.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 147

Град
    в мечтите ти
    Дори и 30 страници да се изпишат какви курви били момичетата на 13-14, това ще промени ли нещо?Всеки си решава за себе си.Темата се повтаря за незнам кой път и е напълно безсмислена
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Дори и 30 страници да се изпишат какви курви били момичетата на 13-14, това ще промени ли нещо?Всеки си решава за себе си.Темата се повтаря за незнам кой път и е напълно безсмислена
    О, ама тя никак не е безсмислена! Смисъл има и то голям, жалкото е, че малко хора го откриват, а малко от тези, които го откриват се вслушват в него!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Miii az sy6to pravih sex na 14 godini...i ne syjalqvam ,za6toto 4oveka be6e naistina nai-podhodq6tiq...hodihme 7 meseca sled ,koeto na men mi omryzna za syjalenie i go ostavih ,no toi i do sega /2 godini ot togava/ ne e sprql da me obi4a...taka 4e povqrvai mi struva6e si s nego

Град
    Варна
    To tuka nikoy ne kazva na drugia kakvo da pravi ako shtat ot parvi klas da pochvat tova tuka nikoy nego dreme tuka vseki si dava mnenieto zakoy li pat go kazvam nikoi ne zadaljava drugia dapravi seks prosto i na kratko po 17 godishna vazrast spored mene ne e hubavo momichetata da pravqt seks vse pak organizma se razviva i t.n. tova e moe lichno mnenie... Pravete kakvoto shtete ako iskate rajdayte deca... No tezi koito pishat tuka sa pone na 13-14-15-16 godishna vazrast pone edna golqma chast i veche sa praveli seks i pishat gluposti na men nikoi ne mojeda mi kaje tova onova tuka nikoi ne kazva na drugia kakvo da pravi tuka se izrazqva lichnoto mnenie na choveka toy moje da misli polojitelno i otricatelno ama nqma nujda ot takiva postove na men nikoi nemoje da mi kaje neshto i neznam si kakvo ....

Според мен изобщо като цяло не е хубаво да се прави секс от рано.Първо защото не можеш да му се насладиш както трябва. А тези които го правят от толкова рано са много глупави Само за да се хвалят после ли го правят...хммм,това изобщо не е повод за гордост. Техен проблем,всеки сам усеща кога му е дошло времето но то не трябва да е по рано от 17 години.Просто другото е пълна глупост

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG

Така глупачки и пикли бол , и аз съм ставал слушател на подобни изцепки , тва си е чиста проба гъзарщина , даже не е сигурно дали е вярно тва което казва момичето ( по скоро детето , как да е )
    Пак казвам секи може да си прави каквото си иска , то може да е безкрайно нередно , но колкото повече поучваш 1 човек толкова повече той почва да прави обратното ( тва е реакцията на "цифра" хора ).

понеже аз съм тая дето си противоре4и,я тогава ми кажи какво то4но си направил в тоя пост.нали беше големия защитник на бг младеща,а аз тая дето ги напада и тая ,на която няма да траят...или нещо бъркам.
    на мен цялата картинка ми изглежда така:зна4и аз не мога да отхвърлям секса на 13 и да го коментирам,ама ти можеш да oбиждаш наред и да плюеш,по който ти изнася...нещо не се връзва ми се струва

тъй ,4е я пак си помисли за първите 7!

П.С "Липсвали ми 1вите 7 , чесно казано всеки като няма какво да каже изтърсва ни в клин ни в ръкав липсват ти 1вите 7 години"-грешка,
    поредната.реакцията ти е достатъ4но показателна,4е ТИ не си наясно как да убориш твърдението ми и да се защитиш

Супер фен

Re: секс мания

искам да се обърна към вси4ки потребители във форума под 15 годишна възраст (със сексуален опит) и да ги попитам какво е това желание и този наплив за секс във (все още) детските години?кое по-то4но успяха да направят по-напред да влязат в пубертета или да стигнат до мисълта ,4е им се прави секс?

а и един специален въпрос към девойките,които много оби4ат да пишат "ами какво като бях на 13/14,но пък го направих с 4овек,който оби4ах" - а сега мили мои прекрасни ми кажете кога и какво успяхте да видите в тоя живот,4е да знаете какво е любов????
    emi nz az sam na 17 i polovina i imam fizi4eska nujda ot sex ne e ligotiq ili prosto za6toto drugite go pravqt
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    emi nz az sam na 17 i polovina i imam fizi4eska nujda ot sex ne e ligotiq ili prosto za6toto drugite go pravqt

не е лиготия.а и щом така си решила и сама си преценила за себе си-то е твое право,никой не те съди за това.само,4е едно е на 17 (по4ти 18 ) друго е на 13,нали?
    я се върни 5 години назад и си помисли дали изобщо тогава си била готова за секс...и физи4ески,и психи4ески!

Според мен и двата отбора имат някои грешни разсъждения и ще посоча кои:
    Не мисля, че 13-14-годишните момиченца правят секс, за да се хвалят с него. Причините са комплексни и може би различни за отделната личност, но ето кои са те по мое мнение.
    Родителите правят някои основни грешки във възпитанието, които водят до това нежелателно поведение. Първо, с цел да избегнат "неудобни" ситуации, те избягват да говорят за секс с децата си. Когато бях на 4, естествено и аз като всички дечица стрелях въпроси към всички в семейството като картечница, но основно ги насочвах към баща ми. Имах късмета да имам татко - начален учител, с голям кръг интереси и богата обща култура, който, освен че ме научи да чета отрано, имаше и търпението да ми отговаря на всички въпроси, включително на и щекотливия "Тати, бебенцата откъде идват?". Всичко ми беше обяснено по разбираем за мен начин с абсолютно същия тон, с който ми беше обяснено и устройството на телевизора. Така у мен се създаде впечатлението, че "щом тате не увърта и не се опитва да избягва въпроса ми, значи и този въпрос е като другите и няма нищо срамно в него". Все още мисля така. Мама също помогна за сексуалното ми възпитание, особено когато забременя с малкото ми братче (бях на седем). Нищо не се криеше от мен, аз виждах как на мама коремчето расте, после бебчо как се роди, колко грижи искаше и в мен се затвърди мисълта, че да имаш бебе е много голяма отговорност и само зрелите хора могат да си позволят да си направят такова. Така разбрах, че сексът е поемане на отговорност, също както и раждането. Веднъж придобила такова възпитание, се оказах напълно имунизирана както срещу циничните приказки на кварталните хлапетии (с които беше пълно, понеже живях в малък град по онова време), както и срещу намеците, черпните и тям подобни номера на сегашните Дон Жуановци, в резултат на което сега, на 18, все още не съм се любила с никого не за друго, а защото още не съм срещнала човек, с който си пасвам духовно и на когото мога да се доверя за предприемането на такава крачка. Момичетата на 13-14 имат два основни проблема: пубертет и невежество. Първият лесно може да се преодолее, ако го няма вторият. Невежеството за мен е основната причина за ранното започване - никой, когото познавам и който е бил информиран отрано за секса и проблемите, свързани с него, не е започнал на 13. За да се премахне то, е необходимо много търпение и родителско внимание, каквото масово не се оказва. Без духовна храна как ще станеш духовен човек?!
    Това, за което съм съгласна с отбора на ранно започващите е, че наистина все по-малко започват да се любят на крехка възраст. Оставете ги драсканиците на този форум - това далеч не са всички момичета и даже в този форум, ако преброите мненията внимателно, се оказват малцинство. Проблемът на ранното започване е много стар (ако сте чели мемоарите на Казанова, знаете с колко 13, 14, дори 12-годишни е спал). Със средствата на масмедиите и училищата се стига до умовете и сърцата на огромна част от тези хора и това е добре, защото, колкото и да не можем да отречем помията, която се излива върху тях, има и филми като "Ти гониш" (който между другото беше голям хит и много деца - и познати, и които случайно съм подминавала по улиците, го коментираха), има и БЧК, които поне в Бургас раздаваха на всички минаващи брошури на 1-ви декември. Както и да го погледнем, факт е - сексуалната ни култура се повишава и ще се повишава още. Така че аз съм оптимист.
    Нищо няма да е вечно, винаги прието,
    всичко си отива глухо с удар на сърцето,
    като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
    онова неизмеримо, което трябва да намеря.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Скоро ще ставам на 18, но тъй като си загубих девствеността малко преди да навърша 15 реших да пиша в темата.

Не го направих с човек, който обичах. Той ме обичаше (и все още е така), но моите чувства охладняха. И реших, че ако започнем да правим секс няма да изпитвам нуждата да се разделим. Е, не подейства. После много размишлявах и честно казано възприемам първия път като нещо фиктивно.. Просто тази ципа трябва да се махне. Все тая кой ти е първият - важното е кой ти е последният.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Скоро ще ставам на 18, но тъй като си загубих девствеността малко преди да навърша 15 реших да пиша в темата.

Не го направих с човек, който обичах. Той ме обичаше (и все още е така), но моите чувства охладняха. И реших, че ако започнем да правим секс няма да изпитвам нуждата да се разделим. Е, не подейства. После много размишлявах и честно казано възприемам първия път като нещо фиктивно.. Просто тази ципа трябва да се махне. Все тая кой ти е първият - важното е кой ти е последният.
    Иначе си права...
    Според мен няма какво да спорим по тази тема вече всеки си има избор всеки си има свой собствен живот и да си го подрежда както си иска. И дано всичко свърши като по приказките със щастлив край [-o< ... Успех на всички.

Град
    Асеновград, България
    Браво, Наде - Дървен Философ! Ти си от моя отбор!!! =D>
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Родителите??
    Това което родителите трябва да правят(по мое мнение) е само да дадът "начална скорост" на детето си.Не да му обясняват кое как става-да му поднасят всичко на тепсия,а да го научат,че трябва преди да направи нещо(каквото и да е-не само за секса става дума) трябва само да се поинтересува от него.Да се опита само да прецени дали е достатъчно кадърно или не(става въпрос за пуберите,не за 9 годишните),като преценката се определя по това което знае.
    Пък и така човек става по самостоятелен и уверен в себе си.
    Просто се дразня,че повечето тиинове дори не се интересуват,а когато някои се опита да говори с тях казват "офф знам знам..не ме занимаваите,аиде чао".
    Не става тая така....Затова и 12-13 годишните вече знаят по някоя друга поза..но има мн неща които не знаят
    И ти какво разбираш под "начална скорост".Няма нужда да се обсъждат всякакви глупости кое как се прави...родителите просто трябва да обяснят на децата си за опасностите по време на секс...бременнсот,болести,и фекции и тем подобни неща.Да не мислиш,че някой друг ще тръгне да им го обяснява това....и после се пускат теми от сорта "нали не се забременява от първия път"
    Начална скорост ли??Ами един вид да ги подтикнат,да им покажат ,че сами трябва да се интересуват.Не било нужно да се обсъжда ли?Кои какво обсъжда не ми е ясно-давам мнение(ако си кьорава съм написала там горе ПО МОЕ МНЕНИЕ),значи ли това,че ти също обсъждаш какво трябва да направят родителите: "родителите просто трябва да обяснят на децата си за опасностите по време на секс...бременнсот,болести,и фекции и тем подобни неща" .Сама си противоречиш...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Родителите??
    Това което родителите трябва да правят(по мое мнение) е само да дадът "начална скорост" на детето си.Не да му обясняват кое как става-да му поднасят всичко на тепсия,а да го научат,че трябва преди да направи нещо(каквото и да е-не само за секса става дума) трябва само да се поинтересува от него.Да се опита само да прецени дали е достатъчно кадърно или не(става въпрос за пуберите,не за 9 годишните),като преценката се определя по това което знае.
    Пък и така човек става по самостоятелен и уверен в себе си.
    Просто се дразня,че повечето тиинове дори не се интересуват,а когато някои се опита да говори с тях казват "офф знам знам..не ме занимаваите,аиде чао".
    Не става тая така....Затова и 12-13 годишните вече знаят по някоя друга поза..но има мн неща които не знаят
    И ти какво разбираш под "начална скорост".Няма нужда да се обсъждат всякакви глупости кое как се прави...родителите просто трябва да обяснят на децата си за опасностите по време на секс...бременнсот,болести,и фекции и тем подобни неща.Да не мислиш,че някой друг ще тръгне да им го обяснява това....и после се пускат теми от сорта "нали не се забременява от първия път"
    Начална скорост ли??Ами един вид да ги подтикнат,да им покажат ,че сами трябва да се интересуват.Не било нужно да се обсъжда ли?Кои какво обсъжда не ми е ясно-давам мнение(ако си кьорава съм написала там горе ПО МОЕ МНЕНИЕ),значи ли това,че ти също обсъждаш какво трябва да направят родителите: "родителите просто трябва да обяснят на децата си за опасностите по време на секс...бременнсот,болести,и фекции и тем подобни неща" .Сама си противоречиш...
    Нищо не разбрах от това което написа,но както и да е А мога ли да те попитам как ще се интересуват като не гооврят за това А и не разбрах с какво си противореча....казах че трябва да се обсъждат само важните неща а не как се правят свирки и тем подобни

Младото поколение навлиза много бързо в нещата побертета ги удря по-млади затова.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

искам да се обърна към вси4ки потребители във форума под 15 годишна възраст (със сексуален опит) и да ги попитам какво е това желание и този наплив за секс във (все още) детските години?кое по-то4но успяха да направят по-напред да влязат в пубертета или да стигнат до мисълта ,4е им се прави секс?

а и един специален въпрос към девойките,които много оби4ат да пишат "ами какво като бях на 13/14,но пък го направих с 4овек,който оби4ах" - а сега мили мои прекрасни ми кажете кога и какво успяхте да видите в тоя живот,4е да знаете какво е любов????
    телевизия и интернет...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не мисля, че вече това да правиш секс рано е повод за фукане. Поне не и в моето даскало. Едно от най-харесваните момичета се изчука (беше 7 клас) със 17 годишен. Еми стана най-мразената. Някои момичета като чуят, че някоя на 13 ходи с 16 годишен е курва. ...
    Но пък примерно в класа на брат ми една от неговите съученички се е*е с 20 годишни и изобщо не и пука. Хвали се с това, хвали се с лесбийските си изпълнения....Вярно е, че сега е на 15, но тя още на 13 е започнала с подвизите си. ... Аз не го приемам нормално. Не мисля, че това е правилно.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Кисдорф Третият Райх
    повремето на Райха не бяха такива младежите !
    http://zazz.bg/play:ac0692f8
    Meine Ehre heisst Treue !

Мега фен Аватара на sasha_90
    Деца,какво да ги правиш?

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    аз пък си заявявам,че съм против не казвам на никой какво да прави,но няма нищо хубаво в тва едно 14 годишно момиче да прави секс.... смятам и че телевизията толкова влияе на днешната младеж,голям манипулатор е.

Град
    Кисдорф Третият Райх
    Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    аз пък си заявявам,че съм против не казвам на никой какво да прави,но няма нищо хубаво в тва едно 14 годишно момиче да прави секс.... смятам и че телевизията толкова влияе на днешната младеж,голям манипулатор е.
    точно така
    http://zazz.bg/play:ac0692f8
    Meine Ehre heisst Treue !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Интересно ми е защо критикувате само момичетата започнали по-рано секскуалния си живот?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

не само телевизията и интернет влияят.при4ина №=1 за мене е обществото (компаниятa),в което въпросните ли4ности израстват и в пове4ето слу4ай има по-тежка дума от тая на мама,което пък от своя страна винаги е прието с ГРАНДИОЗНИ размишления от сорта:"оф,абе ти кво ше ме у4иш мене то4но,аз си знам.."/"ооооо,я,не ме занимавай"!

а доколкото 4алгата,това което писахте съм абсолютно съгласна.не може аз да си пусна тв и от 2/3 от каналите да ми рипат некви анурекси4ни/шкембарести скоми,дет са си забравили сутиена в къщи,не могат да си отворят устата от силикон и цви4кат (или вият-взависимост от индивидуланите "дарби"):"искам да те усещам близо"/"напипай го"/"събли4ай ме,оби4ай ме"/"хайде по4вай ме","искам те безумно"/"нека падне и последната дреха"(барабар с гащите) и дрън-дрън,но дотук айде, може да се каже,4е е поносимо.лошото идва след с тиради като:"от любовта ме боли"/"как ме остави ти,сърцето в мен сега кърви"/"ах,как вали в мен" или казано с 2 думи :"що така ме прееба,а аз за тебе живеех.къде се 4упи,моля те,върни се". е!не върви...просто не ВЪРВИ!!!..браво,4е стигнахме до там и позволихме подобно падение.

запо4вам да се замислям оба4е кой то4но е виновен(майки,тетки,стринк или даскали),май няма такъв...на това просто му се вика манталитет и българщина.защото тийнейджъри няма само в бг,има и в щатите ,и в германия,и в камбоджа.и във вси4ки тези страни има демокрация ,но не във вси4ки е позволена свободията(даже напротив тя е наказуема,затова и има ред и дисциплина ,за която ние ревеме ),която днешната младеж приема като демократи4ност и либералност.за това не 5,а 50 години 4ленство в ЕС няма да ни оправи,най-много ние да ги развалиме

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Интересно ми е защо критикувате само момичетата започнали по-рано секскуалния си живот?
    Заради двойния стандарт? Далеч сме от равенство на половете (както и еднакво отношение към тях).

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-късно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни мерки!
    Ето че и ти направи правописна грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си