI NEMOJE6 DA MI KAJE6 KFA SUM BEZ DA SI ME OPOZNAL I NZ KFO SI PROTIVORE4A I DA E TAKA NEMOA NAPRAA NI6TO PO VUPROSA

в интерес на истината,когато поставих темата нямах намериние да се заяждам с никой.неговото мнение е по-разли4но-ок,нормално -разли4ни хора,разли4ни виждания,аз уважавам 4уждото мнение.но да седи той и да дава определения и характеристики,да ме напада,за това,4е аз едва ли не съм дръзнала да си кажа мнението-няма да стане,просто няма

и още пове4е да ме изкарва,4е се имам за Господ,което е абсурдно.
    този пост е за да изкажа възмущението си от слу4ващото се в днешно време,не да се изтъквам ,няма за какво(все си мислех ,4е тоя форум е да изкажеш мнение,а не да си правиш рекламна кампания,ама както и да е).

тоя 4овек ако има нещо да ми казва,да си дам освен телефона да ми се обади и да ми каже аджаба къв му е проблема?

Re: PF

Цитирай Първоначално написано от JONITY
    oF AZ ISKAM DA KAJA 4E TFA MOJE DA NE E HUBAVO DA SE EB*E6 O6TE NA 13 VOB6TE NE HUBAVO MA TIQ DET PI6AT TIQ TEMI DALI IM E DO6LO O6TE V KRAQ NA TRETI KLAS I VE4E V 4TI DA SA BILI LUDI ZA SEX NEZNAM NORMALNO LI E TFA MA AKO NQKOI E BIL TAKA NA MOE MQSTO NZ DALI 6TE MU E BILO MN QKO SAMO ZA TFA DA MISLI DA NE MOJE DA U4I 6OT MISLI ZA TFA I VE4E KAT MINAT DVE GODINI ... MASTURBIRANE I TI DOIDE NQKOI QK PI4 I NE SE NAE*E6 S NEGO PUK I KFO ISKATE DA MI KAJETE S TFA 4E GO PRAVELI SAMO DA SE FUKAT IZV MN MA TI TREA DA SI NEKOQ MN TUPA p***a TA DA GO PRAI6 ZA DA SE ISFUKA6 TFA E NENORMALNO TUPO I POSLEDNO DA SI KAJA NE SUJELQVAM 4E GO NAPRAVIH I NQMA I DA SUJELQVAM !!!!

ми а 4естито тогава!

а да извинявай забравих-под нивото съм ти и няма нито да ме псуваш,нито да 4етеш постовете ми! колко нетакти4но от моя страна....

suJELQVVAM 4E NAGOVORIH TOLKOVA TUPOTII I 4E SUM UBIDILA NQKOI IZV SE MN NE DA SEKI IMA PRAVO DA SE VUZMO6TAVA AMA MI OMRUZNA SI4KI DA GOVORQT ZA TFA 4E SI4KI GO PRAVELI DA SE ISFUKAT I TEMPODOBNI NE SI4KI SA EDNAKFI WE

sapphirr - Иронията ти е доста не на място , човек прибягва до нея когато осъзнае че е осрал нещата ))

Къде си противоречиш - поста ти който започва с - абе приятелю ( или нещо такова ) в който заявяваш - никой не поучаваме и етц , но си пуснала тема но и критикуваш хората които го правят .... е ок ... като нищо не целиш 1 вид за кво е тая тема - СПАМ ???
    Не че съм чел всичко аз и си го признах , но като гледам хората които те подкрепят доста остро скачат против мене )
    ПС не аз , ти имаш проблем след като си пуснала темата , с 1 нещо съм съгласен обаче , различни хора различни мнения )

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Хормоните, хормоните.
    mdaaa
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Всеки си решава сам за него...естествено тези които почват да водят полов живот още неизлезнали от пелените не остават доволни от първия път, да не говорим че поне 95% от тях съжаляват че са започнали малки! Ама никой не може да забрани на човечеството да прави секс под някаква определена възраст, това е живота, всеки си прави избор какъвто и да е той

Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG

понеже аз съм тая дето си противоре4и,я тогава ми кажи какво то4но си направил в тоя пост.нали беше големия защитник на бг младеща,а аз тая дето ги напада и тая ,на която няма да траят...или нещо бъркам.
    на мен цялата картинка ми изглежда така:зна4и аз не мога да отхвърлям секса на 13 и да го коментирам,ама ти можеш да убиждаш наред и да плюеш,по който ти изнася...нещо не се връзва ми се струва

тъй ,4е я пак си помисли за първите 7!

П.С "Липсвали ми 1вите 7 , чесно казано всеки като няма какво да каже изтърсва ни в клин ни в ръкав липсват ти 1вите 7 години"-грешка,
    поредната.реакцията ти е достатъ4но показателна,4е ТИ не си наясно как да убориш твърдението ми и да се защитиш

Град
    Варна
    Nqma nujda ot drazgi neka vseki da izkaje svoeto mnenie po vaprosa nali za tva e tazi tema nqma nujda ot drazgi koyto si gi e izkazal da chete mnenieta na drugite.... vseki misli razlichno po tozi vapros ne moje vseki da misli kato drugia...

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    pro4etoh 10 -15 mneniq i 4estno kazano se na4etoh na glupsoti vseki si reshava koga shte my e pyrviqt pyt ako shte i na 30 godini ako shte i na 10
    No matter where you go, there they are...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си